HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Şubat 2015 Çarşamba - 10:13

Bornova Belediyesi hizmet binası çalışmaları hızla ilerliyor

Hemşerilerine daha kaliteli ortamlarda hizmet vermek için yeni hizmet binası çalışmaları başlatan Bornova Belediyesi’nin bu projesi hızla ilerliyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 3. sınıf öğrencileri, proje dersinde ödev konusu olarak çalıştıkları, Bornova Belediyesi yeni hizmet binası projelerini, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda anlattı. Toplantıya Meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Doğanlar’da yapımı bu yıl içinde tamamlanacak olan stadyum bittikten sonra, mevcut Bornova Stadyumu’nun yerinde yeni hizmet binası çalışmaları başlayacak.

Bornova Belediyesi hizmet binası çalışmaları hızla ilerliyor

İlçede yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdüren Bornova Belediyesi’nin yeni hizmet binası projesi hızla ilerliyor. Hemşerilerine çok daha kaliteli ortamlarda hizmet vermek için yeni hizmet binası çalışmaları başlatan Bornova Belediyesi, bu konuda da ‘ortak akıl’ ilkesi ile hareket ediyor.

Ödev konusu olarak Bornova Belediyesi'nin yeni hizmet binasını çalışan Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 3. sınıf öğrencileri, tamamladıkları projelerini Altındağ Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda tanıttı. Toplantıya, Başkan Olgun Atila, meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar ile ilgili öğretim üyeleri katıldı.



HERKES DÜŞÜNCESİNİ SÖYLEDİ
Projeleri başarılı bulunan 9 genç mimar adayı, tüm birimlerin tek çatı altında toplanmasını sağlayacak belediye hizmet binası çalışmalarını; maketler, çizimler ve resimler eşliğinde anlattı.  Proje dersi kapsamında hazırlanan çalışmalar,  sunumların yapıldığı salonun girişinde tüm detaylarıyla sergilendi. Öğrenciler projelerinin başında soruları yanıtladı, katılımcıların fikir ve düşünceleri alındı.

Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hikmet Gökmen, Bornova Belediyesi'nin kendilerine çok önemli bir proje üzerinde çalışma fırsatı sunduğunu ifade ederek, "Tüm süreçlerde yanımızdaydı" dediği Başkan Olgun Atila'ya yaklaşımı nedeniyle teşekkür etti. Gökmen, "Öğrencilerimizin için çok önemli ve ciddi bir çalışma oldu. Gerçek bir proje yarışması gibiydi" diye konuştu.

DOĞANLAR STADYUMU BİTİNCE HİZMET BİNASI BAŞLAYACAK
Öğrencilerin ve öğretim üyelerinin katkılarıyla hazırlanan bu çalışmalar, asıl projenin ortaya çıkmasında önemli bir altyapı oluşturacak. Bornova Belediyesi’nin, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarını sürdürdüğü Doğanlar Stadyumu bu yıl içinde tamamlandığında, mevcut Bornova Stadyumu’nun yerine yeni ve modern hizmet binası yapımı çalışmaları başlayacak.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila tüm öğrencilere teşekkür ederek, "Büyük önem verdiğim bir proje üzerinde mezun olduğum okulla işbirliği içerisinde çalışmak büyük mutluluk ve onur. 37 öğrenci arkadaşımızın dört ay boyunca yoğun biçimde çalışıp hazırladığı projelerin her biri ayrı ayrı çok güzel.  Hepsi bize çok faydalı oldu. Eksikleri görmemizi sağladı. Vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesini amaçladığımız yeni hizmet binamızı tüm kesimlerin görüşlerini alarak yapacağız. Bizim ana amacımız hemşerilerimize en iyi hizmeti en uygun ortamlarda vermektir" diye konuştu.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar'de engelsiz sinema keyfi
Karabağlar Belediyesi ve İzmir Sağırları Koruma ve Kalkındırma Derneği’nin ...
Çiğli Belediyesi’nden Comenius’a Destek
AB Birliği Comenius projesi kapsamında Aydınlıkevler Çiftehavuzlar Ortaokulu ...
Karşıyaka’da Tuncay Özkan coşkusu
Karşıyakalılarla söyleşide buluşan Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, sevenlerinin ...
 
Sakin Şehir’de yeni coşku: Para geçmeyen pazar!
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, 28 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecekleri ...
Menderes'ten kansere karşı savaş!
Menderes Belediyesi ve Menderes İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçedeki ...
Büyükşehir yeni hamle: Uzundere'de ilk kazma vuruluyor
Kentin farklı bölgelerinde kent dönüşümü hazırlıklarını sürdüren İzmir ...
 
Kocaoğlu’ndan başkanlar zirvesi!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu Cumartesi günü düzenlenecek koordinasyon ...
Aliağa Vergi Dairesi Müdürü’nden Acar'a ziyaret
Yurt genelinde olduğu gibi Aliağa'da da Vergi Haftası kutlamaları başladı. ...
Çiğli’de ‘meslek edindirme’ hamlesi
Çiğli Belediyesi ve Çiğli Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde toplam 17 ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva