HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
5 Nisan 2024 Cuma - 17:30

Başkan Yıldız: Bu makam, Çiğli halkınındır

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Çiğli Belediye Başkanı seçilen ve bugün mazbatasını alan Onur Emrah Yıldız; belediyede düzenlenen törenle başkanlık görevini Utku Selim Gümrükçü’den devraldı. Heyecanını, sonsuz ve tarifsiz olarak tanımlayan Yıldız; “Bu makam Çiğli halkınındır. Bu bir bayrak değişimiydi. Benim de hayalimdi. Şimdi, tüm Çiğli’nin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz. Çiğli’nin şehri emini olmaya kararlıyım. Birlikte başardık, yolumuz açık olsun” diye konuştu. 

Başkan Yıldız: Bu makam, Çiğli halkınındır

Çiğli’de CHP’den yola çıkan ve 31 Mart Seçimlerinde ipi açık ara göğüsleyerek Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız; mazbata töreninin ardından, son beş yıldır belediye başkanı olan Utku Gümrükçü’den görevi devralarak koltuğa oturdu. Eşi Gamze ve çocuklarıyla birlikte çok sayıda katılımcı ve belediye personelinin coşkuyla karşıladığı Yıldız; şöyle konuştu:

“ Bu onuru bana yaşatan partime, örgütümüze ve elimi tutan, arkamda duran, bana güvenen Çiğli halkına teşekkür ediyorum. Yaşadığım, sonsuz ve tarifsiz bir heyecan. Bu başarıyı ve daha nice başarıları; hemşehrilerimle birlikte kazanmış ve kazanacak olmak da ayrıca heyecan verici. Çünkü, biz birlikte kazandık. Çiğli’nin şehri emini olacağım ve hakkını, hukukunu, insanını, doğasını sonuna kadar koruyacağım. Bu gök kubede hoş bir seda, ilçemizde kalıcı hizmetler bırakmak için bugün itibariyle çalışmaya başlıyoruz.” 

Sorumluluğumuz büyük
Meclis Üyeleriyle birlikte özçekim yapan ve belediye çalışanlarıyla da merhabalaşan  ve selamlaşan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız; “ Hep birlikte “Yeni bir Çiğli” hayalimizi gerçekleştirmek için resmen yola çıkıyoruz.  Her şeyden önce beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Özgür Özel ve Merkez Yürütme Kurulu’muza; Çiğli’nin geleceğini güven ve kararlılıkla bana emanet eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Canım aileme, eşime, sevenlerime minnettarım. Bu heyecanı bir an dahi kaybetmeyecek, tüm zamanımız, enerjimiz ve bilgimizle ilçemizi hak ettiklerine kavuşturacağız. Sözlerimiz, artık sözde kalmayacak. Başlıyoruz. Türkiye’yi, İzmir’i ve Çiğli’yi kırmızıya boyayan halkımıza karşı sorumluluğumuz büyük. Bu makamlar, halkındır ve halkın belediyeciliğinin gereğini yapacak, örnek çalışmalara imza atacağız. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.  Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız; belediye önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya gelmek ve coşkulu kalabalığa seslenmek üzere makamdan ayrıldı. 

 
İsrail'in Roma Büyükelçiliği kapatıldı
 
Karı-kocayı ayıran kaza!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hayirli Olsun 5 Nisan 2024 Cuma 19:07

Isin cok zor Baskan.Ihrenclik noktasinda bakimsiz bir ilceyi muhtemelki cok kotu bir butce ile devir aldin.Bahanelere siginirsan sonun 5 yil sonra tozlu sayfalara gomulmek olur.Cicek bocek islerle ugrasma.Ilk once halkin temel ihtiyacini iyi gozle.Bak ; yollar cok kotu.Yama degil her sokagi sifir asfalt yapman lazim.Parklar cok kotu hepsinin degismesi sart ve etrafi peyzaj...ciglinin geneli ot cop !!! Cok iyi bir park bahce ekibi kurup estetik katmalisin.Cop sorunu cok onemli...bunlari birakir da ivir zivir islere gomulursen sonun tarihe civi cakmamis baskan olarak gomulursun.Ilk izlenim cok iyi umarim becerebilirsiniz...Menemen'e bak... Kayyumdan ezici cogunlukla aldi.NEDEN SENCE? git bir Ulukent'i gez de gor.Lutfen mahalle aralari , mahalle girisleri , meydanlar cok kotu...biraz estetik.Lutfen !!!

Yorumu oyla      3      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Pehlivan, mazbatasını aldı... 'Menemen kazandı'
Yerel seçimden vatandaşların güvenini kazanarak birinci çıkan Menemen ...
Başkan Mutlu belediye personeliyle bayramlaştı: Ülke olarak çifte bayram yaşıyoruz!
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, hem bayram hem de seçim ...
Bergama Belediyesi'nde Tanju Çelik dönemi
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin karşılıklı saygıyla ve demokratik ...
 
Başkan Kınay: Sizlerle güzel bir yol yürüyeceğiz
Mazbatasını aldıktan sonra görevine başlayan Karabağlar'ın ilk kadın Belediye ...
Bayraklı'da davullu zurnalı bayramlaşma
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen ...
Cuma gününe kadar 'tesisi boşaltın' demişti... Zeyrek'ten Manisa FK için yeni karar!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Futbol Kulübü’ne ...
 
Başkan Ünsal'dan personel buluşması
Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, görevinin ilk gününde kurum ...
Topuklu Efe'ye 'yemekhane' ayıbı!
Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, mazbatasını Aydın ...
Bayram öncesi sıkı denetim!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta ekipleri Ramazan Bayramı öncesi ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva