HABERLER>POLİTİKA
12 Ekim 2013 Cumartesi - 17:11

CHP İzmir’e bin taze kan: Rozetler Tekin’den

CHP’ye katılan yaklaşık bin kişi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen törenle rozetlerini taktı. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de gelirken başta AK Parti Konak İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Kılıç olmak üzere temsili 20 kişiye rozet takıldı. Törende konuşan Tekin, hükümeti eleştirdi.

CHP İzmir’e bin taze kan: Rozetler Tekin’den

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Konak, Karabağlar ve Buca’dan gelen yaklaşık bin kişi CHP’ye katıldı. Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde yapılan rozet takma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, milletvekilleri, ilçe başkanları ve çok sayıda kişi eşlik etti.  Konak AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkan Yardımcısı Doğan Kılıç başta olmak üzere temsili olarak 20 kişiye rozet takıldı.



Atamer, Murat, Millet, Mehmet Akif, Odunbaşı, Simav Mahalleleri muhtarlarının katkılarıyla partiye gelenlere AK Parti’nin 8 mahalle temsilcisi de dahil oldu.
 
Konuşmasında hükümeti eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Unutmayın ki demokrasi örgütlü toplumun olduğu yerde olur. Bir ülkede örgütlü toplum yoksa demokrasi olmaz. Bu ülkede POL-DER olsaydı hiçbir polis duvara yapıştırılamazdı. Sendikalar olsaydı iş cinayetinde 147 insanımız bir ayda hayatını kaybetmezdi. Geçen hafta hükümet saman paketi açtı. Demokrasi adına konuşmalar yaptılar. Gelin önce siyasette demokrasi yapalım. Siyasi partiler yasasını değiştirelim. Millet iradesi ile sadece muhtarlar seçilebiliyor. Gerisi tayinli sistemle oluyor. Bu iktidar en kutsal değerlerimiz olan inançlarımızı kullandı. Hepsi han-hamam sahibi olunca din-imanı rafa kaldırdılar. İstanbul’da yaşayan birisi olarak söylüyorum. İzmir çok şanslı. Sosyal demokrat anlayış ile yönetiliyorsunuz.  Çıkıp ‘gecekondularda oturuyoruz’ dediler. Şimdi kendileri başka yerlere geçti ama fukaranın gecekondusu duruyor. Parası olan şehir merkezinde kalacak. Bir başbakanın yoksuldan nefret ettiğinin temel göstergesi yeni getirilecek olan ‘vize uygulaması’dır. Sen yoksullukla mücadele edeceksin, ondan korkmayacaksın” dedi.


 
Başbakanın “bizim-sizin” diyerek toplumu ayrıştırdığını söyleyen Tekin, “Evrensel hukukta kim bunu söylese hakkında dava açılır. Daha çok katılımları hep birlikte yaşayacağız. Önümüzdeki dönemlerde insanları partimizin saflarına alacağız. Daha çok İzmir, Aydın yaratacağız” ifadelerini kullandı.
 
YÜZDE 45’E KOŞUYORUZ!
Milletvekilleri adına konuşan Alaattin Yüksel de 1970’li yıllarda alınan yüzde 45 oy oranını hatırlattı. O dönem gençlik kolları başkanı, yönetici ve il genel meclisi üyesi olduğunu ifade eden Yüksel, “CHP’nin gidişi, çalışma anlayışı, tarzı, kucaklayıcı tarzı yine aynı orana gittiğimizi gösteriyor. Bu durum iktidarın müjdesidir. Bu hükümet üç ‘Y’ diyerek geldi. Sonra üç “Z” yaptı. Zam, zulüm ve zindana geçti. Hükümet yoksulluğu bilerek düzeltmek istemiyor. Çünkü o yoksulluktan faydalanıyor, kullanıyor. Seçim zamanında makarna, kömür ile oy toplamaya çalışıyor” diye konuştu.
 
TÜRKİYE’NİN PARTİSİ
Konuşmasına “Bundan sonra çocuklarının geleceğini düşünen, yeşil alanların yağmalanmasını istemeyen, sadaka değil çocuklarına iş isteyen, paraları doğru kullanan belediye başkanı isteyenler hoş geldiniz” diyerek başlayan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Partimiz, yüzde 50’nin değil Türkiye’nin partisidir. Yeni katılımlarla 2015 yılında iktidar olacağız. Genel başkanımız başbakan olacak” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ziyaretçi 13 Ekim 2013 Pazar 01:35

ben ak partiye oy veriyorum makarnada kömürde almadım .insanları aşağılamayın makarnaya kömüre oy veriyorlar diye .zamanında herkese maaş bağlamayı vaad edenler bile kazanamadı seimi unutmayın

Yorumu oyla      15      8  
BUYURAN 12 Ekim 2013 Cumartesi 21:52

ey gürsel tekin öyle beş on kişiye rozet takmakla iktidar olunmaz sizler sözde halkçı ama icra noktasında ise tamamen değişken olup halkı unutup baronların hizmetkarı oluyorsunuz n yaparsanız yapın izmiri kabeydeceksiniz ve türkiyede iktidar yüzü göremeyeceksiniz rozetlerle kendinizi avutun

Yorumu oyla      15      8  
güzel izmir 12 Ekim 2013 Cumartesi 19:37

titre akape halk iktidarı geliyor

Yorumu oyla      19      19  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Bayraklı’da bayram krizi!
Bayramla törenlerini Kurban Bayramı’ndan önce yaparak il ve ilçelerde ...
CHP’de bayramlaşma gündemi seçim: Kim/ne mesaj verdi?
Bayramlaşma töreninde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yerel seçimlerde ...
MHP Karşıyaka’dan ‘Andımız’ protestosu
Başbakan Erdoğan’ın demokrasi paketini açıklamasıyla Andımızın ilkokullardan ...
 
Bahçeli’den ‘Kürtçe bayram mesajı’ yorumu: Arkadaşımız…
MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP'li Fethiye Belediye Başkanı'nın Kürtçe ...
AK Parti İzmir’de bayram: Yıldırım’dan tele-mesaj
Teşkilat 48 İl Danışma Kurulu Toplantısı ile Kurban Bayramı kutlama törenini ...
Tekin: Koyun sattım, adam satmadım!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ''Ben köylü çocuğuyum. Meydanlarda ...
 
Kılıçdaroğlu’nun 4 ayda üç kez görüştüğü Bayraklı adayı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı ...
Meclis’te uyuyan Başkan Gül’den savunma: O gün üzerimde…
Buca Meclisi bütçe oturumunda dakikalarca uyuyan CHP İlçe Başkanı Bektaş ...
AK Parti Bayraklı sokaklarında: Aslan’dan önemli mesajlar
AK Parti Bayraklı Teşkilatı İlçe Başkanı Ali Aslan önderliğinde Bayraklı ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva