HABERLER>SPOR
4 Eylül 2019 Çarşamba - 16:22

Başkan Sepil sessizliğini bozdu: Özeleştiri verdi, taraftara çağrı yaptı

Süper Lig'de ilk 3 haftada 1 puan toplayıp gol dahi atamayan düşme hattındaki Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, sessizliğini bozdu.

Başkan Sepil sessizliğini bozdu: Özeleştiri verdi, taraftara çağrı yaptı

Özellikle transfer döneminde taraftarlar tarafından ağır eleştirilere maruz kalan ve maçlara gelmediği için de futbolseverlerin hedefi olan Sepil, kulübün resmi sosyal medya kanalına konuştu. Göreve geldiğinden bu yana 6 yıl geçtiğini ifade eden Sepil, "Hayallerimiz ilk 4 sene istediğimiz gibi geçti. Takımı 2'nci Lig'den Süper Lig'e çıkardık. Süper Lig'de ilk yıl başarılı geçti. Özellikle 6'ncı olduğumuz sezondan sonra geçen sene birçok kurgu hataları yaptığımızı kabul ediyorum. Hızlı lig değiştirdiğimizde oyuncu sirkülasyonu artıyor, yeni kadrolar kurmak zorunda kalıyorsunuz. Süper Lig'de mücadele etmek kolay değil. Hazır bir altyapı olmadığı için ilk yıl lige uygun, çok tecrübeli oyuncuları seçtik. Doğru yapmadığımız ikinci sezonun planlaması oldu. Doğru yaptığımızı zannettik, yeni oyuncular kattık. Ama bütün bunlarda istediğimiz uyumu ve başarıyı elde edemedik" diye konuştu. 

"BAŞARISIZ 3 HAFTA GEÇİRDİK" 
Geçen sezon çok önemli bir son 5 hafta geçirdiklerine değinen Mehmet Sepil, "Bence kümede kaldığımız son 5 hafta tarihte hatırlanması gerekir. Dimdik ayakta durduk, hep birlikte hareket ettik. Son 5 maça baktığımızda, 5 tane bizimle kora kor oynayan takımla mücadele ettik. Buradan büyük bir başarıyla çıktık. Bu seneki kurgumuz ise şuydu; Geçen seneki kadronun büyük bölümünü değiştirmedik. Buraya birkaç takviye yapıp daha gençleştirilmiş bir kadroya yönelmek istedik. Batuhan, Hüseyin, Veli ve yaşı fazla olsa da Murat'ı aldık. Kendi altyapımızdan oyuncuları kadroya katmak istedik. Ege, Yusuf ve diğerleri takımla birlikte mücadele ediyor. Çok başarısız bir 3 hafta geçirdik. Başarısızlık sadece puana yansımadı, oyunumuz da hiçbirimizi mutlu etmedi. İzlemek istediğimiz Göztepe'yi göremedik. Onun üzerine kadroya takviye yaptık. Türkiye'yi iyi bilen, takımlarda oynamış hazır futbolcuları tercih ettik. Başakşehir'den aldığımız 3 oyuncudan 2'si sürekli oynayan isimler. Gol sorunu yaşıyoruz, bu geçen seneden beri sırtımıza yapıştı. Sahamızda devam eden başarısızlığımız var. Maçlarda gol atamadık transfer politikasını da gol sorunu gidermek için düşündük. Son transferlerle kadronun güçlendiğini ve alternatiflerin çoğaldığını düşünüyorum, sıkıntılı süreci atlatacağız" dedi. 

"GÖZTEPE'YE KÜSMEM MÜMKÜN DEĞİL" 
Yaşanan zorlu süreçte bazı grupların "Acaba başkan kulübe küstü mü algısı yarattığını" ifade eden Sepil, "Bu zamanlarda yönetimle camia arasında kırgınlık var, başkan kulübe küstü gibi bir takım görüşler oluştu. Bir başkanın camiasına küsme hakkı olamaz. Başkan olduğum sürece ilk günkü heyecanımla, hayallerimle elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. Göztepe'nin tek desteği yine kendisidir. Kulübü ayakta tutan camianın kendi içindeki birlikteliğidir. Eğer böyle bir kopukluk olduysa benim görevim bu kopukluğu gidermek. 3-4 sene önce taraftarlarla maça giderken ki heyecanımla şimdiki heyecanım aynı ifadelerini kullandı. 'Kendi ayakları üzerinde duran bir Göztepe oluşturmak için mücadele ediyoruz' diyen Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlerde Göztepe'yi istediğim gibi bırakamazsam, olası zor günlerde diğer takımlara yapılan yardımlar yapılmayacak. Bizim geleceğimiz altyapımız ve stadımız. Bütün bunlar bittiğinde Göztepe çok fazla finans açığı olmadan sonraki yıllarda kendini yürütebilecek bir kulüp bırakmak istiyoruz. O yüzden hepimiz birlikte hareket etmeliyiz. Alınan kötü sonuçlar camiayı bu kadar umutsuzluğa itmemeli. Herkes şundan emin olsun ki elimden geleni yapıyorum ve zamanımın büyük çoğunluğunu Göztepe için harcıyorum" şeklinde konuştu.

"STAT İKİNCİ YARIYA YETİŞECEK"
Yapımı devam eden stadyumun ligin ikinci yarısına yetişeceğini söyleyen Mehmet Sepil, "Normal şartlar altında stadın ikinci yarının ilk maçına yetişmesi mümkün görünüyor. Türkiye'nin en güzel stadı ve İzmir'in buluşma noktası olacak. Öte yandan stadyum, Göztepe'nin geleceğini şekillendirecek. Bize böyle bir stadı yaparken birçok engelle karşılaştık. Bu engellerin aşılmasında her zaman yanımızda olan Binali Yıldırım'a tekrar teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"GÖZTEPE'DEN FAYDALANMAK İÇİN BURADA DEĞİLİM"
Göztepe için elinden geleni yapmaya devam edeceğinin altını çizen Mehmet Sepil, "İzmir'e sadece Göztepe'yi layık olduğu yere getirmek için geldim. Türkiye'de Göztepe başkanı olduktan sonra ticari bir faaliyete girmedim. Çünkü Göztepe'den faydalanmak için burada değilim. Göztepe'nin tarihine baktığımızda bizim başarılı olduğumuz devirlerin hepsinde birliktelik görüyoruz. Taraftarımızdan tek isteğim birlikte hareket edelim. Hayal ettiğimiz Göztepe için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
Karaya oturan liman tarama gemisi kurtarıldı
 
Kadın cinayetini kayınvalide önledi!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VlkAragorn 5 Eylül 2019 Perşembe 09:38

Başkan elbet bu buhran geçecek seni çok seviyoruz. Şu transfer yanlışlıklarının da bir sorumlusu olmalı ama başkanım. Bu kadar uyumsuz bir takım nasıl oluşturuldu sorulama yapmanız gerekiyor.Son 4 transfer ile işler biraz kotarıldı. İlk yarıda ne kadar puan alabilirsek almamız lazım.

Yorumu oyla      4      5  
TLG 4 Eylül 2019 Çarşamba 17:10

BAşkan yine kalitesini konuşturmuş. Şu insanı bile eleştiren tipler varya ne diyim. ülkenin özeti

Yorumu oyla      7      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'da Karafırtınalar kadrosunu buldu
TFF 1'inci Lig'de geride kalan 3 haftada 4 puan toplayan Altay'da Teknik ...
Menemenspor başarıya inanıyor
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF 1'inci Lig'de 3 haftada 4 puan toplamayı ...
Altınordu, Göztepe ile hazırlık maçı yapacak
TFF 1'inci Lig'de ilk 3 haftada hanesine sadece 1 puan yazdırabilen Altınordu, ...
 
Göztepe'de yabancılar boşta kaldı
Süper Lig'de Göztepe'nin bu sezon kadrosunda düşünmeyip yollarını ayırdığı ...
Karşıyaka'ya 1912 morali
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun ilk iç saha maçında Cumartesi günü ...
Pınar Karşıyaka'nın Sarıca gururu
Çin'de devam eden 2019 FIBA Dünya Kupası'nda A Milli Basket Takımı, dünya ...
 
2022 Dünya Kupası'nın logosu belli oldu
FIFA, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile 2022'de Katar'da ...
Türkiye ABD'yi elinden kaçırdı!
A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası E Grubu ikinci ...
Mbaye Diagne'ye saldırı girişimi!
Galatasaray'dan Club Brugge'e transfer olan Mbaye Diagne Anderlecht taraftarının ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva