HABERLER>POLİTİKA
13 Ekim 2018 Cumartesi - 12:53

CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den seçim çıkışı: Bizim için en zor şey başarısız olmak!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin Konak, Balçova ve Narlıdere ilçeleri mahalle temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda konuştu. Yücel “AKP iktidarı ülkeyi yoksullaştırmış, halkı umutsuzlaştırmış ve ekonomiyi batırmışken, bizlerin seçimlerde başaralı olamamamız zo

CHP İzmir İl Başkanı Yücel den seçim çıkışı: Bizim için en zor şey başarısız olmak!

CHP İzmir İl Başkanlığı taban hareketi devam ediyor. İl Başkanı Deniz Yücel mahalle temsilcilerini dinlediği, görüşlerini aldığı toplantılar kapsamında Metropol ilçe toplantılarına başladı. Konak Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada konuşan Yücel, AKP’yi ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ı yerel seçim korkusu sardığını ifade ederek, şunları söyledi.

TEMPOMUZ DAHA DA ARTACAK
Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarımızı çok erken başlattık. Alan çalışmalarımızda halkla gerçekleştirdiğimiz buluşmaların dışında, bizler örgütümüzün heyecanını ve motivasyonunu arttırmak için örgütümüzle de sık sık bir araya geliyoruz. Seçimler yaklaştıkça tempomuz daha da artacak. Seçimin önemi dikkate alındığında, fazla zamanımız kalmadı Bizler zaman gözetmeksizin ve fedakarca çalışmak zorundayız. Bu çalışmalarda siz mahalle temsilcilerimize çok güveniyorum. Değerli arkadaşlarım sizler mahallelerde partimizin ilk halkla temas eden sorumlularısınız. Çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Şimdi hiçbir dönemde çalışmadığınız kadar çalışacağınıza, mahallenizde bulunan herkese dokunarak çalışma yürüteceğinize inanıyorum. Hepimiz aldığımız sorumlulukların gereğini yerine getirir, omuz omuza çalışırsak önce yerelde sonra genelde partimizi iktidara taşıyacağımıza hiç şüphem yok.

BAŞARILI OLMAMAMIZ ZOR OLAN ŞEY
AKP iktidarının ekonomiden, dış politikaya kadar her alanda çok kötü bir yönetim gösterdiğini, yaşanan büyük ekonomik buhranın tek sorumlusu olduğunu ifade eden Deniz Yücel, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında bu aralar gündemi değiştirmek için çaba sarf ettiğini belirterek “AKP iktidarı ülkeyi yoksullaştırmış, halkı umutsuzlaştırmış ve ekonomiyi batırmışken, bizlerin seçimlerde başaralı olmamamız zor olan şeydir. AKP ve Genel Başkanlarını yerel seçimlerde başarısızlık korkusu sarmış durumda. Aslında haksızda değiller. Halk memleketin içler acısı, hepimizi üzen halini görüyor ve bu durumun sorumlusunun AKP ve Sayın Erdoğan olduğunu biliyor.  AKP’lilerde bunun farkında. Şimdi insanlar yoksulluğu, enflasyonu, sarayın ve yandaşlarının zenginliğini konuşmasın diye gereksiz ve söylemlerinin gerçekliği olmayan yeni tartışmalarla gündemi değiştirme çabasındalar. Önce İsmet İnönü’yü kullanıp gündemi değiştirmeye çalıştılar olmadı. Şimdi de İş bankasını kullanarak gündem değiştirmeye çalışıyorlar ama artık millet bunlara kanmıyor. AKP’de farkında artık mızrak çuvala sığmıyor” dedi.

MİLLET GEÇİNEMİYOR, BUNLAR SERVETLERİNE SERVET KATIYOR.
AKP’nin her sıkıştığında milli ve yerli edebiyatı yaptığını ama AKP’nin ne milli değerleri ve kazanımları ya yabancılara sattığını, ya da kendi yandaşlarına ayak oyunlarıyla verdiğini belirterek, şöyle konuştu.

Hani hatırlarsınız; Milletimize ağza alınmayacak, ahlaksızca küfür eden ve ses kaydı yayınlanan bir işadamı var. Milyon dolarlık, milyarlarca liralık, devlet ihalelerini alan kişi. TOKİ Emlak Konut tarafından rekreasyon alanı olarak ihaleye çıkarılan 23 dönümlük arazi, 4 buçuk milyon liraya bu iş adamı tarafından ihaleden satın alınıyor. Sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda, bir plan değişikliğiyle bu araziyi ticaret alanına çeviriyorlar. Şu andaki değeri belki 100 milyon lira. Bunların neresi yerli? Neresi milli arkadaşlar? Bunlar kendilerine yerli, kendilerine milli, kendilerine Müslüman! . Halk geçinemiyoruz diye feryat ederken, her gün yeni zamların ağırlığıyla vatandaşımız ezilirken, AKP, üstelikte devleti kullanarak yandaşlarının servetine servet katma derdinde. Halkımız tüm bunların hesabını sormaya hazır. Şimdi umut CHP. Ama bu umudu çalışarak yeşertmek ve çığ gibi büyütmek elimiz de.  Tüm bunları anlatarak, her vatandaşımıza ulaşarak biz bu işi başaracağız.

 
Başkan Kocaoğlu tura çıkıyor: Beni bırakın sağlıklı adaylara bakın!
 
İnsanlık Ustası Konak’ta anıldı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 14 Ekim 2018 Pazar 01:21

Zoru başarmak cehapenin işi başkanım.

Yorumu oyla      9      5  
bayraklılı 13 Ekim 2018 Cumartesi 22:09

cemalettin ile bu işler olmuyor sayın başkan.

Yorumu oyla      10      5  
sabuncu 13 Ekim 2018 Cumartesi 20:32

oturduğunuz yerden seçim kazanmak çok zor Ülkemizin kurucularına ve CHP ye her gün ekranlardan hakaretler yağarken sizin hiç sesiniz çıkmıyor böyle gençlik ve örgütü olurmu verecek hiç mi cevabınız yok niye bu kadar pasifsiniz

Yorumu oyla      9      5  
sema akdemir 13 Ekim 2018 Cumartesi 18:43

seçim döneminde bile çalışmayan bir il başkanı olarak senin temponun artacağı kesin....zahmet olacak

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li eski başkan çizmeleri giydi: Aday gösterilirsem rakiplerin uykusu kaçar!
Ödemiş Belediyesi eski Başkanı Eriş, 20 yıl sonra ilçesinde seçim kazanmak ...
Bakan açıkladı: Et alım fiyatlarında değişiklik!
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Malatya’da yaptığı açıklamada ...
"Bu defa da şunu deriz: 'Tak, tuk, tuk"
MHP Lider Devlet Bahçeli, "Siyasi kombin" ifadesine açıklık getirdi. Bahçeli, ...
 
Cumhurbaşkanlığı'ndan Brunson açıklaması!
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ...
Akşener: Mansur Bey'i Ankara için çok isterim!
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da Mansur Yavaş’ın partisini ...
Bakan Turhan açıkladı! 'Yakında 5G geliyor'
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Yakında 5G geliyor. Onun da altyapı ...
 
Cumhurbaşkanlığı'ndan Brunson açıklaması
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Bugün Andrew ...
Kılıçdaroğlu'ndan Brunson açıklaması
ABD'li rahip Brunson'ın serbest bırakılmasıyla ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan ...
Yerel seçim öncesi istifa rüzgarı: 12 başkan görevi bıraktı!
Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçim öncesi belirlenen takvime göre ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva