HABERLER>SPOR
13 Şubat 2019 Çarşamba - 12:07

Başkan Batur'dan Göz-Göz'e destek: Her maça 100 çocuk, stat yoluna büst

Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Göztepe'ye ilişkin kulüp ve taraftar özelinde önemli açıklamalarda bulundu. "Ben de Göztepeliyim" diyen Batur, “Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız” dedi.

Başkan Batur dan Göz-Göz e destek: Her maça 100 çocuk, stat yoluna büst

Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Ben TV'de ekrana gelen Gündem Göztepe programında, Göztepe'ye ve spor çalışmalarına yönelik ilişkin önemli mesajlar verdi. Göztepe TV kurucusu Cemal Korkmaz'ın , Akademisyen Çağdaş Uzun, Ben TV Haber Müdürü Burak Cilasun'un katıldığı programda, Batur'a spor ve Göztepe ile ilgili önemli sorular yöneltildi. "Ben Göztepeliyim" diye başlayan Batur, sarı kırmızılı kulübün Avrupa'da yarı final oynayan efsane kadrosunu ezbere saydı. Batur, Göztepe'nin her yıl coşkuyla kutlanan kuruluş yıl dönümü olan 14 Haziran için de, "14 Haziran'da Göztepe'nin nasıl bir kutlama yapacağını göstereceğiz.

STAT YOLUNDA EFSANE KADRONUN BÜSTLERİ OLACAK
Narlıdere Belediye Başkanlığı döneminde ilçede yapılan stada Göztepe'nin milli kalecisi Ali Artuner'in ismini verdiklerini belirten Batur, “Konak'ta belediye başkanı olarak göreve geldiğimizde birlikte Göztepe'nin kurulduğu semtte ev sahibi olacağından dolayı belediye imkanlarıyla verilecek desteğin artacağız. Göztepe'nin yeni stadının etrafında, kulübe ve camiaya yakışır bir peyzaj düzenlemelerini gerçekleştireceğiz. Stada giden yola da efsane kadrodaki oyuncuların büstlerinin yerleştireceğiz, taraftarların büstlerin arasından geçerek stada girecek” dedi.

STADIN YERİNE KARŞI DEĞİLİM
Göztepe'de tesis sıkıntısının en gündemde olduğu süreçte, Göztepe'mizin maddi manevi yanında durduklarını ifade eden Batur, “"Statlar kentin merkezinde olur. Ben stadın yerine karşı değilim. Madrid, Barcelona statlarına bakın. Keza İngiliz statlarına ve hatta Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın statlarına bakın. Hep kentin merkezinde olan statlar bunlar. Göztepe taraftarına yakışan bir stat olacağını düşünüyorum. Göztepe, yönetimiyle birlikte iyi yolda. Başkan Sepil iyi yolda ve güzel işler yapıyor." dedi.

GÖZTEPE İÇİN ELİMİZDEN GELENI YAPACAĞIZ
Narlıdere'de belediye kulübünden yetişen futbolcuları, Göztepe'ye bugüne kadar hep bedelsiz verdiklerini söyleyen Batur, Konak'ta seçimi kazanması durumunda aynı uygulamayı devam ettireceğinin de altını çizerken, sarı kırmızılıların Menderes'te inşa edilecek a takım tesisleri için de destek sözü verdi. Batur, " Konak Belediyesi olarak, Menderes'teki tesis için elimizden geleni yaparız. Beton olur, iş makinesi, saha düzenlemesi olur... Elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

HER HAFTA 100 ÇOCUĞU MAÇA GÖTÜRECEĞIM
İzmir'deki her iç saha maçında dar gelirli ailelere mensup 100 çocuğu Göztepe tribünüyle buluşturacağını söyleyen Batur ayrıca taraftarlara da deplasman otobüsü sözü verdi. Batur, "Deplasman otobüsünde yardımcı oluruz. Talebe göre, gidilecek maçın önemine göre otobüs vereceğiz." dedi. Batur ayrıca taraftar derneklerinin de kalıcı gelirlere sahip olma durumu başta olmak üzere çeşitli projelerine " Taraftarlardan gelecek her şeye açığız. İlçedeki amatör kulüplere de "Konak Belediyesi'nin amatör kulüplerle ilgili güzel bir çalışması var. 2,5 milyon bütçe yardımı var. Bu yardımın miktarı artacak. Ben amatör kulüp yöneticiliği yaptım. Bu görevin ne kadar özveri gerektirdiğini çok iyi biliyorum. Ayrıca daha önce Avrupa'da da mücadele eden Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın da yeniden Avrupa'da ses getirir gale gelmesi için çalışacağız” dedi.

 
Pastırmanın dilimi 2 lira
 
Altınordu'da zorunlu değişim
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hadicanım 14 Şubat 2019 Perşembe 09:46

Barcelona'nın, Real Madrid'in stadıyla kibrit kutusu kadar yere kurulan Göztepe stadını karşılaştırmak bile futboldan ne kadar anladığnı gösteriyor.Dünya markası 120 bin kişilik stadlar kent merkezinde ama etrafına bir bak bakalım sayın başkan.Göztepe stadında sert bir şut çeksen karşı apartmanın camında içeriye girer.Bir de belediyelerin futbol takımlarına yardım gibi bir zorunluluğu yok.Futbol kulüpleri artık birer A.Ş'ye döndü.Sadece göztepe için değil karşıyakası, altayı,bucasporu için de geçerli.Bucaspor batıyor, Buca Belediyesinden yardım istiyor.Karşıyaka batıyor belediyeden yardım istiyor.Halkın parası kulüplere aktarılamaz.

Yorumu oyla      6      5  
YALI 13 Şubat 2019 Çarşamba 17:52

Başkanım ne olur bir kapalı salon yap narlıdere de voleybol da nasıl başarılar geliyorsa konak tada küçük kızlarımıza sahip çık lütfen oradaki spor disiplinini aynen istiyoruz.maçlarını kaçırmıyoruz o çocukların.

Yorumu oyla      5      5  
ALTINORDULU 13 Şubat 2019 Çarşamba 17:46

Arkadaşlar tv programının konusu göztepe hemen yanlış değerlendirmeyelim Abdül başkanı yıllardır tanırız spor ve futbol aşığı birisi konaktaki tüm kulüplere nasıl sahip çıkılıyor göreceksiniz.İnşallah belediyeye bir kapalı spor salonu yapar da voleybol basketbol alt yapıları yetiştirir.Yanındayız başkanım.

Yorumu oyla      6      6  
Ksk 13 Şubat 2019 Çarşamba 16:06

Altay .Altınordu. izmir spor ... bu kulupler nerenin takimlari bu guzude kuluplerimiz ilcemi degistirecek... mesela aliaga belediye genclik spor konaga tasinip adini g.tepe yapti boyle birsey mi anlamadim.

Yorumu oyla      6      7  
Işık Dikicigil 13 Şubat 2019 Çarşamba 15:57

Bir Altaylı olarak benimde belediye başkanım olacaksan her takıma eşit mesafede olman gerekir. TIPKI TARAFSIZ CUMHURBAŞKANI GİBİ :)))

Yorumu oyla      8      5  
Fikri 13 Şubat 2019 Çarşamba 13:59

Başkan Konak Belediyesi üzerinden yorum yapmış bu sebeple Göztepe'yi değerlendirmiş. Sırası geldiğinde Konak ilçesindeki diğer kulüplere de destek olacaktır. Zaten Ksk ve Bucanın kendi ilçe belediyeleri var.

Yorumu oyla      8      6  
Partili 13 Şubat 2019 Çarşamba 13:38

Bornovalı algı sorunun var sanırım. Adam Konak Belediye Başkan adayı. Göztepe Konak'a bağlı. Ksk, Buca'ya da kendi belediyeleri destek çıksın.

Yorumu oyla      6      6  
pele 13 Şubat 2019 Çarşamba 13:21

izmir in ağası her zaman Göztepedir. Boş boş kıskançlık dolu yorumlarınızı kendinize saklayın.

Yorumu oyla      9      10  
Bornovalı 13 Şubat 2019 Çarşamba 12:38

Ayrımcılık yapmak CHP' ye yakışıyor mu ? Belediye tüm İzmir takımlarını kucaklamalıdır. Ayrıca , böyle laflar CHP'ye oy kaybettiriyor. Bu başkan adayı açsın İzmir'in futbol tarihini okusun, öğrensin. İzmir'de Altay-KSK- A.O. Buca- var. Amatörler var.İzmir Spor'lusu var.

Yorumu oyla      8      10  
Büyük Altay 13 Şubat 2019 Çarşamba 12:26

Bir Belediye Başkanı tek bir takımı destekleyemez. Yanlıştır ve ayıptır. Kendisine şu suali soralım- Göztepe, Aliağdayken kendisi ortalıktamıydı ? Ortalıkta olan hakiki Göztepelilerdi ve takımı başarı ile ayağa kaldırmışlardı.

Yorumu oyla      8      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akhisarspor'da Cihat Arslan yolcu!
Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında oynadığı 4 maçı da kaybederek ...
Tayfur formayı unuttu!
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yenip moral ...
MHK Başkanı Namoğlu istifa etti!
Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu istifa etti.
 
Türkiye-Fransa maçının oynanacağı stat belli oldu
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2020 Elemeleri'nde 8 Haziran'da Fransa ...
Karşıyaka galibiyet peşinde
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvedeki 3 takımla üst üste karşılaşacak Karşıyaka, ...
Altınordu'ya sponsorluk desteği
Spor Toto 1'inci Lig'de hedefini üst sıralar olarak belirleyen, yetiştirdiği ...
 
Akhisarspor'da tehlike çanları!
Spor Toto Süper Lig'de 7 eksikle çıktığı deplasman maçında Demir Grup ...
Altay'da Sait Karafırtınalar'ın zor sınavı
Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor'u 3-2 mağlup ederek tehlikeli ...
Bucaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Serik Belediyespor deplasmanından 3-1 yenik ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva