HABERLER>POLİTİKA
18 Mart 2024 Pazartesi - 13:16

Bakan Bolat'tan İzmir mesajları: 13 gün sonra zafer telefonu bekliyorum

AK Parti teşkilatına seslenen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Son 13 gün. Kötü bir yönetimle karşılaşmamak için sandıkta zafer kazanmanın kıymetini bilmemiz lazım. İzmir 31 Mart akşamı inşallah yeni bir destan yazacak. 13 gün sonra sizlerden telefon bekliyoruz zaferin müjdesini sizlerden almak üzere” diye konuştu.

Bakan Bolat tan İzmir mesajları: 13 gün sonra zafer telefonu bekliyorum

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- Bir dizi program kapsamında İzmir’e gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Bakan Bolat’a toplantıda İl Başkanı Bilal Saygılı eşlik etti.

İZMİR'İN SEÇİM SONUÇLARI YANKI UYANDIRCAK
Teşkilat buluşmasında konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “13 Eylül'de buraya gelmiştim başarılı toplantılar yaptık. Bu salondaki coşkuyu enerjiyi hepimiz gördük ve İzmir çok şeyi hak ediyor dedik. Bugün burada seçim çalışmaları yapılıyor. Bizde Bergama'da Serbest  Bölge açılışı için geldik. Bunun anlamı şu; 19'uncu serbest bölgemiz, İzmir'in 3'üncü serbest bölgesi olacak, 15 bin kişiye istihdam  imkanı olacak 2 milyar Dolar ihracata ulaşacağız. Gelmişken Çiğli Atatürk OSB'yi ziyaret edeceğiz. Ancak ilk durak teşkilatımız dedik. Her yerde İzmir'de büyük müjdenin ayak izleri konuşuluyor. İzmir bu defa başka güzel diyorlar her gittiğimiz yerde. Sizin bu heyecanınızı coşkunuzu görseler bu sefer işlem tamam diyecekler. İzmir için çok güzel bir Büyükşehir Adayımız var. Hamza Dağ... Kendisi ile MKYK üyesi iken birlikte çalışmıştık. Hamza Bey enerji ve heyecan dolu, motivasyonu yüksek, gece gündüz uğraşıyor, didiniyor, ekibi ile İzmir'e Cumhur İttifakı'nın AK Parti'nin çok başarılı gerçek belediyeciliğini getirmek üzere çalışıyor. Biz inanıyoruz. İzmir inşallah özlediği gerçek belediyecilik ile 31 Mart akşamı kavuşacak. Diğer ilçelerimizde de güzel zaferler bekliyoruz. İzmir'in seçim sonuçları 31 Mart sonrası büyük yankı getirecek" dedi. 

BOLAT: 13 GÜN SONRA TELEFON BEKLİYORUZ
İzmir'in yatırımlardan geri bırakılmadığını belirten Bakan Bolat, "Sadece 13 gün kaldı. Keşke çok  daha fazla çalışsaydım 5 oy daha getirseydim dememek için sizlerden ricamız... Burası İzmir teşkilatımızın ana kurmayları. Elinize boş kağıt alıp üzerine isimleri yazacaksınız, cep telefonlarınızda kaç kişi varsa onlara mutlaka alo diyip ikna etme çabasında olmamız lazım. Her biriniz en az 100 kişiye ulaşıp ikna edebilse bu salon seçimi kazanır. Bu kadar kolay ve basit. Yeter ki biz doğruları anlatalım, yaptıklarımız anlatalım. AK Parti döneminde İzmir'e 455 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılmış. Bize oy vermediler, seçmediler diye icraatlardan asla mahrum bırakılmadı İzmir. Türkiye’nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e da fazlasıyla yapıldı. 12 OSB bölgesi var İzmir'de. 3'ncü Serbest Bölgesi açıyoruz, 4'üncü serbest bölge yolda. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Biz insanlar arasında ayrımcılık yapmadık, kimseyi etnik olarak, din, mezhep, gelir düzeyi, cinsiyet olarak ayırmadık. Buna Allah da şahit.  Onlar iktidarı bir ele alsalar  nasıl bir tek parti faşizmi gösterecekler hep birlikte yaşadık. Gezi olaylarında da yaşadık. Gezi olayları sırasında 2-3 hafta geçmesine rağmen sizler sokağa çıkamıyordunuz, araçlarda taciz ediliyordunuz, Karşıyaka İlçe Binası kundaklamaya çalışıldı.Biz her şeye eşit davrandık, ayrımcılık yapmadık. 81 milyon vatandaşımızın hepsi azizdir eşittir. Türkiye'de neler yapmadık ki. İzmir'e şehir hastanesi, 30 bin kilometre duble yol, binlerce kilometre otoyol, yakında İzmir Ankara YHT kavuşuyor... İzmir'in ve Türkiye'nin hastanelerinin tamamı yenilendi. İnsanların gelir artışı refahı en az 3 katına yükseltildi. İzmir esnafımıza geçen sene 20 milyar TL düşük faizli finansman desteği verdik. Bu sene ilk 2 ayda 1,4 milyar TL bu destekten sağladık. Emeklimize asgari ücretlimize TÜFE ücretinin üstünden artış ağladık. Hükümet ve AK Parti belediyesini yaptıkları hizmetleri kendileri yapmış gibi anlatamaya çalışarak propaganda yapıyorlar onlar. Varsa yoksa sığındıkları market diye, bir ürünün fiyatı fırladı diye onu istismar etmeye çalışıyor. Bu seçimde soğan patates istismarı yapabiliyorlar mı? Az bir şey kırmızı et fiyatlarında artış oldu kesime az hayvan gönderilince, onun üzerinden ramazan seçim ücret artışı üst üste gelince onu suistimal etmeye çalıştılar. Ancak göreceksiniz 1 Nisan itibari ile bu suistimal bitecek eser siyaseti başlayacak. Son 13 gün. Kötü bir yönetimle karşılaşmamak için oylarımızı ve sandıkta zafer kazanmanın kıymetini bilmemiz lazım. İzmir 31 Mart akşamı inşallah yeni bir destan yazacak. 13 gün sonra sizlerden telefon bekliyoruz zaferin müjdesini sizlerden almak üzere” dedi.

SAYGILI: HİÇ YORULMADAN…
İl Başkanı Saygılı ise yorulmadan çalışmanın önemine vurgu yaparak, “Biz İzmir’de AK Belediyecilik anlayışını en güzel şekilde ortaya koymak için gece gündüz çalışıyoruz. Yeri geliyor 2-3 saat uyku ile günü geçiriyoruz.  Biz güçlü olacağız. Sayın Bakanımız Bolat gibi kabinede pırıl pırıl büyüklerimiz var. Hükümet sistemimiz ve kabinemiz güçlü. Bizler onların gece gündüz çalışmaları kapsamında çok güzel çalışma ortaya koyarsak kader gayrete aşıktır. Cumhurbaşkanımızın en büyük başarısı nereden geliyor? Gece gündüz demeden gayretinden mücadelesinden geliyor. Bizde hiç yorulmadan son 13 günümüzü ona ve davamıza layık şekilde çalışmaya hazır mıyız? Hamza Başkanımızı 31 Mart’ta büyükşehir başkanı olarak görmek istiyoruz” dedi.

BÜYÜKDAĞ: İZMİR’DE YENİ BİR SAYFA AÇILACAK 
MKYK Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ,  “Görevim nedeniyle bir çok il ve ilçede çalışmalar yapıyoruz. Oralarda bana Hamza Başkanı ve İzmir'i soruyorlar. Tüm Türkiye’nin gözü kulağı İzmir’de. İzmir’deki coşku 81 ilden duyuluyor. Bu sadece belediye kazanıp kaybetme meselesi değil. Cumhurbaşkanın Türkiye'deki ve dünyadaki duruşunu daha güçlü kılacak bir duruş elde edeceğiz. Sadece belediye kazanıp kaybetme meselesi değil İzmir’de 5 yıldır bi sosyoloji, bi ideoloji yönetiyorlar. Biz kenti kazandığımızda hizmet anlayışı ile vatandaşımızın yanında olacağız. Hamza Başkanımıza İzmirli hemşehrimizin desteğinin tam olacağını görüyoruz. 31 Mart akşamı İzmir’de yeni bir sayfa açacağız” diye konuştu.

 

 
Yasa dışı bahis operasyonu: 33 gözaltı
 
Aras Kargo Spor Kulübü kupasına kavuştu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dayı 19 Mart 2024 Salı 09:09

Telefon beklerken emekli ve yakınlarinin sandikta attığı tokadi ekranda goreceksiniz...

Yorumu oyla      1      1  
MURTAZA HUZURSUZ 18 Mart 2024 Pazartesi 22:57

Devletin tüm imkanlarını sadece AKP kazansın diye kullanan bu Bakanlar, acaba akşam yataklarında başlarını yastığa koyduklarında huzur içerisinde ve vicdanları rahatsız olmadan uyuyorlar mı acaba merak ediyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Sabriİzmir 18 Mart 2024 Pazartesi 16:25

Tüm bakanlar işi gücü bıraktı belediye başkanlarının arkasında kazanması için uğraşıp duruyorlar.. Ülkenin o kadar sorunu var, beylerin umurunda değil. Yazık güzel ülkeme...

Yorumu oyla      5      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP adayı Tugay'dan ‘resmi tören’ sitemi!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, 18 Mart Şehitleri ...
CHP'li Kılıç'tan Tugay'a destek: İzmir'e Ensar’lar, TÜGVA’lar giremeyecek!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, “İzmir’e Ensarlar’ı TÜGVA’ları ...
Ümit Özdağ'dan Bahçeli'ye tepki: Kapatın partiyi!
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda ...
 
'En güçlü ordular Çanakkale'de hüsrana uğradı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin ...
Karaburun'da dostluk rüzgarı!
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Ümit Özlale, seçim ...
CHP’li Çiçek’ten Menderes’e dokunan projeler
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek’in Menderes için planlanan projeleri dikkat çekti.
 
CHP Konak adayı Mutlu: Kimse mahallesinden ayrılmayacak!
Esnaf ve ev ziyaretlerine devam eden CHP Konak Adayı Mutlu, Gültepeli ...
Cumhur İttifakı Bayraklı adayı Kırkpınar: Artık dev yatırımlar konuşulacak!
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar 75. Yıl, ...
CHP adayı Önal: Bayraklı da İzmir de bizim kalacak!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, Nafiz Gürman Mahallesi’nden ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva