HABERLER>POLİTİKA
14 Ağustos 2017 Pazartesi - 09:28

Başkan Delican: Başımız dik, alnımız açık

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü kapsamında bir mesaj yayınladı.

Başkan Delican: Başımız dik, alnımız açık

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; AK Parti’nin 16. Kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.  Başkan Delican; mesajında şunları kaydetti;

“Biz yola çıkarken doğan bebek, bugün 16 yaşında. O günün umudu, bugünün güvencesi ve yarınların mimarları için çalıştık. Biz; bir insan hayatının başından sonuna; bu topraklarda yaşayan her ferdin bu dünyadan ebediyete varışına kadar yaşamsal her alanında mutlu olmaları için mücadele ettik. Geçmişi,  bugünü ve geleceği; daha müreffeh bir Türkiye özlemi ile birleştiren köprü; gücünü daima milletten alan bir davanın sevdalısı olduk.

16. Yılımızı doldururken; başımız dik, alnımız açık… Çünkü biz; ezenlerin değil, ezilenlerin; adam sendeciliğin değil, büyük ve riskli sorumlulukların; boyun eğişlerin değil, kararlı adımların; çekişmelerin, savaşların değil, uzlaşma ve barışın; bu vatanı satanların değil, sahip çıkanların tarafı olduk.

BUGÜNDEN SONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ OLMAYACAK…
2001 yılının 14 Ağustos günü; liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan demişti ki; “ Bugün önemli bir gün; bugün Türk siyaset hayatına kolektif aklın temsilcisi olan bir anlayışın yerleştiği gün olarak geçecek. Parti içi demokrasi geleneğinin yalnızca kuru temenni olarak değil, bir zihniyet değişikliği olarak geçecek. Her yönü ile şeffaf, seçmenin sorgu ve denetimine açık bir siyasi örgütlenme modelinin kurulduğu gün olarak geçecek. Bugün Türk siyaset tarihine; hizmete sevdalı insanların kurduğu AK Parti’nin doğum günü olarak geçecek. Kutlu olsun. Bugünden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” …

Hamdolsun ki; öyle de oldu. Tüm engellere, zorluklara rağmen çizgisinden, hedefinden sapmayan bir yol yürüdük, yürüyoruz. 16 yıl boyunca, Allah’ın huzurundan sonra milletimizin huzurunu hesap yeri olarak gördük. Ekonomide; tarımda, sanayileşmede dev adımlar attık. Eğitimden sağlığa; alt yapıdan dönüşüme pek çok büyük reform gerçekleştirdik. Tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak çağrımıza kulak veren aziz milletimizin yüzünü kara çıkarmamak için çalıştık. Kuru gürültüye pabuç bırakmadık, namerde boyun eğmedik. O gün liderimiz neyin sözünü verdi ve milletin desteğini aldıysa, bugün de aynı davanın arkasında ve bizlerin önündedir.

BURASI ÖZGÜR VE TEMİZ İNSANLARIN ÜLKESİ
İktidara geldiğimiz ilk gün; “ Burası Türkiye; özgür ve temiz insanların ülkesi. Her şey Türkiye için” demiştik. Milletimizin de desteği sayesinde;  devleti ele geçirmek isteyenlere, özgürlüğümüze kastedenlere; temiz ve onurlu insanların yaşadığı bu toprakları ayaklarımızın altından kaydırmak için şeytanın sofrasına oturanlara geçit vermemenin onurunu yaşıyoruz. İstanbul’un fethinden Çanakkale'ye, İstiklal Harbinden 15 Temmuz’a kadar uzanan bu şanlı tarihin neferi olmanın onurunu yaşıyoruz. Komşularımızın, hatta Balkanlar’dan Orta Asya'ya, Kuzey Afrika’dan Güney Asya'ya kadar dünya mazlumlarının gözyaşlarını silen el olmanın onurunu; ötekileştiren, dışlanan, öz yurdunda esaret yaşayanların umudu olmanın onurunu yaşıyoruz.

Anadolu’nun bağrından çıkan ve bugün 80 milyonu kucaklayarak, kişilerin değil Türkiye’nin Partisi olabilmenin gururu ile 16 yılı geride bırakırken şunu söylemek isterim ki; Cumhuriyet’in ve demokrasinin yılmaz savunucusu ve bekçisi olmaktan; hak yolunda, haktan yana ve halk için çalışmaktan; krizler, hainler ve vesayetle mücadeleden; mazlumun gözyaşını dindirip, şehidimizin kanını yerde bırakmamak için teyakkuza geçmekten asla vazgeçmeyeceğiz.

Çünkü biliyoruz ki; kalkınan, özgür ve güçlü bir Türkiye, milli iradenin şemsiyesi altında;  ancak ortak aklın ve kararlılığın eseri olacaktır."

 
Türkiye'yi yasa boğan ölümde ihmal iddiası
 
Selçuk'ta 'en doğal' festival coşkusu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
14 Ağustos 2017 Pazartesi 11:51

"Kandırıldık , Rabbim affetsin!" deyince iş bitiyor mu ? Bunca olaydan sonra ana muhalefeti FETÖ'cu ilan ettiniz , bir de başımız dik diyorsunuz.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni parti kuruluyor: Kimler var?
MHP’den ihraç edilen Meral Akşener ve Prof. Dr. Ümit Özdağ, çalışmalarını ...
MHP lideri Bahçeli: Korkak hainler...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Trabzon Maçka’da gerçekleşen terör ...
'Partimiz içinde yolunu kaybedenler oldu'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette ...
 
Bakan'dan Kılıçdaroğlu'na: FETÖ ağzıyla konuşuyor!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ''FETÖ'nün ...
'Yurtdışından görüntümüz berbat, berbat, berbat...'
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, 13. Didim Yazarlar Festivalinde ...
CHP'li kadınlardan 'müftü nikahı' protestosu
Güzelbahçe’de CHP’li kadınlar, müftülüklerde nikah kıyılmasını protesto ...
 
Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine eleştiri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa ülkelerinin ülkemize yönelik eleştirilerinin ...
AK Partili Erten’den CHP’li Yıldız’a fotoğraflı kontra: Yalancının mumu…
Karabağlar’da belediye tarafından kaçak olduğu gerekçesiyle yıkılan tesis ...
CHP’li Güven’den flaş kongre çıkışı: İzmir’de genel başkan inisiyatifi gerekir!
İl Başkanı Güven kendi adaylığı, kongre süreci ve il başkanlığı için, ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva