HABERLER>POLİTİKA
18 Mart 2019 Pazartesi - 10:11

CHP Bayraklı Adayı Sandal'dan 'saldırı' açıklaması: Gücünüz yetiyorsa gönüllerden de silin!

Bayraklı’da kimseyi ayırmadan toplumun tamamını kucaklayan demokratik bir seçim çalışması sürdürdüklerini belirten CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, buna karşın son günlerde CHP’ye yönelik saldırılarının dozunun arttıığını söyledi.

CHP Bayraklı Adayı Sandal dan  saldırı  açıklaması: Gücünüz yetiyorsa gönüllerden de silin!

CHP’li 3-4 gencin demir sopalarla dövüldüğünü, seçim bürolarının kurşunlandığını ve son olarak da hemen her gün afişlerinin yırtılıp karalandığını ve üzerine başka bir adayın afişlerinin yapıştırıldığını belirten Sandal “Afişlerimizi yırtsan da, duvarlardan indirsen de sen de çok iyi biliyorsun ki biz Bayraklı’da tüm yurttaşlarımızın gönlüne yazıldık. Gücünüz yetiyorsa gelin bizi yurttaşlarımızın gönlünden silin. Siyasi rakiplerimize de buradan sesleniyorum. Saldırıları kınayacağınıza 2 AKP’li meclis üyeniz ve gençlik kolları başkanınızla birlikte 30 adamla çevirdiğiniz gençlerimizden özür dileyin. Onur budur, şahsiyet budur” dedi.

GÜCÜNÜZ YETİYORSA HALKIN GÖNLÜNDEN DE SİLİN
CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Çay mahallesinde pazarcı esnafıyla kahvaltıda buluştu, Çiçek mahallesi ve Soğukkuyu seçim ofislerini hizmete açtı, Bayraklı ve Alpaslan’da esnafla buluştu. Bayraklı esnafının düzenlediği eğlencede horon tepen ve halay çeken Sandal ayrıca Mehmet Ekin ve Seran Gül çiftinin nişan törenine katıldı.

Seçim ofislerinin açılış töreninde konuşan Sandal, son günlerde Bayraklı’da CHP’ye yönelik saldırılara değinerek şunları söyledi:

“Bayraklı’da demokratik bir ortamda seçim kampanyamızı sürdürmeye çalışıyoruz. Çok güzel bir kardeşlik ortamı yakaladık. Aslına bakılırsa biz seçimi kazanalı çok oldu. Artık seçimi kazanma değil, tarihi fark atma peşindeyiz. Rakip siyasi bloğun oy oranını Bayraklı’da yüzde 30’ların da altına düşüreceğiz. Ama birileri, bu durumdan belli ki çok rahatsız. Her gün billboardlarımızı kesiyorlar, üzerlerini boyuyorlar. Afişlerimizin üzerine başka afişler yapıştırıyorlar. Gençlerimizin önünü çeviriyorlar. Demir sopalarla dövüyorlar. Aralarında 2 AKP meclis üyesi ve bir gençlik kolları başkanın da yer aldığı 30 kişi 4 çocuğumuzu yumrukluyor, darp ediyor. Sonra bir arkadaş da büromuzu kurşunluyor. Açıklama yapıyor beyler. Kurşunlama olayı siyasi bir olay değil. Ne güzel itiraf değil mi. Sen öbürüne cevap ver öbürüne. Bu kentin ortasındaki vandallığa yanıt ver. İstiyorlar ki biz de aynı şekilde cevap verelim. Biz sizden korkar mıyız hiç! Feriştahınız gelse bir adım geri atmayız. Ama biz sizin çizdiğiniz senaryonun sonucunu size armağan etmeyeceğiz. Çatışmayacağız, kavga etmeyeceğiz. Adalet ve Kalkınma Partili yurttaşlarımıza da MHP’li yurttaşlarımıza da yaptığımız ziyaretleri sürdüreceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeden tüm yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Size en güzel yanıtı Bayraklı halkı sandıkta verecek. Sen bizden bir yanıt istiyorsan biz senin yönteminle değil, sana sandıkta en iyi dersi bu millet verecek”

 
CHP'li Serter'den 18 Mart mesajı
 
AK Partili Nasır: Aliağa İzmir'in cazibe merkezi olacak
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bayraklı lı 18 Mart 2019 Pazartesi 17:58

uyuma bayraklı ilçene sahip çık atatürkü kendilerine maske yapar kullanırlar sonrada bu vatanın temeline dinamit koymaya kalkarlar sandalın geçmişini araştırın hangi sendika üyesiymiş sonra karar verin çünkü bunlar chp nin değil hdp nin adayı artık batıdaki belediyelere sızmzyz başlayacaklar senin çocuğun işsizken vatan düşmanları çalışacak belediyelerde.

Yorumu oyla      4      5  
İsmail akhisarlı 18 Mart 2019 Pazartesi 11:52

Serdar bey seni tanımadıkları için adaylığın açıklandığında seni zayıf bir rakip gördüler ama çok kısa bir zamanda tüm bayraklı yı bilgin hoşgörülüğün ve karizmanla açık ara öne geçince akp li rakibin abondene oldu siz onları kale bile almayın yolunuz açık olsun

Yorumu oyla      5      7  
ŞükranUludağ 18 Mart 2019 Pazartesi 11:45

Serdarsandala oylarbölünmesin bilinemeyecek kimseyi etnik kökeni ile ayrıştırmadan koca yürekli insan bayraklı yaratacağız yeniden başkanım gonullere taht kurdunuz

Yorumu oyla      5      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Serter'den 18 Mart mesajı
İzmir Milletvekili Bedri Serter, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104.yılı ...
Karşıyaka'da bisiklet tutkunları Tugay ile pedalladı
İzmirli bisiklet tutkunları, CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil ...
CHP Adayı Engin: Narlıdere çekim merkezi olacak
Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan ...
 
Erdoğan açıkladı: İşte İzmir mitingine katılanların sayısı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki ...
CHP Bornova adayı İduğ'dan hafta sonu mesaisi
Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ ...
CHP’li Yücel’den Cumhur İttifakı Mitingi için dikkat çekici mesaj!
CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhur İttifakı’nın dün gerçekleştirdiği İzmir ...
 
CHP Menemen Adayı Aksoy seçim çalışmasını bıraktı, yangına koştu!
Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, seçim çalışmalarını ...
Mehmet KARABEL yazdı... Sorular ‘cuk’ ama kim cevap verecek?
Mehmet KARABEL yazdı... Sorular ‘cuk’ ama kim cevap verecek?
CHP Adayı Arda'dan 'Yaş Dostu Gaziemir' sözü
Halil Arda’dan ‘Yaş Dostu Gaziemir’ sözü Gaziemir’de çalmadık kapı-sıkmadık ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva