HABERLER>POLİTİKA
10 Ocak 2016 Pazar - 13:14

Bomba transfere AK Parti'den ilk yorum

AK Parti’de uzun yıllar siyaset yaptıktan, bağımsız olarak yoluna devam eden Buca Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Kenan Çakar’ın CHP’ye geçmesinin ardından ilk eleştiri AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe’den geldi. Boztepe, “Hayrını görsünler” dedi.

Bomba transfere AK Parti den ilk yorum

EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu önceki gün AK Parti’nin Eski Büyükşehir Meclisi Grup Başkanvekili Yusuf Kenan Çakar’ın partiye kattıklarını açıkladı.

Başkan Kocaoğlu’nun teklifi ile partiye geçiş yaptığını söyleyen Yusuf Kenan Çakar’a ilk eleştiri AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe’den geldi. Yazılı açıklama yapan Boztepe, transfer ile ilgili sert konuştu.

Boztepe, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Biz AK Parti olarak, üyemiz bile olmayan biri hakkında kendisinin tercihi nedeniyle görüş bildirmeyi doğru bulmuyoruz.  Ama CHP İl Başkanı Sayın Alaattin  Yüksel’in yaptığı açıklamada iki yıl önce partimizden istifa eden birinin sanki yeni etmiş havası yaratması nedeniyle değerlendirme yapabiliriz. 

CHP'DEN SÜRPRİZ TRANSFER

YÜKSEL DEMOKRATİKLEŞMEDEN SÖZ EDECEK EN SON KİŞİDİR
Yüksel, Kenan Çakar için 'arkadaşımız siyasette son derece bilinçli ve inandığı şeyler hakkında siyaset yapan birisidir. Son yıllarda iktidar partisinin gücünü halkına karşı kullanan, demokratikleşmeyi bırakın, laiklik ve cumhuriyet yönetimine saldıran anlayışın içinde siyaset yaptığını yakından gözledi. Doğru yerde olmadığını anlayarak geldi' diyor. Sayın Yüksel demokratikleşmeden bahsedecek en son kişidir. Çünkü kendi partisinin il kongresinde milletvekillerini, parti yetkililerini sadece muhalefet yaptıkları ve hoşuna gitmeyecek şeyler söyledikleri için linç ettiren kişidir.Bunu da o gün kendi genel Başkan'ları dahil tüm Türkiye gördü. Sayın Yüksel gündem değiştirmek için gayret göstermektedir. unutmasın ki 2019 hedeflerine hızla ilerleyen AK Parti İzmir teşkilatı sayın Bülent Delican kaptanlığında Genel Başkan Yardımcımız Prof Dr. Nükhet Hotar ve Bakanımız Binali Yıldırım rehberliğinde milletvekillerimiz ve tüm teşkilatımızla yoluna devam etmektedir.”

ŞAŞKINLIK VERİCİ
“Sayın Çakar ise partimizden 2014 yerel seçimlerinden hemen sonra yapılan ilk grup toplantısında grup Başkan vekili ve imar komisyonu üyesi seçilemediği için istifa etmiştir. Meclis toplantısına 10 dakika kala bu kararı istediği görevlerde bulunamadığı için aldığını da herkesin bilmesi gerekir. Arkadaşımız partimizin aldığı oylar ile seçilen Kemalpaşa ve Gaziemir'de geçmişte belediye Başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca sebebi bilinmeyen bir şekilde sürekli istediği imar komisyonunda da görev yapmıştır. Bu görevleri talep etmesi, diğer arkadaşlarımızın düşüncelerini hiçe sayması ve bir saplantı derecesinde bu makamları arzu etmesi şaşkınlık vericidir.”

http://www.egedesonsoz.com/images/image/adwawa.jpg

HAYRINI GÖRSÜNLER
“Çakar'ın CHP'ye geçişinde en önemli aktör olan  Sayın Aziz Kocaoğlu'nun oğlu ve ailesi Hakkı'nda açıklama yapılan açıklamalar malumdur. Açıklamaları yapan da bu şahıstır. Belediye tarafından yollara döşenen granit ve taşların Kocaoğlu'nun oğlu tarafından satıldığını açıklamış konu mahkemeye bile götürülmüştür. Ben şahsen Kocaoğlu'nun bu durumu Nasıl hazmettiğini ve içine sindirdiğini de merak ediyorum.  Bu konuda meseleye açıklık getirdikten sonra  bizim açımızdan Çakar ile ilgili söylenecek tek söz ise "Hayrını görsünler" demekten öteye gitmeyecektir.”

 
Başkan Gönenç'in gazeteciler günü mesajı
 
Seferihisar Başkanı Soyer'den 10 Ocak mesajı
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet selik 11 Ocak 2016 Pazartesi 12:38

Şimdi,ben önce bir insanım ve benimde bir hakkım var, --1--çünkü ben ak parti üyesiyim--2--bu partiye Kurulduğu günden beri oy veriyorum--3-- bu partide yöneticilik ve kurucu teşkilat başkanlığı Yaptım. Şimdi bu kenan çakar denilen arkadaş eğer aday olurken gelseydi deseydiki ben ak partiden aday Olacağım ancak benim şartlarım var, şöyleki --1-- ben meclis üyesi Olacağım sonra --2-- sonra beni gurup başkanvekili yapacaksınız--3-- ve beni her dönemde liste başı yapacaksınız, aksi taktirde ben ak partiden istifa ederim deseydi. O zaman bende mertçe derdimi herif önceden şartlarını ortaya koymuş,ammmaaa bu kardeşimiz hiç bir şeyken,ali Aşlık il Başkanıyken Altını çizerek söylüyorum ali Aşlık rahmetli il genel meclis üyesi iken ve 2002 Seçimlerinde skm Başkanıydı Ali Aşlık Halit Çakar'a abi bunları ak partiye sokmayalım bunlar ayar tutmaz Demiş Bunuda bize Halit çakar Abi'miz anlatmıştı, ne Kadar'da doğru söylemiş bir kez daha anlaşıldı . Şimdi başa dönüyorum ve kısaca şunu söylüyorum. Bu kenan kardeşim bağımsız aday olsaydı ce seçilseydi yada kendi Kurduğu partiden kendi oylarıyla seçilseydi ve benim onun seçilmesinde emeğim hakkım hukukum olmasa idi bende ağzımı açmaz bu Yazıyı yazmazdım...bu Yüzden... Ben hakîm olan maddi manevi alacağımı helal etmiyorum vesselam🌹🌹🌹

Yorumu oyla      11      5  
Bilgiç 11 Ocak 2016 Pazartesi 11:55

Yakında bir ilçede belediye Başkan adayı yasa millet vekili adayı olarak görürüz... CHP de mum dibine ışık vermez kuralı işliyor

Yorumu oyla      11      5  
selim 11 Ocak 2016 Pazartesi 10:45

hayırlı uğurlu olsun karslı hemşehrim..

Yorumu oyla      11      5  
İzmirli 11 Ocak 2016 Pazartesi 10:43

İmar komisyonuna seçilemediği için AKP den istifa eden ve eşini İZSU da daire başkanı atatınca da CHP ye geçen profesyonel bir siyasetçi örneği! Minarenin kılıfını da CHP İl Başkanı dikmiş ve transferi "ideolojik" olarak adlandırmış.Ne diyelim slogan sizden,söylemesi bizden "MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ"

Yorumu oyla      11      5  
Ferudun kılıç 11 Ocak 2016 Pazartesi 09:08

Hüsnü başkanım azına sağlık Hakkımı ve oyumu helal etmiyorum.

Yorumu oyla      11      5  
HALK 11 Ocak 2016 Pazartesi 07:15

HAYIRLI OLSUN......PARTİYE NE KATKISI OLCAK MERAK EDİYOM

Yorumu oyla      11      5  
11 Ocak 2016 Pazartesi 00:28

geç de olsa doğru yolu bulmuş :)

Yorumu oyla      11      5  
Hüseyin 11 Ocak 2016 Pazartesi 00:06

Dinime küfreden Müslüman olsa bari, CHP'den istifa edip, AKP'ye giden sen değilmisin ! Bu konuda en son konuşacak kişi sensin, ne olduğunu herkes biliyor !

Yorumu oyla      11      5  
İlden 10 Ocak 2016 Pazar 18:41

Ne güzel de demişşin eyvallah Hüsnü bey

Yorumu oyla      11      5  
Hahaha 10 Ocak 2016 Pazar 18:40

İmar komisyonu hahaha gerçektenmi ? Okadarda değildir yahu

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bülent Arınç'ın odasına Ali Babacan yerleşti
62. hükümette Bülent Arınç'ın başbakan yardımcısı olarak kullandığı makam ...
CHP’li Çam’dan 10 Ocak’ta ‘özgür basın’ çağrısı
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, gazetecilerin ‘tutsak’lıkla hatırlandığı ...
CHP'li Sındır'dan Meclis'e '10 Ocak' araştırması
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, basın özgürlüğünün önündeki ...
 
AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı'ndan Bayır Bucak seferberliği
AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı Bayır Bucak Türkmenlerine acil ...
Baykal ve MHP'ye kaset soruşturmasında 2 gözaltı!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2010 ve 2011'de internet aracılığıyla ...
Yüksel’den 10 Ocak mesajı
CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ...
 
Flaş: CHP İzmir’den zirve öncesi sürpriz transfer!
İl Başkanı Yüksel ve Başkan Kocaoğlu, belediye başkanlarıyla yapılacak ...
CHP Seferihisar Silivri'de nöbette
Silivri’deki Umut Nöbeti’nin 39. Gününde Seferihisar CHP İlçe Yönetimi, ...
Davutoğlu Tunceli, Şırnak ve Hakkari’ye vekil atadı!
Başbakan Ahmet Davutoğlu milletvekilleri bulunmayan Tunceli, Şırnak ve ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva