HABERLER>MAGAZİN
27 Kasım 2020 Cuma - 12:04

Bir kürke 40 bin TL veren Bülent Ersoy: Asgari ücretlilere üzülüyorum

Nişantaşı'nda hem yeni yıl için hem de yeni villaları için alışverişe çıkan Bülent Ersoy, ardından müdavimi olduğu bir kürk dükkanında soluğu aldı. Burada 40 bin TL'lik kürk yaptıran Ersoy, pandemi döneminde sahne alamayan pek çok sanatçının maddi kayıp yaşadığının hatırlatılması üzerine, asgari ücretle geçinmek zorunda olanlara üzüldüğünü söyledi.

Bir kürke 40 bin TL veren Bülent Ersoy: Asgari ücretlilere üzülüyorum

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre, Bülent Ersoy, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir kürk mağazasında görüntülendi.

Basın mensuplarının kendisini kapıda beklediğini öğrenen Ersoy, "Onlar benim çocuklarım. Kapıda beklemesinler. Alın içeri, gelsinler" ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin, "Geçtiğimiz günlerde çok alışveriş yaptınız. Çantalar arabanın bagajına sığmadı. 100 bin TL'lik bir alışveriş olduğu yazıldı" sözlerine Ersoy, şu yanıtı verdi:

"Ben para söylemedim çocuklar. Şimdi kafam çok yoğun Bodrum'u ve aldığım ilk villayı düşünüyorum. İşim çok. İki ay Bodrum'da kalacağım, villaları yaptıracağım. Gözümle görmem lazım. Adamlar inşallah benden bıkıp, kaçmazlar. İçini de kendim dizayn edeceğim. Her şeyi kendi gözlerimle görmeliyim. O yüzden iki ay kalacağım. Yerinde teftiş edeceğim çünkü mimar kendine göre yapar, ben beğenmem.

Bir kez daha kırılıp, dökülme olmasın ama matamatiksel olarak onlar bana çizimleri getirecekler. İşinin ehli adamlar elbette onlar daha iyisini bilirler. Bana getirip, çizimlerde gösterdikleri planlar benim onayladığım gibi mi değil mi o önemli benim için."

Ersoy, "Bu pandemi döneminde biraz gözlerden uzak olayım, tatil yapayım diye mi düşündünüz?" sorusuna, "Ne bileyim İstanbul'dan biraz uzak durayım, hava alayım, ayağımı toprağa basayım istiyorum. Her yer çam ağacı, muhteşem bir manzara" cevabını verdi.

'Bunu ancak çeken bilir'
Ersoy, gazetecilerin, "Bu pandemi döneminde bazı sanatçılar sahne alamıyor, çok sıkıntıdalar. 'Paramız bitiyor' diyorlar. Gerçekten bir sanatçı üç ay sahne almazsa paraları biter mi? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Hazıra dağ dayanmaz' diye bir tabir vardır ama yaptıkları yatırımın durumuna bağlı. Dayanma gücü zor. Sadece sanatçılar için değil, insanlar için de zor. Asgari ücretlilere üzülüyorum. Bir dengesizlik oluyor tabii ki. Belirli bir kazancı olan insan asgari ücretle çalışan insanla bir olmayabilir ama bu kadar uçurum... Tabi bunu ancak çeken bilir."

'Kürklerimin hepsini bağışlayacağım'
Muhabirlerin, "Pandemi döneminde çok yardımlarda bulunmuşsunuz. Haberlerini aldık" sözleri üzerine Ersoy, "Ne olacak? Zaten hepsi onlara kalacak. Geçen gün dedim Şaziye'ye. Ben kürklerimin hepsini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne vereceğim. Bir gece düzenleteceğim. Ben de oraya gideceğim ve açık artırma ile satsınlar. Epeyce bir yüklü miktar olmuş olur" dedi. 

Provasını basın mesuplarının yanında yapan Ersoy'un giydiği beyaz triko üzerine yapılmış kar tilkisi kürkünün fiyatının 40 bin TL olduğu öğrenildi. Bu kürkten iki tane yaptıran Ersoy, üzerindeki mücevherlerinin toplam fiyatını soran muhabirlere, "10 milyon" yanıtını verdi. Ersoy ayrıca, lüks marka gözlüğünden üç adet üretildiğini ve üç ayrı rengi de kendisinin aldığını ifade etti.

 
ÖSYM duyurdu: 12 bin sağlıkçı alınacak
 
Hukuk dışı arama için soruşturma başlatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oyuncu İbrahim Büyükak koronavirüse yakalandı
Dünyada ve ülkemizde salgının boyutu giderek büyürken, komedyen, oyuncu ...
Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşk yaşıyor iddiası!
Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ve müzik dünyasını sevilen ismi Hakan Altun'un ...
Hadise karantinada
Şarkıcı Hadise'nin, koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. Hemen sevgilisi ...
 
Kenan Işık’tan yeni haber: Artık iletişim kurabiliyor
2014 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yıllardır yoğun bakımda ve ...
Grammy'e Beyonce damgası
Dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden Grammy Ödülleri'nde adaylar belli ...
Usta oyuncu Devrim Parscan hayatını kaybetti
Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Devrim Parscan, 83 yaşında hayatını kaybetti.
 
Enes Batur'dan ilk açıklama geldi
Sosyal medya fenomeni Enes Batur, dün lüks otomobiliyle Etiler’de kaza ...
Mehmet Ali Erbil'in son fotoğrafı ortaya çıktı!
Aylar önce fenalaşan ve hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil ile ilgili ...
Enes Batur kaza yaptı
Sosyal medya fenomeni Enes Batur Etiler'de lüks otomobiliyle kaza yaptı. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva