HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
16 Haziran 2020 Salı - 10:17

Başkan Kayalar gençlerin sorularını yanıtladı

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP İzmir İl Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen canlı yayına katılarak gençler için yapılan ve yapılacak çalışmaları anlattı. Hükümete yüklenen Başkan Kayalar, "Ne yazık ki AKP, Menderes’te siyaset yaparak vatandaşımızın hizmet almasını engelliyor" dedi.

Başkan Kayalar gençlerin sorularını yanıtladı

CHP İzmir İl Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen Gençler Soruyor programının konuğu Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar oldu. CHP İzmir İl Başkanı Ozan Uyan ve CHP Menderes Gençlik Kolları Başkanı Muammer Bayram’ın sorularını yanıtlayan Başkan Kayalar, gençler için yapılan çalışmaları anlattı.

Gençlik Festivali eylülde geliyor
CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen canlı yayında konuşan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Gençlere değer veriyoruz. Menderes’imizde gençler için gerekli her türlü çalışmayı da hayata geçiriyoruz. Salgın nedeniyle Haziran ayında ilkini yapmaya planladığımız gençlik festivalimizi Eylül ayında planlıyoruz. Özdere Orta Mahalle’de 36 sanatçının katılımıyla gerçekleştireceğimiz festivalimizle hem yurt içi hem de yurt dışından gençleri ilçemizde ağırlayacağız” dedi.

Görece Doğal Yaşam Merkezi kuruluyor
Gençler için yeni sosyal alanları da Menderes’e kazandıracaklarını kaydeden Başkan Kayalar, “ Görece’de Doğal Yaşam Merkezi kurmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. 80 dönümlük bir alanda hayat bulacak proje için İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile irtibata geçtik. En kısa sürede bu projeyi ilçemize kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Havuz projesinde değişiklik
Menderes’e kapalı yüzme havuzu kazandıracaklarını da kaydeden Başkan Kayalar, “ Gençlerimiz için başlatılan yüzme havuzu projemizde değişikliğe gidiyoruz. Yarı olimpik ve açık olan yüzme havuzumuzu kapalı yüzme havuzu olarak planladık. Bu projemizi de tamamlayarak gençlerimizin hizmetine açacağız” dedi.

Kitap cenneti Menderes
Başkan seçildikten sonra “ Çiçek getirmeyin, kitap getirin” çağrısında bulunduğunu söyleyen Başkan Kayalar, “ Seçimin ardından tebrik için gelen vatandaşlarımıza çağrımız olmuştu. Çağırımız çok güzel tepkiler aldı. Bugüne kadar 7 bin 500 adet kitap bize ulaştırıldı. Bu kitapları da başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın okuması için belediye kütüphanelerimiz ile tüm köy okullarımıza dağıttık” dedi.

Hükümete eleştiri
İlçede yapımı tamamlanan ancak faaliyete girmeyen Gençlik Merkezi ile ilgili konuşan Başkan Kayalar, “ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde olan ve inşaatı bitmesine rağmen çürümeye bırakılan projenin tarafımıza tahsisini istedik ancak ne yazık ki sonuç alamadık. Bitmiş projenin hizmete girmemesine anlam veremiyorum. Hizmetin siyaseti olmaz. Ne yazık ki AKP, Menderes’te siyaset yaparak vatandaşımızın hizmet almasını engelliyor. Girişimlerimiz sonunda inşaatına başlanan ve Menderes’in en büyük sorunu olan Menderes Devlet Hastanesi’nde de yine inşaat durdu ve bu proje de çürümeye terk edildi. Salgın sürecinde hastanelerin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortadayken 100 bine yaklaşan nüfusu, yazın ise 500 binlere çıkan nüfusu ile Menderes ne yazık ki kaderine terk edildi” diye konuştu. 

 
Çeşme’de alt yapı harekatı
 
Bergama’da 1 ayda 11 ton atık şişe toplandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme’de alt yapı harekatı
Altınyunus, Alaçatı ve Ilıca’da 712 kilometrelik tarihi yatırımın 340 ...
Gaziemir’de 'Çözüm Ekibi' esnafı dinliyor
Gaziemir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişikler Müdürlüğü ekipleri; ...
Karabağlar’da muhtarlara duyuru panosu
Karabağlar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, ilçedeki 58 mahalle ...
 
Bayraklı'da topyekün temizlik seferberliği
Bayraklı Belediyesi, ilçede temizlik seferberliği başlattı. Mansuroğlu ...
BELGEM’de kayıtlar internet üzerinden
Bornova Belediyesi’nin kurs merkezi BELGEM, yeni dönem için ön kayıtlara ...
Muhtarlardan Başkan Eriş’e teşekkür plaketi
Ödemişli muhtarlar, Koronavirüs ile mücadele sürecindeki çalışmalardan ...
 
Torbalı’daki dev yarışma için son viraj
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un Torbalı’ya kazandırmak istediği ...
Ödemiş Belediyesi sınav merkezlerini dezenfekte ediyor
Ödemiş Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek olan Liselere ...
Bergama esnafı ve vatandaşı kendine yakışanı yaptı
Bergama Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği, Bergama Sergiciler Odası ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva