HABERLER>GÜNCEL
3 Aralık 2017 Pazar - 08:54

Başkan İnce'ye silahlı saldırı... Olayın detayları ortaya çıktı... İnce'den ilk mesaj...

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce silahlı saldırıya uğradı. İnce saldırıda bacağından yaralandı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Diğer yandan Başkan İnce, yayınladığı video ile durumunun iyi olduğunu söyledi.

Başkan İnce ye silahlı saldırı... Olayın detayları ortaya çıktı... İnce den ilk mesaj...

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eşi Nilüfer İnce ile birlikte ilçenin Yaka Mahallesi'nde bulunan evine girerken, kapı önünde silahlı saldırıya uğradı. Otomobille yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, 3-4 İnce çiftine doğru ateş açtı. Silahtan çıkan mermilerden biri, Mustafa İnce'nin sol diz kapağının üzerine isabet etti. İnce yere yığılırken, saldırgan otomobille olay yerinden uzaklaştı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa İnce, ambulansla 9 Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

- BAŞKAN İNCE'YE SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME: GÖZALTILAR VAR!

SALDIRGAN ARAÇLA ARKADAN ÇARPMIŞ
İnce'nin silahlı saldırıya uğradığı olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Saldırganın, kullandığı otomobille, evlerinin önüne gelen Mustaf İnce ile eşi Nilüfer İnce'nin içerisinde bulunduğu otomobile arkadan çarptığı belirtildi. Bunun üzerine otomobilden inen Mustafa İnce'ye saldırgan tarafından 3 el ateş edildiği kurşunlardan birinin İnce'nin bacağına isabet ettiği ifade edildi.

CHP'Lİ VEKİLLER HASTANEDE ZİYARET ETTİ
CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Atilla Sertel ve Kamil Okyay Sındır silahlı saldırıda yaralanan Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce'yi kaldırıldığı 9 Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti. İnce'nin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan vekiller, çıkışta açıklama yaptı. 

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Mustafa İnce'nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Saat 22.00 sıralarında evine doğru giderken, sayın başkanımızın bir silahlı saldırıya uğradığını, 3 el ateş edildiğini, bir tanesinin dizine isabet ettiğini, ancak Allah'a şükür, yaşamsal bir tehlikesinin olmadığını öğrendik. Hastaneye İzmir İl Emniyet Müdürümüz de geldi. Başkan ile görüştü, ifadesini aldı. Şu anda bizim için sevindirici olan yaşamsal bir problemin olmaması. İlerleyen günlerde, saldırının siyasi, ticari ya da ya da başka bir nedenden dolayı olup olmadığını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Milletvekili Atilla Sertel ise, "Kendisiyle görüştüm, çok şükür önemli bir şey yok. Doktorlarıyla da görüştüm kurşun girmiş, çıkmış. Olayın nasıl olduğunu bilmiyoruz" diye konuştu.

DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI
Dokuz Eylül Üniversitesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Gürkan Ersoy, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. İnce'nin hayati tehlikesinin bulunmadığını belirten Prof.Dr. Gürkan Ersoy, şöyle konuştu:
"Belediye başkanımızın hayati bir tehlikesi şu an itibariyle kesinlikle yoktur. Antibiyotik tedavisi, tetanoz aşısı, serum takılması gibi ilk tedavisi yapılmıştır. Filmleri çekilmiştir. İleri tetkik ve tedavi amacıyla şu amda özel kata yatırılmıştır. Ameliyat gerekebilir ama bilemiyorum, onu ortopedist arkadaşlar yapacaklar. Kurşun girip çıkmış. Ameliyat olmasa da belki 1-2 gün burada kendisi dinlenip çıkacaktır."

KOCAOĞLU: KİMSEYİ İNCİTMEYEN BİR BAŞKANIMIZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Mustafa İnce'yi hastanede ziyaret etti. Çıkışta, açıklamada bulunan Kocaoğlu, "Mustafa İnce başkanımız kimseyi incitmeyen herkesin yardımına koşan bir belediye başkanımız. Bu hareketin yapılmasını ne Güzelbahçeliler’in ne İzmirliler’in ne bizlerin kabullenmesi mümkün değil. Acil şifalar diliyorum" dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ AŞKIN: HENÜZ GÖZALTI YOK
İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ise, şu anda gözaltı olmadığını belirterek, "Şüphelileri yakalamak için arkadaşlarımız çalışıyor" diye konuştu.

BAŞKAN SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAYINLADI 
Başkan Mustafa İnce, sosyal medya hesaplarından bir video yayınlarken, durumunun iyi olduğunu açıkladı. Hasatanedeki yatağından kamuoyuna seslenen İnce, olayın, derbi maç sonrası gelişen bir trafik kazası ile birlikte meydana geldiğıini belirtirken "Gayet iyiyim. Herkese sağlıklar diliyorum" dedi. (DHA)

 
AK Partili Sürekli’den müjde: Merkezde 3 ilçeye TOKİ geliyor!
 
İzmir'de feci kaza: Can pazarı yaşandı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alpy 3 Aralık 2017 Pazar 21:55

Şu silahlı yaralamayı yapan kişi ile ilçe başkanı nasıl ambulansa binebiliyor yaa diyen kişi aynı kişi olabilir. Savcıları göreve çağırıyorum. Bu manyak yorumun başka açıklaması olamaz bence. Hedef şaşırtıyor kesin.

Yorumu oyla      11      5  
Hatice Tatlı 3 Aralık 2017 Pazar 00:57

Sevgili Belediye Başkanımız Mustafa İnceye yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum.Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bireysel silahlanmanın sınırlandırılmasına hayır diyenleride lanetliyorum

Yorumu oyla      16      6  
2 Aralık 2017 Cumartesi 23:24

Geçmiş olsun. İlçe Başkanı Ambulansa nasıl binebiliyor ? Bildiğim kadarı ile hasta yanına kimseyi almıyorlar ambulansı araçla takip edin deniyor. İlginç geldi.

Yorumu oyla      13      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başsavcılık'tan Zarrab ile ilgili yeni hamle
Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el koyulması kararını veren ...
Başbakan: Engelli vatandaşlarımız için...
Başbakan Yıldırım, "Engelli vatandaşlarımızın daha müreffeh yaşamaları, ...
Erdoğan'dan belge iddiaları ve ABD'deki dava açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'deki Hakan Atilla davası ve Kılıçdaroğlu'nun ...
 
AK Partili Delican: Hayatı paylaşmak için engel yok
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ...
İzmir'de bit pazarına dev operasyon!
İzmir'in Konak ilçesinde kurulan 'bitpazarı', gelen yoğun şikayetler üzerine ...
Trump'tan ayağa kaldıracak hamle hazırlıklıkları
ABD Başkanı Donald Trump'ın bir yandan Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan ...
 
İzmir'de arazi kumpası... İlk işlerinde enselendiler!
İzmir'de yaşlı kadına ait arsayı hazırladıkları sahte evrakla satmaya ...
Gündeş'in mal varlığına neden el konulmadı?
stanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dün Reza Zarrab'ın, kızı Alara ile 22 ...
Firari FETÖ'cüler, Hakan Atilla davasında
Firari FETÖ'cüler Uslu ile Arslan'ın Atilla davasını yerinde takip edip ...
 
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva