HABERLER>POLİTİKA
28 Şubat 2021 Pazar - 17:16

CHP Denizli Milletvekili partisinden istifa etti!

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Twitter'dan yaptığı açıklamada, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

CHP Denizli Milletvekili partisinden istifa etti!

CHP'de bir milletvekili daha istifa ettiğini açıkladı.

Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" dedi.

İstifa kararının ardından ''CHP Genel Başkanlığı'na'' diye başlayan bir mektup kaleme alan Sancar, ''Üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ediyorum. Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek sebebiyle istifa etmiş değilim'' ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE 3 VEKİL İSTİFA ETMİŞTİ
Daha önce de milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy, Özcan Özel CHP'den istifa etmişti.

TEOMAN SANCAR KİMDİR?
Teoman Sancar 1970, Denizli doğumlu. Baba adı Fikrettin, anne adı Naciye. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Denizli’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sancar İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Denizli Sanayici İş Adamları Derneği Üyeliği ve Denizli Emlakçılar Odası Başkanlığı görevlerinde bulundu. Denizli Belediye Meclis Üyeliği ve CHP Grup Başkanvekilliği yaptı. 2015 - 2017 yılları arasında Denizli İl Başkanlığı görevinde bulundu.

Haşim Teoman Sancar, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden XXVII. Dönem Denizli Milletvekili seçilerek TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı. Millî Savunma Komisyonu Üyesidir. Orta düzeyde İngilizce bilen Sancar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 
15 günde aynı aileden 3 kişi korona kurbanı oldu
 
İzmir'de pandemi kurallarına aykırı kumara baskın!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Acı Gerçek 1 Mart 2021 Pazartesi 17:57

Sevgili Vatandaş sesin neden çıkmadı diyen sorularını görünce çok şaşırdım sanki kırk yıl yan yana arkadaşlık etmişiz de güye saydığın olaylar olurken benim sesim çıkmamış ve sen de buna şahit olmuşsun şimdi soruyorsun vallahi bravo tebrik ediyorum seni, AKP den neler öğrenmişsiniz böyle 'yaşamışsın gibi karala' merak etme saydığın gerekçelerin hepsine karşı da çıktım, mücadele de verdim için rahat olsun, ancak ben kişilerin peşinden giden biri değilim Mustafa Kemal Atatürk'ün'Benim iki eserim var biri Cumhuriyet diğeri CHP 'diye. ideolojim gereği kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP nin kurumsal yapısı içinde mücadele eden bir görüşe sahibim, bu nedenle her olumsuz davranışta ve kararda insanlar parti değiştirirse veya kurarsa ülkemizde binden fazla parti kurulurdu zaten şu durumda bile Partiler mezarlığı defnedilen partilerle dolu, ayakta dimdik kalan tek parti CHP dir,bu bile toplumu düşündürmeli, Ancak sen benim yazımda ileri sürdüğüm sorulara hiç cevap verememişsin mesela 11 seçim kaybetti bırakmalıydı diyorsun birincisi Kurultaylarda seçimle demokratik bir şekilde gelen bir genel başkan var ve hatta eğer yanılmıyorsam birinde de Muharrem İnce'de aday olmuştu..peki kardeşim sorun Muharrem İnce'ye yahu arkadaş madem KK böyle idi de sen neden bugünü bekledin daha önce istifa etmedin ? yoksa gerekçelerine konu olan olumsuzluklar son bir yılda mı oldu ? Son bir yılda oldu ise neden 11 seçim kaybettin diyorsun, yok uzun zamandır böyle ise neden bugüne kadar bir şey demedin .sorunun cevabını ben söyleyeyim Vatandaş O zamanlar Mİ milletvekili idi,Grup başkan vekili idi,karizması yerindeydi 6 dönem vekillik yaptı, CB adayı yapıldı keyfine diyecek yoktu, şimdi ise tüm bunlar elinden uçup gitti ,artık gündemden düşmemesi için bir şeyler yapmalıydı nitekim kendine kanacak ideolojiden yoksun kurumların ve ülkenin geleceğini değilde kişilerin ağzına bakacak bir kitleyi arkama alırsam belki pazarlık gücüm olur düşüncesinde hareket ediyor, nasıl olsa, ülkede AKP yıllarca sırtında taşıyan bir kitle varken beni de sırtında taşıyacak az da olsa bir kitle çıkacaktır hesabında size ve Cumhur ittifakına hayırlı olsun, yalnız bir gün başınız öne eğik yine CHP nin kapısına gelirseniz benim tek üzüldüğüm onurunuz olur.Sevgilerimle...

Yorumu oyla      14      14  
Vatandaş 1 Mart 2021 Pazartesi 14:56

ACI GERÇEK ADLI YORUMCU SÖZÜM SANA, TIPKI GEÇMİŞTE EKMELEDDİN GİBİ BİRİNİ BİZLERE TIPIŞ TIPIŞ DAYATAN OMURGASIZLARA NEDEN SESİN ÇIKMADI? ATAMIZA KEFERE DİYEN, GENEL MERKEZE MESCİT YAPTIRANLARA NEDEN SESİN ÇIKMADI? 12 KEZ SEÇİM KAYBEDİP HALEN DAHA O KOLTUKTA OTURUP, SEÇİM ERTESİ OYLARIMIZI ARTTIRDIK, KAYBEDEN AKP DİR DİYEN GEN BŞK NA NEDEN SESİN ÇIKMADI? ASIL ACI GERÇEK VE OMURGASIZLIĞIN DİK ALASI İŞTE TÜM BUNLARDIR.. BIRAKIN BU AZ OLSUN, BİZİM OLSUN MANTIĞINI, DÖNDE BİR BAK AYNAYA VE ŞAPKANI ÖNÜNE ALDA BİR DÜŞÜN..ACABA BİZ NERDE HATA YAPIYORUZ, NEDEN 12 SEÇİMDİR İKTİDAR OLAMAYAN BİR YÖNETİMİN PEŞİNDEN HALEN DAHA KÖRÜ KÖRÜNE GİDİYORUZ DİYE KENDİNE LÜTFEN BİR SOR.. ŞUNUDA UNUTMA SİYASET İDDİA İLE YAPILIR, İKTİDAR OLMAK İÇİN YAPILIR.. HER SEÇİM YENİLGİSİNDEN SAHTE BAŞARILAR VE ZAFER NARALARI ÇIKARILARAK YAPILMAZ.. PARTİ ÖZ EVLATLARINI YEMEYE DEVAM ETTİKÇE VE TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKMEYE DEVAM ETTİKÇE DAHA E DEVLET ÜZERİNDEN İSTİFALAR KATLANARAK ÇOĞALACAK BUNU DA HEP BERABER YAŞAYIP GÖRECEĞİZ.. İSTİFA EDENE DEĞİL, İSTİFA ETTİRENE BAK VE ONLARA TEPKİNİ VER. SAYGILAR

Yorumu oyla      17      17  
Acı Gerçek 1 Mart 2021 Pazartesi 11:45

Kabahat milletvekilinde değil, onu milletvekili seçilecek yere yerleştirenlerde aynen, 6 dönem milletvekili seçtirilen ,Cumhurbaşkanı adayı yapılan ,parti yönetimlerine alınan İnce yi aday yapanlar gibi, aynen silivri'de yargılanan M.Ali Çelebiye sahip çıkılması milletvekili yapılması gibi nesine güvendiniz bu kaypakların ,madem CHP'de ayrılmalarına gerekçe gösterilen konular yüzünden ise, Milletvekili yapılırken bu gerekçeler neden yok idi, birazcık onurları olsaydı o zaman aday olmasalardı..amma... olmazzz orada vekil statüsü kazanacak kariyerlerine vekil yazılacaktı da ondan..bu kadar omurgasız insanların seçilmesine kimler ön ayak olduysa yazıklar olsun ona...haa bunlardan bir cacık olmayacak onuda biliyorum, ancak kıyısından köşesinden yandan çarklı bir şekilde Cumhur ittifakına dolaylı katkı koyacaklardır hepsi bu..

Yorumu oyla      17      21  
İzmir... 1 Mart 2021 Pazartesi 08:32

CHP e artık halkın seviyesine insin...bir parti içinde demokrasi var diye her kafadan ayrı ses çıkarmı yahu :)YAPRAK MÜMKÜNSE ÇOK HIZLI DÖKÜLSÜN !!

Yorumu oyla      21      3  
Ünsal 1 Mart 2021 Pazartesi 00:02

Biraz onuru varsa benim oyumla milletvekili oldu cumhuriyet halkpartisinden ben şahsın kendisine değil Cumhuriyet halkpartisine oyverdim derhal vekilliktende istifa etsin

Yorumu oyla      4      19  
Tayyar ÖNDER 28 Şubat 2021 Pazar 23:35

Olsun...!!! Buca'da Üye Sayısı Çok artmış Siz Ona Bakın Esas...!!!

Yorumu oyla      3      22  
Partili 28 Şubat 2021 Pazar 23:35

Bu partide insanlar istifa etmiyor ettiriliyor ısrar ile bu sürüyor kendi bölgelerinde delege dahi seçilemiyor genel başkan yardımcısı oluyor yöresinde sevilen sayılan halk arasında tanınan partiye gönülden bağlı olanlar yok sayıldığı sürece bu istifalar çok olacak eski bir milletvekili ve gazeteci internet üzerinden hatırı sayılır şekilde istifaların çok olduğunu altı ay önce televizyonların açık oturumlarında söyledi kimse dinlemedi işte durum ortadadır...

Yorumu oyla      21      3  
ST 28 Şubat 2021 Pazar 22:01

Onu seçenlere saygısı varsa milletvekilliğinden de istifa etsin.

Yorumu oyla      3      22  
Canpolat 28 Şubat 2021 Pazar 18:30

Ne yapılırsa yapılsın; " MEMLEKET HAREKETİ " engellenemez!!! Partide ATATÜRKÇÜ, ULUSALCI,LAİK,MİLLİYETÇİ vs. kimseyi bırakmadılar. Dolayısıyla sonuç kaçınılmazdır.

Yorumu oyla      31      11  
İNCE 28 Şubat 2021 Pazar 17:52

YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI.. AKLIN YOLU BİR.. İSTİFALARIN DEVAMININ GELMESİ DİLEĞİYLE.. YETMEZ AMA EVET..

Yorumu oyla      31      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den üyelik raporu... İllerde İzmir, ilçelerde Buca zirve takipçisi!
CHP'nin Online Üyelik Sistemi üzerinden partiye 156 bin 140 kişi başvuruda ...
CHP'li Kılıç: Bakımevlerinde denetim arttırılmalı
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Gaziemir'deki engelli bakımevinde ...
CHP’li Bakan'dan yazar ve çevirmen teliflerinde vergi önerisi
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, yazar ve çevirmenlerin telif gelirlerinden ...
 
Erbakan anması 9 partiyi buluşturdu
Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan ölümünün 10. yılında Saadet Partisi ...
'Mesele ağaçsa, Avrupa'da birinciyiz!'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin en çok ...
'Bu sınır koruma değil insan hakları ihlalidir'
AK Parti'li Çelik, Yunanistan'ın göçmen tutumunu kınadı.
 
Karabağlar'da 'üniversite' tartışmalarına CHP'den 'belgeli' yanıt
AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) arasında Uzundere’de yapılması ...
'Tarihi mücadeleden zaferle çıkacağız'
Kızılcahamam-Çerkeş Tüneli Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılan ...
MHP'nin Büyük Kurultayı'nın programı belli oldu
MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayı'na delegelerin yanı sıra ilçe başkanları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva