HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Kasım 2015 Pazar - 10:31

Başkan Soylu’dan CHP'ye şarkılı 1 Kasım göndermesi!

1 Kasım seçimlerinin ardından Menderes’te oy oranını arttıran AK Parti, seçimi kazanan milletvekilleri ve milletvekili adayları ile ilçeye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında Kanal 35 canlı yayınına bağlanan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, muhalefet partilerine şarkılı göndermede bulundu.

Başkan Soylu’dan CHP ye şarkılı 1 Kasım göndermesi!

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin oylarının arttığı ilçelerden Menderes’in Belediye Başkanı Bülent Soylu, muhalefet partilere şarkılı göndermede bulundu. AK Parti’nin seçim kazanan milletvekilleri ve adaylarının Menderes’e ziyareti sırasında Oğlananası Köyü’nde Kanal 35 Televizyonu’nun canlı yayınına bağlanan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, muhalefet partilerini seçim sonuçları üzerinden eleştirdi.
 
SEÇİM ZAMANI DEĞİL HER ZAMAN
1 Kasım seçimlerinin ülkeye hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Milletvekillerimize ve adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdılar, şereflendirdiler.  Sadece seçim zamanı gelip giden vekillerden olmadıklarını gösterdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü milletimize ediyorum. Milletimiz tercihi istikrardan yana, huzurdan yana, kardeşlikten yana kullanmıştır. Benim köyüm Oğlananası’da aynı şeklide tercihini istikrardan yana, huzurdan yana kullanmıştır ” dedi.
 
2019’UN BELİRLEYİCİSİ OLACAK
Menderes genelinde 4 bin oy artışı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Soylu, “ Yaklaşık yüzde 6.3 oranında oy artışı var. Bu sonuçlar 2019’da gerçekleşecek yerel seçimler için yol haritası olacak. İnşallah 2019 yerel seçimlerinde de çok daha güzel, çok daha üstün başarıyla yerel seçimleri sonuçlandıracağız” ifadelerini kullandı.



BEN NEREDE YANLIŞ YAPTIM ŞARKISINI DİNLESİNLER
Muhalefet partilerini seçim sonuçlarının ardından yaptıkları açıklamalar nedeniylede eleştiren Başkan Soylu, “ Bu milletin yüzde 25’i CHP, yüzde 12’si MHP, yüzde 49.5’ide AK Parti’den yana oy kullanmıştır. Fakat milletimizin ortaya koyduğu bu iradeye İzmir’de bazı kesimler, bazı siyasiler yakışıksız açıklamalarda bulunuyor. Ülke genelinde AK Partimize oy kullanan yüzde 49.5’lik kısmı koyun olarak adlandırıyorlar, değerlendiriyorlar. Bu yüzde 49.5’lik kesimin zekasıyla alay ediyorlar. Biz  AK Partililer olarak şöyle diyoruz, bu milletin yüzde 25’ininde bizim başımız üstünde yeri var yüzde 12’sininde başımız üstünde yeri var, aynı şekilde yüzde 49.5’ininde başımız üstünde yeri var. Ben AK Partiye oy vermiş, belediye başkanlığını da geçelim AK Parti’ye birey olarak oy vermiş biri olarak kendilerini edepli, terbiyeli siyaset yapmaya davet ediyorum. Kendilerine bir tavsiyem olacak. Onlar bu sonuçlardan sonra şapkayı önlerine koysunlar ben nerede yanlış yaptım şarkısını sürekli dinlesinler.  Milleti eleştirmeyecekler, öz eleştiri yaparak şapkayı önlerine koyacaklar biz bu milletin gönlüne nasıl gireriz, gönlünde nasıl yer ederiz diye çalışma yapsınlar. Yeniden tekrarlıyorum biz nerede yanlış yaptık şarkısını da sürekli dinlemelerini tavsiye ediyorum” dedi.

HASTANE TEMELİ MART’TA
Menderes’e kazandırılacak devlet hastanesiyle ilgili de açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Seçim kampanyasında sağlık bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu ilçemize geldi. Kendisinden o gün yine sözü bir kez daha aldık. Mart ayında inşaatımız başlıyor. 30 Mart yerel seçimlerinde yola çıkarken bunun sözünü vermiştik zaten. Hastane bizim namus meselemiz demiştik. Hastane bizim şeref meselimizdir. İlçemiz nasıl ki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne kavuştuysa inşallah devlet hastanesine de kavuşacak. Hastanemizin temelini hep birlikte atacağız, yine hep birlikte açılışını da yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 
Kordon'da 'seyyar penaltıcı' dönemi!
 
İlber Hoca'dan gençlere: Oturup, rezaleti önleyin!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KEMAL ÇETİN 8 Kasım 2015 Pazar 11:43

TÜRKİYE GENELİNDE % 8 OY ARTTIRILMIŞKEN %4 ARTIŞ ASLEN KAYIPTIR. SAYIN SOYLU NEDENLERİNİ ARAŞTIRMAN GEREKİR. YOKSA BU BAŞARIDAN KENDİNE PAY ÇIKARMAK PEK AKIL KARI DEĞİL

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in akıllı kavşakları yolları kısalttı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurulum çalışmalarını sürdürdüğü “Akıllı ...
Büyükşehir'den çocukları sevindirecek haber!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, çocukların güvenli bir şekilde oynarken fiziksel ...
TURMEPA Aliağa kıyılarını temizledi
1994 yılından bugüne Türkiye'de deniz ve kıyılarının korunup temiz tutulması ...
 
Selçuk'un 'yardım eli' her yerde!
Selçuk Belediyesinin geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği "Evde Sağlık ...
Kocaeli’nden Ödemiş’e araç desteği!
Vatandaşa sunulan hizmetin kalitesini arttırmak amacıyla belediyeler arasındaki ...
Buca’da Enver Aysever coşkusu
Cumhuriyet Haftası etkinlikleri Buca’da hız kesmeden devam ediyor. Buca ...
 
Bornova’da vergi ödeyene büyük kolaylık
Bornova Belediyesi, emlak vergisi ve çevre temizlik vergilerinin ikinci ...
Başkan Akpınar: Kadına şiddeti yeryüzünden sileceğiz
Karşıyaka Belediyesi tarafından 5-6 Kasım'da 'Kadına Yönelik Şiddet' temasıyla ...
Konak’ta dönüşüm hamlesi: Hem çevreci hem dekoratif
Konak Belediyesi geri dönüşümü yaygınlaştırmak ve çevre bilincini artırmak ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva