HABERLER>POLİTİKA
6 Eylül 2018 Perşembe - 16:57

Bakanlık açıkladı: İzmir’de hangi firmalar teşvik aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Haziran ayında teşvik verilen şirketler açıklandı. İzmir’de çok sayıda firma teşviklerden payını aldı. Bazı firmaların ise teşvikleri iptal edildi.

Bakanlık açıkladı: İzmir’de hangi firmalar teşvik aldı?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Haziran ayında şirketlere verilen yatırım ve teşvik belgelerinin listesini açıkladı. Bakanlık ayrıca yatırım ve teşvik belgeleri iptal edilen firmaların da listesini yayınladı.

Buna göre teşvik verilen 570 firmadan madencilik, gıda ve içki, enerji, orman ürünleri, kağıt ürünleri, lastik plastik, deri ve kösele, eğitim, sağlık, kimya, taşıt araçları, madeni eşya, makine imalat, elektrikli makineler sektörlerinde faaliyet gösteren ve İzmir ile bağlantısı bulunan 34 şirket teşviklerden payını aldı.  Ayrıca toplam 37 firmaya verilecek teşvikler iptal edilirken bu listede ise İzmir’den 3 şirket dikkat çekti.

İZMİR’DE KİM/ NASIL BİR TEŞVİK ALDI?
İzmir’de teşvik alan şirketler şu şekilde: İstanbul merkezli olan ve madencilik sektöründe İzmir’de faaliyet gösteren Binbir Gıda Tarım Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.’ye modernizasyon yatırım cinsi için öngörülen destek unsurları; sigorta primi işveren hissesi desteği (7 yıl), faiz desteği, vergi indirimi (yüzde 80), Yabancı Kontrol Oranı (YKO) yüzde 40, KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti olarak belirtildi. 10 kişi istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 2 milyon 800 bin TL olarak ifade edildi.

İzmir merkezli olan ve gıda ve içki sektöründe Manisa’da faaliyet gösteren Çamlı Yem Besicilik San. ve Tic. A.Ş’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi desteği (5 yıl), faiz desteği, vergi indirimi (yüzde 60), YKO (yüzde 25) olarak belirtildi. 20 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 46 milyon 830 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 3 milyon 283 bin 300 dolar olarak ifade edildi.

İzmir merkezli olan ve gıda ve içki sektöründe Adana’da faaliyet gösteren LB Börekçilik Gıda Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, sigorta primi işveren hissesi desteği (3 yıl), vergi indirimi (yüzde 55), YKO (yüzde 20) olarak belirtildi.  50 kişi istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 3 milyon 120 bin TL olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de orman ürünleri sektöründe ticaret yapan JSB İzmir Rüzgar Kompozit LTD.ŞTİ’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi (yüzde 50), YKO (yüzde 15), sigorta primi işveren hissesi desteği (2 yıl) olarak belirtildi. 40 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 4 milyon 100 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 464 bin 522 dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de orman ürünleri sektöründe ticaret yapan Konfor Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Deri Tekstil İNŞ. TUR. SAN ve TİC. A.Ş’ye tevsi (genişletme, yayma) ve nakil için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi (yüzde 55) YKO (yüzde 20), sigorta primi işveren hissesi desteği (3 yıl) olarak belirtildi. 723 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 190 milyon TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 15 milyon 377 bin 542 dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de imalat-kağıt sektöründe ticaret yapan Onurcan Ambalaj San. ve TİC. A.Ş.’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi (yüzde 50) YKO (yüzde 15), sigorta primi işveren hissesi desteği (2 yıl) olarak belirtildi. 30 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 11 milyon 110 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 2 milyon 130 bin dolar olarak ifade edildi.Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de deri ve kösele sektöründe ticaret yapan H.S.M Ayakkabı Makine SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, vergi indirimi (yüzde 50) YKO (yüzde 15), sigorta primi işveren hissesi desteği (2 yıl), gümrük vergisi muafiyeti olarak belirtildi. 30 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 4 milyon 301 bin 22 TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 750 bin 300 dolar olarak ifade edildi.Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de lastik-plastik sektöründe ticaret yapan Epleplast Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti olarak belirtildi. 20 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 12 milyon 330 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 1 milyon 840 bin 110 dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de lastik-plastik sektöründe ticaret yapan Polibak Plastik Film San. ve TİC. A.Ş’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti olarak belirtildi. 50 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 179 milyon 138 bin 86 TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 28 milyon 991 bin 510 dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de imalat-kimya sektöründe ticaret yapan ZESA Tıbbi Cihazlar MED. KİM. SAN. TİC. LTD. ŞTİ’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi (yüzde 80), YKO (yüzde 40), sigorta primi işveren hissesi desteği (7 yıl), faiz desteği olarak belirtildi. 20 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 4 milyon 300 bin TL olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de imalat-kimya sektöründe yabancı sermaye sıfatıyla ticaret yapan Kansai Altan Boya SAN. ve TİC. A.Ş.’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; sigorta primi işveren hissesi desteği (3 yıl),  vergi indirimi (yüzde 55) YKO (yüzde 20), gümrük vergisi muafiyeti, KDV istisnası olarak belirtildi. 55 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 17 milyon 823 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 713 bin 486 dolar olarak ifade edildi

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de taşıt araçları sektöründe hizmet veren Teknik Hortum ve Boru SAN. PAZ. A.Ş.’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, sigorta primi işveren hissesi desteği (6 yıl), vergi indirimi (yüzde 70) YKO (yüzde 30), faiz desteği olarak belirtildi. 7 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 3 milyon 410 bin TL olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de taşıt araçları sektöründe ticaret yapan Beşer Balatacılık SAN. ve TİC. A.Ş.’ye modernizasyon için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi desteği (6 yıl), vergi indirimi (yüzde 70) YKO (yüzde 30), faiz desteği olarak belirtildi. 20 kişi istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 9 milyon 980 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 1 milyon 629 bin 919 dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de madeni eşya sektöründe hizmet veren NKS Ray Mobilya Aksesuarları İmalat SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti olarak belirtildi. Şirketin sabit yatırımı 1 milyon 718 bin 325 TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 324 bin dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de madeni eşya sektöründe yabancı sermaye sıfatıyla ticaret yapan Gage OTO. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti olarak belirtildi. 3 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 2 milyon 200 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 443 bin 223 dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de ticaret yapan Pronova Medikal Sistemler SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi (yüzde 80) YKO (yüzde 40), sigorta primi işveren hissesi desteği (7 yıl), faiz desteği olarak belirtildi. 6 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 2 milyon 408 bin TL olarak ifade edildi.Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de hizmet veren Şanlılar Tıbbi Cihazlar Medikal Kimya SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; faiz desteği, KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi (yüzde 80) YKO (yüzde 40), sigorta primi işveren hissesi desteği (7 yıl) olarak belirtildi. 35 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 16 milyon 690 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 1 milyon 734 bin 305 dolar olarak ifade edildi.Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de makine imalat sektöründe ticaret yapan Arnes Mekanik Makine SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye nakil ve ürün çeşitlendirme öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi (yüzde 70) YKO (yüzde 30), sigorta primi işveren hissesi desteği (6 yıl), faiz desteği olarak belirtildi. 10 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 11 milyon 920 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 766 bin 255 dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de makine imalat sektöründe hizmet veren Birim Makine SAN. ve TİC. A.Ş.’ye tevsi için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi (yüzde 70) YKO (yüzde 30), sigorta primi işveren hissesi desteği (6 yıl), faiz desteği olarak belirtildi. 10 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 6 milyon 770 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 1 milyon 94 bin 600 dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de makine imalat sektöründe ticaret yapan Hicas Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ’ye nakil, tevsi ve modernizasyon için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, vergi indirimi (yüzde 70) YKO (yüzde 30), faiz desteği, sigorta primi işveren hissesi desteği (6 yıl) olarak belirtildi. 8 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 4 milyon TL olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de makine imalat sektöründe ticaret yapan Özkan Hidrolik Hortum ve İş Makinesi Yedekleri SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, faiz desteği, vergi indirimi (yüzde 70) YKO (yüzde 30), sigorta primi işveren hissesi desteği (6 yıl) olarak belirtildi. 30 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 2 milyon 830 bin TL olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de elektrikli makineler sektöründe ticaret yapan Klemsan Elektrik Elektronik SAN. ve TİC. A.Ş.’ye tevsi ve modernizasyon için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi (yüzde 70) YKO (yüzde 30), faiz desteği, sigorta primi işveren hissesi desteği (6 yıl) olarak belirtildi. 8 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 21 milyon 870 bin TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 836 bin 968 dolar olarak ifade edildi.

İstanbul merkezli olan enerji sektöründe İzmir’de faaliyet gösteren GE Yenilenebilir Enerji Üretim ve TİC. LTD. ŞTİ’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti olarak belirtildi. Şirketin sabit yatırımı 3 milyon 796 bin 894 TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 118 bin 80 dolar olarak ifade edildi.

İstanbul merkezli olan enerji sektöründe İzmir’de faaliyet gösteren AE Yenilenebilir Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti olarak belirtildi. 5 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 3 milyon 264 bin 483 TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 118 bin 80 dolar olarak ifade edildi.

İstanbul merkezli olan enerji sektöründe İzmir’de faaliyet gösteren Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik SAN. ve TİC. A.Ş.’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; gümrük vergisi muafiyeti, faiz desteği, KDV istisnası, sigorta primi işveren hissesi desteği (7 yıl), vergi indirimi (yüzde 80) YKO (yüzde 50) olarak belirtildi. Şirketin sabit yatırımı 2 milyar 357 milyon 667 bin 437 TL, ithal edilen makine ve teçhizat tutarı ise 396 milyon 500 bin dolar olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de enerji sektöründe hizmet veren Koray Turizm İnşaat SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurunun sadece KDV istisnası olduğu belirtildi. 3 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 35 milyon 384 bin 440 TL olarak ifade edildi.Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de enerji sektöründe hizmet veren MLM PRE Enerji Üretimi Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurunun sadece KDV istisnası olduğu belirtildi. 3 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 21 milyon 74 bin 756 TL olarak ifade edildi.

Ankara merkezli olan enerji sektöründe İzmir’de faaliyet gösteren Egams Enerji Üretim A.Ş.’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti olarak belirtildi. 3 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 2 milyon 927 bin TL olarak ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de turizm sektöründe hizmet veren Sani Ketenci Turizm İnşaat SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye modernizasyon için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, sigorta primi işveren hissesi desteği, vergi indirimi (yüzde 50) YKO (yüzde 15) olarak belirtildi. 88 yataklı 4 yıldızlı otel için 30 kişilik istihdam kapasitesi olan şirketin sabit yatırımı 10 milyon TL olarak ifade edildi.

Ümit Genç’e, eğitim sektöründeki komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları;  KDV istisnası, sigorta primi işveren hissesi desteği (7 yıl), vergi indirimi (yüzde 80) YKO (yüzde 40), faiz desteği olarak belirtildi. 320 öğrenciye lise eğitimi verecek olan kurumun 50 kişilik istihdam kapasitesi ve 1 milyon 200 bin TL’lik sabit yatırımı olacağı ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de eğitim sektöründe hizmet veren Sevinç Anda Mimarlık Mühendislik İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, sigorta primi işveren hissesi desteği (7 yıl), vergi indirimi (yüzde 80) YKO (yüzde 40), faiz desteği, yatırım yeri tahsisi olarak belirtildi. Bin öğrenciye anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi verecek olan şirketin 200 kişilik istihdam kapasitesi ve 23 milyon TL’lik sabit yatırımı olacağı ifade edildi.

Hem merkez hem de faaliyet alanı olarak İzmir’de eğitim sektöründe hizmet veren Bilset Eğitim Hizmetleri A.Ş.’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, sigorta primi işveren hissesi desteği (7 yıl), vergi indirimi (yüzde 80) YKO (yüzde 40), faiz desteği olarak belirtildi. 352 öğrenciye okul öncesi, ilkokul ve ortaokul eğitimi verecek olan şirketin 44 kişilik istihdam kapasitesi ve 1 milyon 280 bin TL’lik sabit yatırımı olacağı ifade edildi.

Manisa merkezli olan eğitim sektöründe İzmir’de faaliyet gösteren Parkİzmir Özel Eğitim Hizmetleri SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; KDV istisnası, sigorta primi işveren hissesi desteği (7 yıl), vergi indirimi (yüzde 80) YKO (yüzde 40), faiz desteği olarak belirtildi. 768 öğrenciye okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise eğitim hizmetleri verecek olan şirketin 75 kişilik istihdam kapasitesi ve 2 milyon 400 bin TL’lik sabit yatırımı olacağı ifade edildi.

İstanbul merkezli olan sağlık sektöründe İzmir’de faaliyet gösteren Eska Mühendislik Mimarlık İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ’ye komple yeni yatırım için öngörülen destek unsurları; sigorta primi işveren hissesi desteği (2 yıl), vergi indirimi (yüzde 50) YKO (yüzde 15) ve KDV istisnası olarak belirtildi. 400 yataklı huzurevi hizmeti verecek olan şirket için 100 kişilik istihdam kapasitesi ve 25 milyon 670 bin TL’lik sabit yatırım bilgisi verildi.

3 FİRMANIN TEŞVİKLERİ İPTAL!
İstanbul merkezli fakat yatırım bölgesi İzmir olan, tarım sektöründe faaliyet gösteren Tahamis Tarım A.Ş.’ye, orman ürünleri sektöründe ticaret yapan Beymetal Alüminyum SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.’ye, eğitim sektöründe hizmet veren Derinsu Öğretim Anaokulu Özel Eğitim Rehabilitasyon İNŞ. Taşımacılık TUR. SAN. ve TİC. A.Ş.’ye verilecek tüm teşvikler de iptal edildi.

 

 
Foça'da festival coşkusu başlıyor!
 
AK Partili Kaya'dan kötü koku ve Körfez kirliliği tepkisi: Siyasi kaygılar gütmeden yardımcı olabiliriz!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
arif aksakal 18 Kasım 2018 Pazar 14:27

izmir organize deki devlet tin teşvik ve istisam la çalışan tekstil firma ünvan ve isimlri ?? işçi ihtiyaç ve çalıştırcak vasıf elamanlar

Yorumu oyla      9      5  
İzmirli 7 Eylül 2018 Cuma 08:05

Bunların hiçbirisinin teşvik e ihtiyacım yok birde klemens à çok şaşırdım koskoca fabrikada 8 kişimi istihdam ediliyormuş ozaman o fabrikanın önünden hareket eden servislerin yüzde 95 i boş gidiyor göstermelikmi.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP lideri Bahçeli'den kritik İdlib uyarısı!
HP lideri Devlet Bahçeli MYK toplantısının ardından yazılı bir açıklama ...
CHP'den asker, polis ve zabıtalar için teklif!
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, asker, polis ve zabıtaların ...
AK Parti İl Başkanı Şengül: İzmir’in kaybolan yıllarını telafi edeceğiz!
İl Başkanı Şengül, “Önümüzdeki yerel seçim, İzmir’in kaybolan yıllarının ...
 
TÜRKAV'a İzmirli Genel Başkan!
Türk Milliyetçisi Kamu Görevlilerin kurduğu “Türkiye Kamu Çalışanları ...
AK Partili Çankırı’dan taksici esnafı ziyareti
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Şoförler ve ...
CHP’li Sındır: Doğamız, çevremiz ve sağlığımız tehdit altında
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir’in Aliağa ilçesinde meydana ...
 
AK Partili Şengül'den Kocaoğlu'na 'koku' çağrısı: Eğer çözüm üretemiyorsa...
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir’de son zamanlarda artan ...
Meclis Başkanı Yıldırım, İzmir Fuarı açılışına geliyor!
İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 7 Eylül Cuma günü kapılarını 87'nci kez ...
Foça'daki çevre faciası Meclis gündeminde: Bakan'a 8 kritik soru!
TBMM Çevre Komisyonu Üyesi CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Foça’daki ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva