HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Temmuz 2020 Cuma - 10:06

Kınık'ta 'vefa' buluşması

İzmir'in Kınık ilçesinde Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediye Başkanlığı ve diğer kamu kurumlarınca koronavirüs salgını için oluşturulan Vefa Destek Grubunda görev alan personel ve mahalle muhtarlarına Kınık Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle teşekkür belgeleri verildi.

Kınık ta  vefa  buluşması

Kınık Kaymakamı Erol Türkmen yaptığı konuşmada “Hepinize yaşlılarımızın ve sokağa çıkamayan kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamada gösterdiğiniz özveri için teşekkür ediyorum ama burada özellikle teşekkür edeceğim bir kişi var Gerek Vefa Destek Grubuna Belediyenin tüm imkanlarını sunarak Vefa Destek Grubunun bugüne kadar sorunsuz bir şekilde işleyişi gerekse İlçe Hıfzıssıhha kurulunda Doktor Belediye Başkanı olması nedeniyle sunduğu fikirler ile ilçemizde salgının daha fazla yayılmasını önleyen Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'e teşekkür ediyorum” dedi.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı konuşmada, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamaları başlar başlamaz Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediye Başkanlığı ve diğer kurumlar ile Vefa Destek Grubunu oluşturduk. Vefa Destek Grubuna en fazla emeği geçen siz mahalle muhtarları oldu. Yalnız yaşayan yaşlılarımızın maaşlarını çekme ve zorunlu ihtiyaçlarını görme konusunda siz muhtarlar özverili bir şekilde çalıştınız. Kınık Belediyesi olarak yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahiplerine belirli aralıklarla gıda kolileri dağıttık. Ayrıca Kınık Kaymakamlığı ve Hayırsever iş Adamları ile  kurduğumuz Aş evinde ihtiyaç sahiplerine her gün 3 çeşit yemek servisi yaptık. Erzak ve sıcak yemek dağıtımımız devam ediyor. Ülkemiz ve dünyamız ciddi bir sınavdan geçiyor. Hükümetimizin aldığı tedbirler ile salgında en az can kaybının yaşandığı ülkelerden biriyiz. Bu kontrollü hayata uyarak salgını bu yıl sonuna kadar en az kayıpla atlatacağımıza inanıyorum. Bende bu çalışmalarda emeği geçen başta sayın Kaymakamımız Erol Türkmen olmak üzere Vefa Destek Grubu üyelerine ve siz muhtarlara teşekkür ediyorum” dedi.

Kınık Kaymakamı Erol Türkmen Belediye Başkanı Sadık Doğruer'e Vefa Destek Grubu ve İlçe Hıfzıssıhha kurulundaki katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. 

Toplantı sonunda Vefa Destek Grubu üyeleri ve Muhtarlara Kınık Kaymakamı Erol Türkmen ve Belediye Başkanı Sadık Doğruer tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

 
AK Partili Dağ açıkladı: İzmir’e yeni sağlık kampüsü geliyor!
 
Karşıyaka'da 167 milyonluk ihale!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vefa 17 Temmuz 2020 Cuma 10:43

Ne güzel birşey Gaziemir ilçe kaymakamı da vefa ya en çok destek veren belediye personeli ne A4 kağıdına bir fotokopi çektirip yollamış :(( Akp ilçe başkanına plaket götürüp teşekkürler etti Simdi sorarım sizlere Vefa ekibinde canlarını tehlikeye atan her an virüs bulaşacak korkusunda yaşasalar bile yaşlılara evlerinde karantinaya olanlara gıda ekmek doktor ilaç ihtiyacını karşılayan polis , belediye , şoförler , imamlar , okul müdürleri , memurlar Canları pahasına emek verenler yerine AKP ilçe başkanına gidilmesi Hak mı ?? Adalet mi Yazıklar olsun Kınık kaymakamını tebrik ederim

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menderes'te bayramlıklar belediyeden
Menderes Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin ...
Bornova'da istihdam hamlesi
Bornova Belediyesi, vizyon projesi Altın Bilezik ile istihdam sağlamaya ...
Buca'nın bilim üssü Türkiye'yi temsil edecek
Buca Belediyesi’nin bilim üssü Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, ...
 
Bayraklı'da kurban satış yerlerine ücretsiz servis
Bayraklı Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. ...
Büyükşehir Meclisi’nde ‘samimiyet’ tartışması: İnanmazsanız geçmiş olsun!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin olağan meclis toplantısında AK Parti cephesinden ...
Kılıçdaroğlu'ndan Tire'nin başkanı Duran'a övgü
Ankara'da yoğun mesai harcayan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ...
 
Başkan Aksoy'a hakaret iddiasıyla suç duyurusu!
Menemen Belediyesinde işten çıkartılan işçi Saim Tucu, Menemen Belediye ...
Büyükşehir’den bayram şekeri: Toplu ulaşım sadece 1 kuruş!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait tüm toplu taşıma araçları Kurban Bayramı ...
Mavişehir’deki arsa satışına karşı ‘ortak’ mücadele!
Mavişehir’de halkın kullanımı için ayrılan ve normal koşullarda belediyelere ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva