HABERLER>POLİTİKA
25 Haziran 2015 Perşembe - 12:00

CHP İzmir’de görevden alınan isimden çarpıcı mesaj: Keşke…

Sosyal medyada yaptığı kurultay çağrısı sonrası genel seçimin ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görevden alınan Berk Ulusal, “Fikirlerimi önceden söylemiştim. Başarılıyız diyenlerle görüş farklılığımız var. Düşüncelerimi ifade etmekte de hiçbir sakınca görmüyorum. 14 sene partinin içinde mücadele eden biriyim. Gerekçe buysa keşke öldürselerdi” diye konuştu.

CHP İzmir’de görevden alınan isimden çarpıcı mesaj: Keşke…

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ – CHP İl Örgütü’nün genel seçim sonrası ilk yönetim kurulu toplantısında flaş kararlara imza atılırken, İl Başkan Yardımcısı Berk Ulusal’ın görevden alındığı açıklandı.

- CHP İZMİR’DE FLAŞ KARAR: O İSİM GÖREVDEN ALINDI…
 
Başkan Bedri Serter bazı üyelerden gelen itirazlara rağmen yetkisini kullanarak Ulusal’ı görevden aldığını duyurdu. Ulusal genel seçim sonrası sosyal medya hesabından partinin başarısız olduğunu ifade ederek yaptığı kurultay çağrısı ve Kılıçdaroğlu’na aynı çağrıyı yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile birlikte fotoğrafını paylaşmasıyla gündeme gelmişti.

Flaş gelişme sonrası Egedesonsöz’e konuşan Ulusal, görevden bu paylaşımlar nedeniyle alındığı iddiası ve Serter’in kararını değerlendirdi.
 
Görevden alındığını medyadan öğrendiğini ifade eden Ulusal, “Ben babamın rahatsızlığından dolayı Ankara’daydım. Metin Feyzioğlu’nun kurultay çağrısına destek verdiğim için görevime son verildiğini dile getirmişler. Ama ben orada değildim.  Ben görevden alındığımı haberlerden öğrendim. İl sekreterimiz Osman Peri’yle konuştuktan sonra durumu anladım” dedi.



“KEŞKE ÖLDÜRSELERDİ”
Ulusal, “Fikirlerimi önceden söylemiştim. ‘Başarılıyız’ diyenlerle görüş farklılığımız var. Düşüncelerimi ifade etmekte de hiçbir sakınca görmüyorum. Partinin genel gidişatıyla ilgili sıkıntıları, gördüğüm şeyleri izah etmiştim. Eğer gerekçe buysa gerçekten üzülürüm. Tüm samimiyetimle söylüyorum gerekçeyi bilmiyorum. Ama bunun gündeme geldiğini sağdan soldan duydum. Ben bu partide 4 yıl gençlik kolları il başkanlığı yapmış biriyim. İzmir’e hizmet ettim. İlçe gençlik kolları, parti sekreterliği, üniversite başkanlığı yaptım. 14 sene partinin içinde mücadele eden biriyim. Gerekçe buysa keşke öldürselerdi. Ben daha önce ‘istifa edeyim’ diye yönetime bildirmiştim. Benim için sıkıntı bir durum ve makam, mevki derdi bir şey yok. Önceki dönemde sosyal medya hesabımdan kendimi ateşe attığımı dile getirdim” ifadelerini kullandı.

 
İzmir’de bir ilk: 81 yaşında hastaya mitral kapakçık
 
Eski Başkan AVM projesine savaş açtı: O izni yargıya taşıyor
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sedat Çuhadar 26 Haziran 2015 Cuma 00:28

Sevgili Berk Ulusal gençlik kollarında başlayıp partinin her kademesinde görev alıp,emek verip, listeleri delip seçilerek gelmiş olduğun il başkan yardımcılığı görevinden atanmış il başkanı Bedri Serter tarafından alınman işin en komik durumu. Keşke diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşların senin gösterdiğin onurlu açık sözlü dürüst davranışı gösterebilselerdi. Yürekli omurgalı dik ilkeli siyaset yapmak herkesin yapabileceği bir şey değildir. Makam mevkiler gelip geçicidir. Sen yürekli omurgalı ilkeli duruşunu her zaman gösterecek bir terbiye almış genç kardeşimizsin. Bundan sonrada aynı ilkeli siyasi çizgini ve onurlu dik duruşunu bozmadan yoluna devam et. Mustafa Kemal Atatürk kurucusu olduğu CHP'sinde elbette bu korku imparatoluğu, kapı kulu anlayışı illaki yıkılacaktır.

Yorumu oyla      15      6  
sami selçuker 25 Haziran 2015 Perşembe 21:39

Berk Bey doğru söylemiş başlarısız ve beş benzemez bir chp.Buna başarılıyız dşyenlerin aklından şuphe edilmeli.Bu genek merkez yönetimi chp yi müzeye göturup misyonlarını tamamlamak istiyorlar

Yorumu oyla      14      6  
Hakan 25 Haziran 2015 Perşembe 21:09

Berk başkan kendini anlatmana gerek yok. Biz gerçek partililer senin ne kadar sağlam bir partili ve gönülden bağlı olduğun ATATÜRK ilkelerinden dolayı doğrudan şaşmadığını biliriz. Bedri bey bence kendisi istifa etmelidir şimdi kendileri kurultay die reklam yapmaya başladılar.

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Delican’dan Kocaoğlu’na Harmandalı çıkışı: Hesabını nasıl verecek?
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican geçtiğimiz günlerde büyük yangın ...
AB Bakanı hükümet için tarih verdi
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, yeni hükümetin Ramazan ...
Kılıçdaroğlu’ndan flaş koalisyon ve Baykal mesajları
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "AKP-CHP koalisyonu mümkün mü” sorusuna ...
 
AK Parti’de yoğun mesai: Meclis başkan adayı kim olacak?
Başbakan Ahmet Davutoğlu milletvekilleri ile görüşüyor ve Meclis Başkanlığı ...
HDP'den Meclis Başkanlığı'na sürpriz öneri!
Meclis'te kadın milletvekillerine özel bir grup kurulmasına ilişkin Meclis ...
Cumhurbaşkanı 'o masa'nın maliyetini açıkladı!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iftar yemeklerinde kullanılan masanın maliyetiyle ...
 
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na koalisyon için mesaj!
MHP ile koalisyon ihtimalinin düşmesi, erken seçimde Kürt oylarını daha ...
MHP Akşener'in yerine Aydın'ı seçti
MHP, Meclis Başkanvekilliği için Meral Akşener'in yerine Koray Aydın'ı belirledi.
Çavuşoğlu Türkiye-İsrail görüşmesini doğruladı
Türkiye-İsrail görüşmesi doğrulandı. Doğrulamayı da Dışişleri Bakanı Mevlüt ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva