HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Temmuz 2015 Salı - 10:12

Başkan Selvitopu'ndan AK Partili Kalyoncu'ya plaket

Karabağlar Belediyesi, AK Parti Grup Sözcülüğü görevinden, seçim öncesi milletvekiliği aday adayı olmak için istifa eden Nazmi Kalyoncu’ya, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclise verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Selvitopu ndan AK Partili Kalyoncu ya plaket

İZMİR - CHP  ve AK Parti grup sözcüleri ile meclis üyelerinin katıldığı buluşmada  Başkan Selvitopu, Nazmi Kalyoncu’nun önemli bir siyasi kişiliği olduğunun altını çizdi ve uzlaşma içerisinde çalışmaları sürdüreceklerinin mesajını verdi. Meclis çatısı altında siyasi parti mensupları arasında hoşgörü vurgusu da yapan Başkan Selvitopu,  Nazmi Kalyoncu’nun da bu anlayışa hizmet ettiğini ifade etti. Selvitopu, “Bizler şu anki görevlerimizden ayrılıp başka şeyler yapabiliriz; insanlara hal hatır sorabilmek, onlarla sohbet edebilmek hayata temel bakışımızdır. İnsanlarla sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde paylaşımlar yapmak önemlidir. Nazmi Bey de bu niteliklere sahip olan biridir. Kendisiyle çalışma dönemimizde hep birlikte uyum içinde çalıştık. Bugüne kadar AK Parti grubunda da bunu gördüm. Hep uzlaşım içerisinde olduk. Bundan sonra da uzlaşma içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunda Nazmi Bey’in katkısı büyük.” diye konuştu.



KENDİSİNİ BURADA AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYACAĞIZ
Nazmi Kalyoncu’nun daha önce söylediği, “Biz, her zaman doğru şeylerin yanında oluruz ve yanlışların da karşısında dururuz.’’ Sözüne büyük bir saygı gösterdiğini hatırlatan Başkan Selvitopu “ Bu anlamda Nazmi Bey’i kutluyorum. Belediyemize bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra belediyemizin kapıları kendisine ve meclis üyelerimize açıktır. Siyasal ve özel yaşamında mutlu bir hayat geçirmesini diliyorum. Kendisini burada ağırlamaktan her zaman onur duyacağımızı da belirtmek istiyorum” dedi.

HOŞ SEDA BIRAKMAK ÖNEMLİ
Başkan Selvitopu’nun nazik davranışından dolayı çok memnun olduğunu belirten Nazmi Kalyoncu ise Başkan Selvitopu’na ve meclis üyelerine teşekkür etti. Önemli olanın hayatın içerisinde hoş bir seda bırakmak olduğuna dikkat çeken Kalyoncu,  “İl Genel Meclisi’nde de sürekli vurguladığım bir şey vardı; farklı partilerde siyaset yapmamız bizim birbirimizi sevmemize engel değildir ve birbirimize düşman olmayı gerektirmiyor. Önemli olan ortak paydaları bulup farklılıklarınıza sahip çıkarak, ortak paydalarınız üzerinde yoğunlaşarak bulunduğumuz kente hizmet edebilmenin yollarını açmaktır. Özellikle şu son günlerde demokrasiyle kaba kuvveti nasıl ayırt etmemiz gerektiği konusunda müthiş bir sınav vermekteyiz. Bu çerçevede de bugünleri iyi bir sınav vererek geçirmeyi umut ediyorum. Türkiye kaba kuvvetin, hakaretin olmadığı bir demokrasiyi, diyalogu hak ediyor. İnşallah bunu birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
Karabağlar CHP ve AK Parti Grup Sözcüleri Zafer Levent Yıldır ve Azad Fazla’nın yaptığı konuşmaların ardından Başkan Selvitopu ve meclis üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.
 

 
İzmir’de mucize kurtuluş: Tarihi kemerden atladı…
 
İzmir Kısa Film Festivali’ne başvuru yağmuru
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yüzmenin adresi Bornova
Bornova Belediyesi’nin spor olanaklarından daha çok Bornovalının yararlanması ...
Ödemiş'te orgnize sanayi için büyük adım
Ödemiş ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin ...
Sasalı'da yeni mutluluk: Hem dikenli hem sevimli
Fil, zebra, lemur, alageyik, sırtlan ve puma derken, İzmir Doğal Yaşam ...
 
Buca’da ihtiyaç sahiplerine en özel hizmet
Buca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, ...
Konaklı öğrenciler tatilde okullar tadilatta
Konak Belediyesi yeni eğitim yılı öncesinde fiziki eksiklikleri bulunan ...
İzmir’de hareket zamanı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa’da fiziksel hareketliliği teşvik eden ...
 
‘Sakin Şehir’de bir ilk: Yörük Şenliği
Seferihisar Payamlı Mahallesi, bu yıl ilk kez düzenlenen Yörük Şenliği’yle ...
Valilikten ilçe belediyeleri şok eden yazı: O araçları…
Bütünşehir Yasası’nın ardından Özel İdare’ye ait taşınmazları hazineye, ...
Çiğli Belediyesi’nden istihdama destek sürüyor
Özel firmalarla yaptığı anlaşmalar doğrultusunda aracılık ettiği 1335 ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva