HABERLER>POLİTİKA
5 Aralık 2015 Cumartesi - 09:04

CHP'de ilçe ilçe sandık raporu: Kimler başkan oldu?

İlçe kongreleri hafta sonu yapılacak seçimlerle tamamlanıyor. Cumartesi mesaisinde Aliağa, Çeşme, Menemen ve Kemalpaşa'da mevcut başkanlar koltuklarını korudu. 7 seçimli günde gözler Karabağlar'daydı... Başkan Selvitopu'nun da desteğini alan Yıldız, Polat'ı koltuğundan indirdi.

CHP de ilçe ilçe sandık raporu: Kimler başkan oldu?

Gökhan KOÇ / EGEDESONSÖZ – CHP İzmir’de kongre maratonu hafta sonu yapılacak seçimlerle sona erecek.

Konak, Urla, Kiraz, Karaburun, Seferihisar, Bayındır, Menderes, Çiğli, Güzelbahçe, Kınık, Ödemiş, Tire ve Torbalı’da ‘yeni dönem’ başlarken, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak toplam 16 seçimle 30 ilçenin başkanı ve il kongresinde oy atacak delegeler seçilmiş olacak.

Cumartesi mesaisinde ikisi metropol 7 ilçede seçim heyecanı yaşandı.

Delege sayısı ve ‘yönetim-muhalefet’ yarışı itibariyle gözler Karabağlar'daydı...

- 24 YIL SONRA BİR İLK: CHP NARLIDERE'DE YENİ BAŞKAN KİM OLDU?...


KARABAĞLAR'DA YENİ BAŞKAN YILDIZ  

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleşen CHP Karabağlar kongresi iki adayın yarışına sahne oldu.



Mevcut İlçe Başkanı Orhan Polat delege seçimlerinde önemli başarı kazanan ve belediyenin de desteğini arkasına alan Ali İhsan Yıldız’a karşı koltuğunu koruma mücadelesi verdi.

CHP Karabağlar'da 382 delege sandık başına giderken, 377 oy geçerli sayıldı. Sandıktan 220 oy alan Ali İhsan Yıldız'ın ilçe örgütünün yeni başkanı oldu. Orhan Polat ise 157 oyda kaldı.



CHP Karabağlar'ın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Melike Baksan, Feryal Çakarözkan, Eylem Eker, Soner Erduran, Yalçın Kara, Semra Keskin, Serdar Korkankorkmaz, Nursel Kurşunerler, Murat Özmen, Neşe Özüpek, Ahmet Şafak, Orhan Şahin, Bülent Şen, Gürşah Şen, Nurdan Şenkal  ve Talat Tatar’dan oluştu.

Seçim sonunda Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun yanı sıra Güller Ak, Necati Akpınar, Necla Karacan Alpar, Hakan Arda, Sibel Barkın, Ali Bartu, İsmet Basmacı, Abdulvahap Batihan, Abdurrahman Batihan, Erkan Büyükkaya, İrfan Can, Vesika Can, Cengiz Cansız, Sebahattin Ceyhanlı, Recep Çatuk, İbrahim Çetin, M. Levent Çili, Hilmi Değirmenci, Nahide Demir, Salih Demirgıran, Tekin Derdiyok, Fikret Doğan, Latif Dostugür, Baki Durmuş, Ali Ruhi Emre, Yusuf Erişen, Tarık Gavas, Yaşar Geylani, Feryal Güllüada, S. Nazik Işık, Nevin İlhaner, Tülay Karabatak, Orhan Karabulut, Ayla Karadeniz, Hasan Kazımoğlu, Engin Keskin, Gül Kestevur, Sinan Kilercioğlu, Servinaz Ömür, Tahir Özgüzel, Necla Rodos, Sema Serinkaya, Yücel Sevinç, Bülent Sözüpek, Osman Şahin, Yurdagül Şimşek, Emel Tangobay, Cumhur Taşdelen, Özkan Tice, Cemile Uluk M. Ali Usman, Hanize Uysal, Erkan Uzundal, Hüseyin Yaman ve Şengül Yanardoğan il kongre delegesi seçildi.

Kaybeden listede kimler vardı?
Polat’ın yönetim listesinde Erdoğan Öztürker, Salih Göçmen, Mustafa Duman, S. Uğur Dölen, Ayhan Çorakçı, Ahmet Arık, Ufuk Şen, Metin Demirkaya, Dönem Pasdemir, Ömer Ökten, Muhlis Menga, Ajlan Baysaner, Nihal Işık, Sema Çuhadaroğlu, Hüseyin Özmen ve  Gökçe Erdil yer alıyordu. İl kongresi delege listesinde ise Polat’ın yanı sıra Şerafettin Demirlek, Mahinur Yenek, Selim Tınmaz, Şehmuz Kayapınar, Nihat Öztürker, K. Sıtkı Kürüm, Hüsnü Özmen, Zeki Çınar, Mustafa Kocaoğlu, Şadiye Sual, Şahbal Aras, Bünyamin Yolal, Ayşe Derelier, Yasemin Can, Basri Çavuşoğlu, Semra Tanülkü, Niyazi Akgün, Nurhan Yanya, Naile Payas, Burcu Yaral, Hülya Budan, Halil Ercan, Kıvanç Kale, Ali Eren, Damla Güven, Nevval Özmen, Yiğit Noyan, Fadime Duman, Türker Tunalı, Nejdet Ulus, Burcu Yılmaz Şahin, Başar Sözbir, Asuman Şençamlar, Necati Elmas, Hasan Ali Erdoğan, Ümit Baransel, İlhan Dikmenoğlu, Birol Ağırbaş, Jale Gökdağ, Mücati Menga, Mehmet Hanifi Doğan, Sibel Gerkuş, Hacer Menga, Servet Kaya, Sebahattin Yeşilova, Ayhan Çoğun, Suat Erdil, Tolga Demir, Yalçın Çatalbaş, Mehmet Erdoğan, Güneş Okulmuş, Erdoğan Öztürker, Serpil Karadeniz, Atilla Öztürker, Hamdi Çördükler, Emin Uztemur, Filiz Afacan Açıksöz, Kani Beko, Murat Yavuz ve Ayşe Kırkayak’a yer verilmişti. 
 
Kongrede neler yaşandı?
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede divan başkanlığına İzmir Milletvekili Tacettin Bayır seçildi.
 


Kılıçdaroğlu’na destek ve 2019 hedefi!
Kongrede ilk konuşmayı CHP İl Başkanı Bedri Serter yaptı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na desteğini yineleyen Serter, 2019 Yerel Seçimleri’nde İzmir’de hedefi yüzde 60 olarak açıkladı.

- SERTER 2019 HEDEFİNİ AÇIKLADI!... tıklayınız...



Karabağlar’ı kale yapacağız!

Kongrede konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kongre gününü ‘şenlik’ olarak niteledi. Hükümeti eleştiren Selvitopu, “Demokrasi dediler, bir buçuk milyon insan öldü. Niçin ölüyor? Bizim gibi ülkeleri zayıf görüp saldırıyorlar. Kurtuluş savaşındaki ruhu yakalamamız gerekiyor. Bugünde bunu yapabilecek azim ve gücümüz vardır. Yeter ki birbirimiz sevelim ve sayalım” dedi. Selvitopu ayrıca, “2014 seçimlerine girerken Karabağlar’da karamsarlık vardı. Ama örgütümüz partililerimiz destan yazdı ve onları burada iktidar yapmadınız. Bu çalışma, bu azim 7 Haziran ve 1 Kasım’da devam etti. Bundan sonra seçilecek arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Halka inip dokunacağız. Herkesle ilgilenmek ve ilişki kurmak temel görevimiz olacak. Karabağlar’ı kale yapmaya kararlıyız” diye konuştu.


 
Işık’tan divan ve tüzük tepkisi
Kongrede kadınların seçme ve seçilme hakkını almasının 81.yıldönümü nedeniyle Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık da söz aldı. Işık ilk olarak divanın 3 erkekten oluşmasına tepki göstererek, “Bir daha inşallah olmaz” dedi. Işık ayrıca “Tüzüğümüz uygulamak için genelge bekleyen yönetimin olmasını istemiyoruz. Yüzde 33’lük kotayı her yere bütün heyetlere her çalışmaya uygulamak, kadınları ve gençleri güçlendirerek ileriye taşımak boynumuzun borcudur” dedi.



Beko salonu ayağa kaldırdı!
Kongrede oylama öncesi DİSK Genel Başkanı Kani Beko da konuştu. Kısa konuşmalarla kadınların, gençlerin, çiftçilerin, işçilerin sorunlarının çözülemeyeceğini söyleyen Beko, iktidar olmak için 15 milyon işçinin desteğini almak gerektiğini ve yüzlerini sosyalizme dönmek zorunda olduklarını, başka çarenin de bulunmadığını dile getirdi. Beko’nun konuşması üzerine salonda alkışlar yükseldi.


 
Gagamızda taşıdığımız su kadar…
Adaylardan kürsüye ilk olarak mevcut başkan Orhan Polat çıktı. Polat delegelere şu sözlerle seslendi: Buraya CHP’yi iktidar yapmak için, sahip çıkmak için geldiniz. Mustafa Kemal Atatürk iki miras bırakıyorum diyerek Türkiye Cumhuriyeti’ni ve CHP’yi gençlere emanet etmiştir. Sizlerde gençliğe emanet etmekten çekinmeyin. Kimsenin bizi ayrıştırmaya  gücü yetmeyecektir. Bizim için insan insandır. Ayrım yapan bizden değildir. Örgütümüzün temel amacı sürekli değişim ve gelişim olacak. Bu değişime katkım koyacağız. Mutlaka başlatmak zorundayız. Haramilerin saltanatını yıkmak için saraylara düşman olduğumuz için tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmemek için başlatmak zorundayız.  Örgütlü yapımızı korumak zorundayız. Türkiye’nin bize inancı var. Türkiye’nin umudu biziz. CHP’de üye olarak kalmaya ihtiyacımız yok. Gagamızda taşıdığımız su kadar da olsa bu yangına müdahale edip söndürmeliyiz.  Bizim bunda sonra derdimiz örgütleri dizayn edenlerle olacaktır. Ben kimsenin adayı değilim. Ben gücümü örgütten alıyorum. Kimse kendini örgütün üzerinde görmesin. Kendimi örgüte emanet ediyorum örgütü tanımayanlarla hesabımız var bizim. Yaşasın örgütlü mücadelemiz. Bu kongreden birlik ve beraberlik içinde çıkacaktır. Kollektif çalışmak bizim temel amacımızdır. Kol kola olmalıyız. Küsmek yok. Bana görev sürecimde yardım eden herkese teşekkür ediyorum.


 
Kürsüye eşiyle çıktı, söz verdi!
Kürsüye eşiyle birlikte çıkan Ali İhsan Yıldız, ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini söyledi. Yıldız, “12 yıldır hak-hukuk tanımayan, devletin her türlü olanaklarını kullanmaktan çekinmeyen, ahlak ve etik kurallarını hiçe sayan siyasi bir anlayışla yönetiliyoruz. Ülkemiz, parlamenter demokratik sistemden yavaş yavaş uzaklaştırılıp, tek adam etrafında örgütlenmiş oligarşik bir dikta rejimi haline getiriliyor. Bunu da “Başkanlık Sistemi” olarak bizlere yutturmaya çalışıyorlar. İşte tam bu nedenle, Cumhuriyetin kurucusu partimiz CHP’ye ve biz Cumhuriyet Halk Partililere büyük görevler düşüyor” dedi. İlçe başkanı olması halinde bayrağı bir basamak daha yukarıya taşımak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade eden Yıldız, desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi ve “Karabağlar’da farklı kültür gurupları ve sınıfların birbirinden yalıtılmış olarak değil, birbirlerine bağlanarak demokratik bir mücadele vermelerinin öncüsü olacağız. Bizler katılımcı demokrasiden hareketle; muhtarlarımızla, sendikalarla, esnaf temsilcileriyle, meslek odalarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerimizi güçlendirip, onları partimizin ilçede yürüttüğü siyasi çalışmaların içine katacağız. Partimizin yüz akı olan kadınlar ve kadın kollarımızla, gençlerimiz ve gençlik kollarımızla tam bir uyum ve dayanışma içinde çalışacağız. En geniş katılımla parti içi demokrasiyi işletip partimizin büyümesi için tüm çabayı göstereceğiz. Bunun için Karabağlar İlçe Örgütünde evrensel insan hakları ve hukuk kurallarının uygulandığı yeni bir ortam oluşturup, partililerin özgür iradesi ile karar vermesini sağlayacak tüm koşulları yaratacağız… Hepinizin huzurunda bir kez daha söz veriyorum partimiz için çalışan herkes bizim için değerlidir ve hak ettiği saygıyı görecektir” diye konuştu.



Pankart savaşı!
Kongrenin gerçekleştiği salonda 2 adaya ait pankartlar dikkat çekti. Mevcut Başkan Polat cephesi "Biz örgütün önünde eğilenlerdeniz. Özlenen günler mucizeler ile değil, örgütlü mücadelemizle ile gelecektir" yazılı pankartı asarken, Yıldız’a destek "Birleşe birleşe kazanacağız" yazılı pankartla geldi.


 
Kurultay gibi!
İki aday salonda el ele tutuşarak birlik mesajı verdiği kongreye üst düzey katılım dikkat çekti. İl Başkanı Bedri Serter'in yanı sıra Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İzmir Milletvekili Ali Yiğit, Murat Bakan, Tacettin Bayır, Karabağlar Belediyesi Eski Başkanı Sıtkı Kürüm, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Eski Milletvekili Sabri Ergül, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, Urla İlçe Başkanı Ahmet Bahri Yalaz, il yöneticileri Osman Peri, Bahattin Özdemir, Savaş Akıncı, Nazan Dönmez, Duygu Afacan, Karabağlar İlçe Eski Başkanı Birol Ağırbaş, Konak İlçe Eski Başkanı Aytekin Tunus, Konak İlçe Eski Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı PM Eski Üyesi Seniye Nazik Işık ve Kadın Kolları İl Başkanı Nurhan Yanya da Karabağlar kongresinde salonda takip etti.



KEMALPAŞA'DA ÜRETEN RÖVANŞI DA VERMEDİ!

Kemalpaşa'da yeni dönemin adını 2 adaylı yarış koydu. Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleşen seçimde bir yıl önce sandıkta yarışan mevcut Başkan Ulviye Üreten ile astsubay emeklisi Ramazan Coşkun rövanşa çıktı!

Divan başkanlığını Burhan Güneş'in yaptığı kongrede seçimi 147 oyla Üreten kazanırken, Coşkun 118 oyda kaldı. 

Başkan Üreten'in yeni yönetiminde Nazmi Akar, Ahmet Yılmaz, Ebru Kasap, Rızadinç Kurt, Ali Özgüç, Fatma Cengiz, Hüsamettin Saydam, Ahmet Burhan Kayalı, Neşe Öztürk, Yüksel Çelik, Hamza Bilir, Meltem Gül, Mithat Kahya ile Volkan Dönmez yer aldı.

Seçimde Üreten’in kazanan listesinde yer alan Serhat Tezbaşaran, İbrahim Karamemiş, Birol Tırtak, Engin Şahin, İsmet Korkut, Mehmet Ünlü, Ercan Erdoğan, Barış Özdemir, Fatih Küçüker, Musa Bıçak, Hasan Ali Oray ve İbrahim Kandemir il kongre delegesi seçildi.



ALİAĞA DURMAZ'LA DEVAM

Aliağa'da mahalle delege seçimlerinde neredeyse tulum çıkaran mevcut başkan Özcan Durmaz'ın karşısına kongrede rakip çıkmadı.

Delegeden güvenoyu alan Durmaz'ın yeni dönem listesinde İlhan Aktaş, Barış Bıdık, Gülsen Cirit, Pelin Çetinkaya, A.Levent Daşkın, Berna Ekmekçiler, Murat Erden, Nesrin Falay, Münevver Güral, Namık Kaçar, Ali Karanfil, Osman Murat, İ. Yücel Taşdemir ve Fikri Temur yer aldı. Durmaz'ın yanı sıra Erol Güngör, İlknur Köse, Sabahattin Yeşiltepe, Remzi Yüksel, Uğur Kaçar, Tamer Karaman, Fuat Özer ve Orhan Özkan il kongre delegesi seçildi.

ÇEŞME'DE YENİDEN ORAN DÖNEMİ

Mevcut İlçe Başkanı Ekrem Oran sandığa tek aday olarak gitti ve delegelerden güvenoyu aldı.  

- Çeşme kongresinde duygusal anlar... tıklayınız...

Oran'ın yeni yönetim kurulu listesinde Mehmet Aksu, Veysel Ayhan, Zarife Büyüksomalı, Mualla Çetinkaya, Özay Dinç, Oktay Karadede, Hasan Karakurt, Ömer Önal, Mustafa Öztürk, Seher Timuçin, Soner Varhan ve Nevzat Yurttaş yer aldı.

Oran ve Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın yanı sıra Banu Ayhan, Yüksel Dolma,  Ahmet Özen, Gökçe Tunar ve Levent Veryeri de il kongre delegesi seçildi.

MENEMEN'DE ZAFER TAKLAK'IN  

Menemen İlçe Başkanı Kazım Hürol Taklak tek aday olarak seçime girmesi bekleniyordu. Kongrede son dakika sürprizi yaşandı ve Emine Savaş da aday oldu.

Belediye Başkanı Tahir Şahin'in de desteğini alan Taklak, 274 oyla yeniden koltuğa otururken, Savaş 74 oyda kaldı. 

CHP Menemen'in Taklak başkanlığındaki yeni yönetimi Ali Akbay, Zerrin Arslan, Niyazi Esen, Berna Eyinç, Zühal Güç, Gaye Hürcan, Sabahattin İpektepe, Erdal Kanat, Nüsret Özbent, Fatih Sabancı, Birgül Soytürk, İrfan Şahin, Ercan Seşen, Hakan Taşkıntuna, Şerif Tuna ve İmam Yıldırım'dan oluştu.

Tarlak ile birlikte İsmail Akıncı, İrfan Aras, Sevim Çetin, Berrin Dalar, Serkan Demirci, Ceylan Eriş, Haver Serpil Ertuğ, Metin Görgü, Recai Önal, Hüseyin Özbey, İsmail Polat, Mustafa Sevinç, Tahir Şahin, Arzu Türkmen ve Kemal Yıldız il kongre delegesi oldu.

SELÇUK'TA YENİDEN ÜNAL 

Selçuk’ta da sandığa iki adayla gidildi.  Mevcut Başkan Hasan Uysal, Atatürkçü Düşünce Derneği İlçe Başkanı Tuncay Kireç’e karşı koltuk mücadelesi verdi. Çarşaf liste yöntemiyle yapılan seçimde 73 oy alan Uysal koltuğunu korurken, Kireç 52 oyda kaldı.

Uysal başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Nevruze Gültekin, Eyüp Kılıç, İbrahim Ahmetçik, İpek Arkman, Merve Çalışkan, Ayten Özazman, Zuhal Gülümser Uygur, Mediha Fiçör, Sertan Şaban Topalan, Osman Yelken, Berat Hamdi Candemir ve Abdullah Yıldız'dan oluştu.

CHP Selçuk'ta belediye eski başkanı Vefa Ülgür ve Emir Cömert, Merve Çalışkan, Özge Yıldırım, Caner Adıgüzel il kongre delegesi seçildi..

 
Engelli yakınları ayrıcalık değil, eşit yaşam hakkı istiyor
 
Flaş! İstanbul Üniversitesi'ne polis girdi: 13 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Batuhan 5 Aralık 2015 Cumartesi 16:30

Kemalpaşada bile 2 adayla seçime gidilirken vay gaziemirin haline.

Yorumu oyla      11      5  
kartal 5 Aralık 2015 Cumartesi 09:03

Karabaglarda. Ali ihsan yildiz. Narliderede. Ergin demir ipi gogusler

Yorumu oyla      14      5  
Kral çıplak 5 Aralık 2015 Cumartesi 01:28

Kadınların seçme ve seçilme hakkının 81.yılı sebebiyle Menemen de Bayan aday Emine Savaş mevcut başkana rakip olacaktır

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Karşıyaka Adayı Yıldırım: İktidar ışığı yakacağız!
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Yönetiminde Örgütlenmeden Sorumlu ...
Erdoğan'dan 'partili Cumhurbaşkanı' çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlık sistemi konusunda önemli açıklamalar ...
CHP Çiğli'de Mertoğlu görevi devraldı
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan olağan kongrede CHP Çiğli’nin yeni İlçe ...
 
Kritik zirve sonrası Çavuşoğlu ve Lavrov'dan açıklama
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ...
AK Partili vekillerden Bergama çıkarması
İzmir milletvekilleri ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya gelerek ...
CHP Bayraklı Adayı Gök’ten barış mesajı!
CHP Bayraklı’da ilçe başkanlığına aday olan Songül Gök Egedesonsöz’ün ...
 
Başbakan Davutoğlu’ndan Putin’e çağrı: Öncelikle…
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rusya Devlet Başkanı Putin'e Bakü'den çağrıda ...
Kılıçdaroğlu sordu: Türkiye toplama kampı mı?
CHP lideri Kılıçdaroğlu, AB'nin 3 milyar euro'luk sığınmacı desteğini ...
Balbay’dan Erdem Gül’ün ailesine ziyaret
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, 8 gündür Silivri’de tutuklu ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva