HABERLER>SEÇİM 2015
12 Ekim 2013 Cumartesi - 09:17

CHP Çiğli aday adayından 22 maddelik taahhütname!

Çiğli belediye başkan aday adayı Ali Rıza Koçer, 22 maddelik taahhütname hazırladı.

CHP Çiğli aday adayından 22 maddelik taahhütname!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Çiğli Belediye Başkanlığı için yola çıkan aday adayı eski İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer, 22 maddelik kırmızıçizgisini açıkladı.

“Çiğli halkına taahhüdümüzdür” diyerek bastırdığı broşürleri kapı kapı dağıtan Koçer’in açıklamalarında birçok konu bulunuyor. Taahhütnamenin en başında uzlaşı-barış ve kavgadan uzak mesajları veren Koçer, ilçede hiçbir şekilde ticari işlerle uğraşmayacağını söylüyor. Telefon numarasından yapacağı hizmetlere kadar birçok projeyi sıralayan Koçer’in listesinde birbirinden değişik konular yer alıyor.
 
İŞTE O MADDELER…
1- Çiğli’yi, Çiğlilier yönetecek; çocukluğumun, gençliğimin, kısacası ömrümün geçtiği Çiğli’yi, Çiğlililerle birlikte yöneteceğim.
 
2- Katılımcı, çoğulcu, barışçı ve uzlaşmacı bir yaklaşımlar başkanlık yapacağım; siyaset, vatandaş, belediye üçgeninde kavgaya yer olmayacak.
 
3-  Başkanlığım süresince, hiçbir ticari faaliyette bulunmayacağım, adım hiçbir müteahhit, tüccar ya da şirketle anılmayacak.
 
4-  Çiğli’nin çöp sorununu İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözeceğim. Çiğli çöp atıkları ile değil yeşil alanları ve parkları ile anılan bir ilçe olacak
 
5-  Belediyemizin hesaplarını, harcamalarını ve ihalelerini halkımıza açacağım; Çiğlililer her satışı, satın almayı ve ihaleyi günü gününe takip edecek.
 
6 - Tüm Çiğli halkına ve seçmenlerime sadakatle hizmet edeceğim; kişisel çıkarlarım ve istikbalim için parti değiştirmeyeceğim ya da işbirlikçi olmayacağım.
 
7- Başkanlığım süresince Çiğli halkı ile düzenli haftalık toplantılar yapacağım. Her zaman, Çiğlililerin arasında olacağım.
 
8- Kadınların, çocukların, gençlerin, engellilerin yönetime katılmasını sağlayacak Kent meclisi kuracağım.
 
9-  Başkanlık makam odasının kapısını sökeceğim; başkanlık makamı, yedi gün, yirmi dört saat makamın gerçek sahibi Çiğlilere açık olacak.
 
10- Çiğli halkı, başkanına cep telefonundan ulaşabilecek; telefon numaram: 05322631578. Yirmi yıldır değişmeyen telefon numaram, ömrüm boyu değişmeyecek.
 
11- Ailelere ücretsiz kreş imkanı sunarak; hem çocukların gelişimine hem de çalışan-çalışmayan kadınlarımıza destek vereceğim
 
12- Kadın sığınma evi kuracağım, hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza bakım hizmeti vereceğim
 
13- Çiğli’de kimse yatağına aç girmeyecek, yoksul aileler tespit edilerek ailedeki kadının hesabına 200 TL yatıracağız. Yoksul ailelere gıda bankası aracılığıyla gıda malzemesi sağlayacağız. İşsizliği azaltıp istihdam yaratmak için meslek edinme kursları açacağız.
 
14- Engelsiz hayat; engelleri birlikte aşacağız. Çiğli’yi engelli yurttaşların fiziksel yardım almadan yaşayabilecekleri bir mekan haline dönüştüreceğim.
 
15- Kentsel dönüşümde rant mülk sahiplerinin olacak
 
16- Esnaf, sanayici veya çiftçi yasalara uygun olmak kaydı ile belediyedeki işlerini yirmidört saat içinde çözecek.
 
17-  Yurttaşlarımızın her mahallede aileleriyle birlikte gidebilecekleri kafeteryalar açacağım. Halkın ucuz mal aldığı pazarları güçlendireceğim
 
18- Sanatın her dalında uğraş verenlerin buluşma yerine haline gelecek Kültür Sanat Evleri ile sinema ve tiyatro salonları açacağım
 
19- Her semte spor alanları ve yeşil alanlar ile halı sahalar yapacağım. Çiğli ilçemizdeki amatör spor kulüplerine her türlü destek ve imkanı sağlayacağım
 
20- Gençler bizimdir. Ekonomik sebeplerle öğrenimini terk etmek zorunda kalan gençlere ve özellikle genç kadınlara destek vereceğim. Kız ve erkek öğrencilere yurtlar açacağım.
 
21- Tüm gençlere açık olacak ve her kesime hizmet edecek hoşgörülü, dünyaya açık bir gençliğin buluşacağı Gençlik Merkezleri kuracağım
 
22- Çiğli’de demokratik kitle örgütlerine ve yöresel şehir derneklerine ofis, toplantı salonları sunan bir kültür evi kompleksi yapacağım.
 
ÇİĞLİ’DE 14 YIL
Koçer ayrıca “Çiğli’de 14 yıl” adıyla bir kitapçık daha hazırladı. Dört genel seçim, iki referandum, iki yerel seçim geçirdiğini belirten Koçer “Çiğli’yi Çiğlililer yönetmeli” sloganı ile yola çıktı. Özgeçmişinin yer aldığı broşüre ilçenin ekonomisi, demografik yapısı ve seçimlerde alınan oy oranlarını koyan Koçer “Çiğli İzmir’in kilit ilçesidir” vurgusunu yaptı.  Projelerini de ortaya koyarak adaylığı ile ilgili sorulara da yanıt veren Koçer’in broşüründe eski ve yeni çalışmalardan fotoğraflar da yer aldı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BÜLENT TOKYÜREK 13 Ekim 2013 Pazar 11:02

ALİRIZA BEY SİZİ YAKINDAN TANIYOR VE TAKİP EDİYORUM SÖZÜNÜZÜN ARKASINDA DURACAĞINIZA İNANIYORUM YOLUNUZ AÇIK OLSUN..

Yorumu oyla      17      6  
Aziz ÇETİN 13 Ekim 2013 Pazar 00:05

Gerçekten yıllardır senin gibi birisini bekledik Ali bey önyargısız ailem ve çevremle yanındayız bıktık artık kendi tarafına zararı dokunan başkanlardan sen gel gerçek kişilikler kazanacaktır yolun açık olsun

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Söz Hakan Tartan’da: Büyükşehir'e neden aday oldu?
Konak Belediye Başkanı ve Büyükşehir aday adayı, ‘Söz Sende’ programında ...
Konak adayı adayı Uzunbay’dan Eşrefpaşa zirvesi
Cumhuriyet Halk Partisi Konak Belediye Başkan aday adayı Sedat Uzunbay, ...
Gönül Soyoğul yazdı: Buca’da AKP’li aday adayı olmak…
“CHP cephesiyle ilgili yazımda belirttiğim gibi Buca’da CHP aday adayı ...
 
CHP’de Mimar Ulucan Bornova’ya talip
Aliağa İmar ve Şehircilik Müdürü Mimar Mehmet Ali Ulucan CHP’den Bornova ...
Buca aday adayı Piriştina’dan ‘Oğlak Festivali ve park sözü’
Yaylacık Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan ve Muhtar Mustafa Kuloğlu’ndan ...
Gaziemir aday adayı Kar’a Erzurum desteği!
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, ...
 
Çiğli aday adayı Talak: Felsefemiz önce insan!
CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak seçim çalışmaları kapsamında ...
Gaziemir aday adayı Kar’la BAL-GÖÇ’te 2B zirvesi
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, ...
Bayraklı aday adayı Öncel 'İzmir'deki Çorum'u dinledi
Bayraklı belediye başkan adayı Murat Haluk Öncel İzmir Çorumlular Dernekleri ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva