HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
26 Temmuz 2018 Perşembe - 16:44

Aydın’ın çehresini değiştirecek dev proje!

Aydın’ın kanayan yarası Aykonut arazisi Ege Bölgesinin en büyük konut projesi ile çözüme kavuşuyor. Yavuzlar İnşaat Mylife markasını taşıyacak Mylife Incity Aydın da yeni bir cazibe merkezi yaratacak.

Aydın’ın çehresini değiştirecek dev proje!

Yaklaşık 1700 konut ve 120 cadde dükkan dan oluşması planlanan yatırımın maliyet değeri 500 milyon TL. 36 ayda bitirilmesi hedeflenen proje bittiğinde bölgeye ciddi bir hareketlilik ve istihdam sağlayacak.

Aydın iline yakışır bir proje olmanın yanı sıra, Mylife Incity kentin ekonomisine de katkı sağlayacak.

Sakinlerinin her türlü beklentisine cevap verecek projeye konumundan dolayı Incity adı verildi. 5 yıldızlı bir otelin sunduğu tüm servislerin yanı sıra; yaşlı bakım hizmeti, Bebek Bakımı ve Evcil Hayvan otelinin de yer alacağı proje çok geniş sosyal donatılara sahip olacak.

Türk Hamamı, Buhar Odası, Sauna SPA, Fitness Salonu, Açık Kapalı Yüzme Havuzları, Sinema Salonu, Suquaj, Basketbol, Tenis Kortu dahil geniş sosyal alanları, Kreşi ve Alışveriş bulvarları ile Mylife Incity bölgeye ciddi bir hareket ve katma değer katacak.

20 YILLIK ÇİLE SONA ERİYOR
Aydın kentinde konut ve kentsel çevre sorunlarının çözümlenmesi amacıyla 1996 yılında dönemin Aydın Belediye başkanı tarafından kurulan Aykonut Konut Yapı Kooperatifi zaman içinde Aydınlıların kanayan yarası haline geldi.

Aydın İlinin en merkezi yeri olan Güzelhisar Mahallesi Torlak Mevkii’nde Aykonut kentsel dönüşüm projesi dahilinde 550 Güzelhisar Mahallesi sakini sözleşmeye imza attı. İmza sonrası pek çok mal sahibi projenin start alması için evlerini boşaltıp tapularını kooperatife devretti. Projenin hayata geçirilememesi sonucu evsiz kalan ya da her an başlayabilir beklentisi ile 20 yıldır evine çivi bile çakamayan bir mağdur kesim oluştu.

Aydın’ın en işlek bulvarına 100 metre mesafede yaklaşık 50 dönüm olan bu kıymetli alan 20 yıl içinde çöp birikintileri, hurda araçlar, alkol ve uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu virane binalarla doldu. Aydın’ın en kıymetli bölgesi olması gereken bu alan hak ettiği itibarına Aydın Söke’nin güçlü firmalarından biri olan Yavuzlar İnşaat sayesinde kavuşacak. Yavuzlar İnşaat arsa sahibi kooperatif ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayarak, anlaşmaya yanaşmayan imza sahipleri ile de satın alma yolu ile konuyu çözüme ulaştırdı. Aynı zamanda ulusal ve yerel yönetimlerinde desteği ile Projeyi 2018 in son aylarında inşaata başlayacak hale getirdi. 

ÖNCELİKLİĞİMİZ AYDIN’A YAKIŞIR BİR PROJE İLE BÖLGENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEK
Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz; Yavuzlar ailesi olarak yaklaşık kırk yıllık iş hayatımızda, faaliyet gösterdiğimiz her sektörde en iyiyi yapmaya gayret ettik. Bu gayretimiz bizleri daha ileriye, daha iyiye ve hep daha büyük sorumluluklar almaya yönlendirdi. Ege bölgesinin en büyük ve en kapsamlı projesini inşa ediyor olmak bize büyük mutluluk veriyor. Şehrin dokusuna yakışmayan bir mezbeleliği Aydın’ın en prestijli projesi ile değiştirecek olmak ise mutluluğumuzu katlıyor.’ dedi.

YAVUZLAR KİMDİR?
İnşaat sektöründeki faaliyetlerine 1980 yılında ağır yapı malzemeleri perakendeciliği ve toptancılığı ile başlayan Yavuzlar İnşaat yurt içi ve yurt dışı resmi ya da özel pek çok taahhüt işini başarı ile tamamlamıştır.

Firma 2016 yılından itibaren ise markalaşıp Ege bölgesinde My Life markası ile kendi projelerini inşa edip satmaktadır. Yaklaşık 40 yıllık inşaat sektörü tecrübesini projelerinde sergileme olanağı bulan Yavuzlar İnşaat yaptığı projeler ile My Life’ların yer aldığı bölgelere değer katmaktadır.

 
Yunanistan'a yangının ardından ikinci şok!
 
Bakanlıktan Ege'nin cennet koyundaki kirlilik iddasına açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Meral Uğur 27 Temmuz 2018 Cuma 12:22

Aykonut mal sahibi mağduru olarak 20 yıllık çilemizin son bulmasiı tüm mal sahiplerini mutlu etmiştir. Mal canım yongası derler. Mylife İncity tüm Aydınımıza farklılık getirecek dev bir proje. Yavuzlar inşaata hayırlı ve uğurlu gelsin. Evlerimize kavuşmanın sevincini hep beraber yaşamak dileğiyle, Allah sağlık versin görelim.Teşekkürler Yavuzlar inşaat ve Aykonut.Analarımız,Babalarımız, evlâtları goremeyenlerin ,torunlarımız görsünler artik. İŞLERİNİZDE KOLAYLİKLAR DILİYORUM.

Yorumu oyla      10      5  
Yusuf ayvat 26 Temmuz 2018 Perşembe 20:39

Basarılı şirketin en kısa zamanda bu projeyi aydının hizmetine sınacaktır

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmar affında İzmir’deki son durum: Barış mı, kapış mı?
Türkiye’de birçok ilde imar affından yararlanmak isteyen vatandaşların ...
İzmir için heyelan alarmı: 4 bölgeye dikkat!
İzmir İnşaat Müteahhitleri Derneği (İMDER) Başkanı İslam Yıldırım, İzmir'de ...
İzmir'in sembol yapılarına Katal imzası: Portmarin Mavişehir’de hayat başlıyor
1983 yılında Mustafa Erdem tarafından kurulan Katal İnşaat, sektördeki ...
 
Bakanlık'tan İstinye Park planı: Projede pürüz kalmadı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mahkeme tarafından planları iptal edilen ...
İmar Barışı'nı bekleyenler dikkat! İptale karşı önemli uyarı
Avukat Ali Yüksel, "İmar Barışı düzenlemesine başvurularda en çok yapılan ...
Müdür Varan’dan imar affı açıklaması: Vatandaşın devletle helalleşmesidir!
Hükümetin ‘İmar Barışı’ olarak tanımladığı imar affı hakkında konuşan ...
 
İmar Barışı’na EBSO desteği
Ege Bölgesi Sanayi Odası, üyelerinin İmar Barışı kapsamındaki sorularını ...
Torbalı TOKİ konutları sahiplerini buldu
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) İzmir'in Torbalı ...
Folkart'tan 2 yılda 4 proje: Çeşme'de yeni yaşamın adresi
Çeşme’nin sadece yılın birkaç ayının yaşanılabileceği değil, 12 ay boyunca ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva