HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Temmuz 2020 Cuma - 15:21

Başkan Sandal, CHP ilçe örgütüyle buluştu: Herkese inat uyum içindeyiz

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve ilçe örgütüyle bir araya geldi. Belediye çalışmalarını ve projelerini anlatarak şikayet, talep ve önerileri dinleyen Başkan Sandal, "Hiçbir arkadaşımız hakkında kafamızın arkasında farklı bir planımız yok. Kimseyle alıp veremediğimiz yok. Geçmiş geçmişte kaldı, artık geleceğe dair güzel şeyler söylemek lazım. Herkese inat, uyum içinde olacağız. Birbirimizi pozitif eleştireceğiz, samimi olacağız. İyi niyetli olacağız. Bilgilendirme toplantılarımızı da artıracağız" dedi.

Başkan Sandal, CHP ilçe örgütüyle buluştu: Herkese inat uyum içindeyiz

Bayraklı Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda konuşan Başkan Sandal, "Bizim burada olma gerekçemiz vatandaşa hizmet etmek. Bizim üzerimize düşen görevimizi ahlaklı ve doğru yapmak; kentin, halkın ihtiyaç duyduğu işleri, kamu kaynaklarını iyi kullanarak, israf etmeden ve tasarruf sağlayarak gerçekleştirmek. Bir anlayışı değiştirmek zorundayız. Partili olmak; beraberinde 'partimizi iktidara nasıl taşırız' düşüncesini getirmeli. 'Nasıl menfaat sağlarız, nasıl işe gireriz' düşüncesini bitirmeliyiz. Yapıcı olmayan tüm eleştirilere kulaklarımızı kapattık ve tüm enerjimizle Bayraklı için çalışmaya koyulduk. Bildiğimiz doğrulardan şaşmadan Bayraklı'nın kent kimliğini oluşturacağız. Biz, çocukların ve gençlerin omuzlarında yükselen bir kent oluşturmak istiyoruz. Bu mümkün. Bayraklı'nın dinamikleri bunu başarmaya yeter. Bu süreçte İzmir Büyükşehir Belediyemiz de bize çok destek oldu. 220 bin ton asfalt döküldü ilçemizin sokaklarına. Borçlarımızı da, çalışanlarımızın maaşlarını da zamanından önce yatırdık. Görev süremizin ilk 2 yılında, önce temel ihtiyaçları karşılayacağız. Sonrasında da vizyon projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Herkese inat, birlik olacağız
Bayraklı'yı idare etmeye değil, yönetmeye geldiklerini vurgulayan Sandal şöyle konuştu: "Bize düşen iş yapmak, size düşen ise yaptığımız işleri sokakta halka anlatmak. Bundan sonraki süreçte bu toplantılarımızı sıklaştıracağız ve detaylı bilgilendirmeler yapacağız. Ne destek gerekiyorsa, her zaman koşulsuz olarak örgütümüze destek vereceğiz. Size iletilen eleştirileri süzgecinizden geçirip, bize iletin. Biz doğrudan yanayız ve bu hep böyle olacak. Belediyemizde de eşitliği sağlayacağız. Çalışan her arkadaşımızın başımızın üzerinde yeri var. Ancak temel olarak eşit işe, eşit ücret vereceğiz. Hiçbir arkadaşımız hakkında kafamızın arkasında farklı bir planımız yok. Kimseyle alıp veremediğimiz yok. Geçmiş geçmişte kaldı, artık geleceğe dair güzel şeyler söylemek lazım. Herkese inat, uyum içinde olacağız. Birbirimizi pozitif eleştireceğiz, samimi olacağız. İyi niyetli olacağız. Bilgilendirme toplantılarımızı da artıracağız. Birim müdürlerimizle, belediye başkan yardımcılarımızla birlikte diyaloglarımızı genişleteceğiz. Bizim için bir kentin mutlu olması her şeyden daha önemli. O nedenle birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Biz sonuna kadar örgütümüzle birlikteyiz, örgütümüzün yanındayız."

Çözülemeyecek sorun yok
Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ise özellikle pandemi sürecinde ilçe örgütü olarak yaptıkları çalışmaları anlatarak, "Her zaman söylediğimiz gibi güçlü belediye, güçlü örgüt anlayışımızı sürdüreceğiz. Bilgi alışverişinde bulunduğumuz bu tür toplantıları belirli aralıklarla yapacağız" dedi. Konuşmaların ardından CHP Bayraklı ilçe örgütü temsilcileri söz alarak mahallelerde vatandaşlar tarafından iletilen sorun, talep ve önerileri iletti. Başkan Sandal, "Çözülemeyecek sorun yok. Hiç canınızı sıkmayın. Hep birlikte tüm sorunların üstesinden gelip, Başka bir Bayraklı yaracağız" diye konuştu. 

 
Manisa'da şehide yürek yakan veda
 
Sosyal medya ayağa kalktı: Urla’da yunus katliamı mı var?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bayrakli 17 Temmuz 2020 Cuma 15:31

Fırat can tan ilce baskanı olcak pınar hanımdan daha iyi yapar bu isi. Zaten berk baskanda fırat can tani hazirliyo

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Almanya'nın İzmir Başkonsolosu'ndan Soyer'e veda ziyareti
Almanya'nın İzmir Başkonsolosu Rainer Lassig, görev süresinin dolması ...
Bergama'da annelerini kaybeden leylek yavruları için Belediye devrede
Bergama Belediyesi ekipleri anneleri ölen 3 leylek yavrusunun sağlık durumlarını ...
Torbalı Belediyesi’nden öğrencilere tercih desteği
Her sınav ve tercih dönemi öğrencilere özel çalışmalar gerçekleştirerek, ...
 
Başkan Gümrükçü’den kardeş belediyelere dayanışma mektubu
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli’nin yurt dışında bulunan kardeş ...
İlk kaynak Soyer'den: Ver elini Narlıdere!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecine rağmen çalışmalarını ...
Başkan Batur'dan 'borç' çıkışı: Belediyelerde bıçak kemiğe dayandı!
Belediyelerin kamu borçlarının had safhaya çıktığına dikkat çeken Konak ...
 
Kınık'ta 'vefa' buluşması
İzmir'in Kınık ilçesinde Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediye Başkanlığı ...
Menderes'te bayramlıklar belediyeden
Menderes Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin ...
Bornova'da istihdam hamlesi
Bornova Belediyesi, vizyon projesi Altın Bilezik ile istihdam sağlamaya ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva