HABERLER>POLİTİKA
12 Ekim 2013 Cumartesi - 17:11

CHP Bayraklı’da bayram krizi!

Bayramla törenlerini Kurban Bayramı’ndan önce yaparak il ve ilçelerde etkinlikleri tamamlayan CHP’nin Bayraklı’daki töreninde kriz çıktı. İlçe Başkanı Levent Ölçer’in ayarladığı düğün salonuna Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve ekibi gitmedi. Karabağ, belediyeye ait tesislerde alternatif kutlama yaptı.

CHP Bayraklı’da bayram krizi!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile İlçe Başkanı Levent Ölçer arasında yaşanan kriz ile gündeme gelen CHP Bayraklı’da sular durulmuyor. Farklı zamanlarda çıkan olaylarla gün yüzüne çıkan ikili arasındaki ayrılık Kurban Bayramı öncesinde yapılan bayramlaşma etkinliğinde yeniden ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Mehmet Ali Susam ve Alaattin Yüksel’in de katıldığı törene gitmedi.



BELEDİYE TESİSİ KRİZİ
Belediye Başkanı Karabağ’ın törenden bir gün önce İlçe Başkanı Levent Ölçer’e haber gönderdiği öğrenilirken Karabağ’ın ekibinden “bayramlaşmayı Havuz Düğün Salonu’nda yapalım” teklifi geldi. Her bayramı ilçe binasında kutlayan ve burada bayramlaşan Ölçer de teklifi kabul etmedi. Ölçer, bugün de ilçe binasında toplanan partililerin sayısı fazla olunca daha önceden ayarladığı düğün salonuna götürdü. Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Mehmet Ali Susam, Alaattin Yüksel ve il yöneticilerinin de bulunduğu kalabalık Sevgiyolu’ndaki ilçe başkanlığı binasının önünden Erzurumlular Vakfı’na ait düğün salonuna kadar yürüdü. Burada hazırlanan yerlere oturdu.
 
KARABAĞ GİTMEDİ
Ölçer’in teklifini kabul etmeyen Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yanındakilerle birlikte belediyeye ait Altınyol’un kenarındaki Havuz Düğün Salonu’na gitti. Burada alternatif bayramlaşma töreni yapan Karabağ, kendisine yakın ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya geldi. Başta Milletvekili Mustafa Moroğlu, Mehmet Ali Susam Yüksel ve il yönetiminin bulunduğu yere gitmeyen Karabağ’ın tavrı kafa karışıklığına neden oldu.
 
YANLIŞ ANLAMA VAR
Bayramlaşma törenini geçen yıl ilçe binasında yaptıklarını ifade eden İlçe Başkanı Levent Ölçer, “Ortada bir yanlış anlama oldu. Binamızın hemen yakınında bulunan düğün salonuna gittik. Milletvekilimiz de geldi. Durum biraz karıştı. Belediye başkanı ise gelmedi. Böyle şeyler olur. Bir yanlış anlama var” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kasabalı 13 Ekim 2013 Pazar 12:48

levent ölçer biz sana örgütü ilçe binasının önüne getir belediye başkanına olan ilgi ve saygıyı görünce seni doludranlarla birlikte örgütünü bırakıp gitmen için oy vermedik derhal bu yanlıştan dön ve belediye başkanından özür dile kendine yakışanı yap yoksa tanımadığın örgütte seni tanımayacak seçim kapıda hangi çalışmaları yaptın anlat lütfen yapamıyorsun bırak yapan gelsin örgütün önünü aç istifa et ve irlandalılarla birlikte yönetime ve bldy başkanına muhalefet et yalnız şunu unutma seçi,mden sonra sevgi yoluna çıkacak yüzün kalmayacak seni dolduranların kendine faydası yokki sana olsun

Yorumu oyla      11      7  
ÖRGÜT VARMI? 13 Ekim 2013 Pazar 11:04

Yönetim Kurulunun tamamına yakını Belediyenin işçisi.İlçe Başkanı ise beş yıl her yanlışa evet demiş.O da Belediyeden maaşlı iş isteyince Hasan'la ters düşmüş.Bunun neresi ÖRGÜT.

Yorumu oyla      13      5  
parti üyesi 13 Ekim 2013 Pazar 10:54

bayramlaşma için örgütünü ilçe binası önüne çağırıp, gelen insanları hiçi sayıp kutlama yapmaya başka yere gitmek bir ilçe başkanına yakışmaz yakışmadıda.

Yorumu oyla      12      5  
ali fuat 13 Ekim 2013 Pazar 00:10

Bu işler böyle,zamanında söyledik başkanım sen belediyeyi yönet biz ilçeyi aramızda seçelim sen işini iyi yap biz arkanda oluruz diye!!!Örgütü sen dizayn edersen sana problem olur !

Yorumu oyla      16      5  
Bilal-İzmirli 12 Ekim 2013 Cumartesi 22:24

CHP Örgütünde pişmeden gelenler CHP Örgütünü hafife alıyorlar tek sebepte adayların atamayla yada anket oyunlarıyla gelmeleri.CHP Adaylarını CHP Üyeleri seçmelidir.

Yorumu oyla      15      8  
HİZMET BEKLİYORUZ 12 Ekim 2013 Cumartesi 20:15

Bayraklının chp si artık yeter kavgayı bırakın millete dönün millet sizi kavga için değil hizmet için getirdi göreve. İkinizde önümüzdeki dönem görevde olmayacaksınız size verilen görevi yapamadınız bu millet bunu hak etmiyor yol göründü iyi yolculuklar.

Yorumu oyla      30      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de bayramlaşma gündemi seçim: Kim/ne mesaj verdi?
Bayramlaşma töreninde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yerel seçimlerde ...
MHP Karşıyaka’dan ‘Andımız’ protestosu
Başbakan Erdoğan’ın demokrasi paketini açıklamasıyla Andımızın ilkokullardan ...
Bahçeli’den ‘Kürtçe bayram mesajı’ yorumu: Arkadaşımız…
MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP'li Fethiye Belediye Başkanı'nın Kürtçe ...
 
AK Parti İzmir’de bayram: Yıldırım’dan tele-mesaj
Teşkilat 48 İl Danışma Kurulu Toplantısı ile Kurban Bayramı kutlama törenini ...
Tekin: Koyun sattım, adam satmadım!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ''Ben köylü çocuğuyum. Meydanlarda ...
Kılıçdaroğlu’nun 4 ayda üç kez görüştüğü Bayraklı adayı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı ...
 
Meclis’te uyuyan Başkan Gül’den savunma: O gün üzerimde…
Buca Meclisi bütçe oturumunda dakikalarca uyuyan CHP İlçe Başkanı Bektaş ...
AK Parti Bayraklı sokaklarında: Aslan’dan önemli mesajlar
AK Parti Bayraklı Teşkilatı İlçe Başkanı Ali Aslan önderliğinde Bayraklı ...
BDP’de Diyarbakır rotasyonu: Baydemir’in yerine…
BDP, yerel seçimlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva