HABERLER>EGE
18 Ocak 2019 Cuma - 15:52

Aydın Büyükşehir'den karne şenliği

Aydın Büyükşehir Belediyesi çocukların okul stresinden uzaklaşmaları, ara tatili gönüllerince eğlenerek geçirebilmeleri için karne şenliği düzenliyor. Aydınlı çocuklar karne şenliğinde "Süper Kahraman Pak Çocuk" oyunuyla, dünya klasiği masalların tiyatro oyunlarıyla, buz pateniyle ve Barış Manço'nun hatırlanacağı "Adam Olacak Çocuk"la buluşacak.

Aydın Büyükşehir den karne şenliği

Aydın'ın ilçelerinde turneye devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sömestir tatilinde de çocukları tiyatroyla bir araya getirecek. Tiyatro Şenliği kapsamında, şimdiye kadar binlerce Aydınlı çocuğun izlediği "Süper Kahraman Pak Çocuk" oyunu, turneyle ilçelerde çocukları misafir edecek. Çocukların ücretsiz izleyebilecekleri oyun 22 Ocak Salı günü saat 15'te Didim'de, 25 Ocak Cuma günü saat 14'te Çine'de, 26 Ocak Cumartesi günü saat 14'te Sultanhisar Atça'da, 28 Ocak Pazartesi günü de saat 14'te Sultanhisar'da sahnelenecek.

Bunun yanı sıra Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda da dünya klasiği masalların tiyatro oyunları çocukları bekliyor olacak. 20 Ocak Pazar günü "Pinokyo" oyunu saat 14'te ve 16'da çocuklarla buluşacak. "Hansel ve Gretel" oyunu 21 Ocak Pazartesi günü saat 15'te ve 18.30'da, "Bremen Mızıkacıları" 23 Ocak Çarşamba günü saat 14'te ve 16'da, "Troller" oyunu 26 Ocak Cumartesi günü saat 13'te ve 15'te, "Süper Kahraman Pak Çocuk" oyunu da 27 Ocak Pazar ve 30 Ocak Çarşamba günü saat 14'te çocuklar için sahnelenecek.

Oyunları izlemek için ücretsiz biletler Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nden temin edilebilir.

"ADAM OLACAK ÇOCUKLAR" SAHNEYE
Aydın Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından olan Barış Manço'yu da unutmadı. Geçen yıllarda da canlandırılan Barış Manço'nun efsane televizyon programı "Adam Olacak Çocuk" ilçelerde "Karne Şenliği" kapsamında çocuklarla buluşacak.  Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmeni Efe Dumancı'nın sahneye çıkacağı etkinlikte çocuklar sorulan sorulara kendilerince cevaplar verip keyifli zaman geçirecek. Etkinlikte ayrıca sanatçının en sevilen şarkıları seslendirilecek. Etkinlik yarın (19 Ocak Cumartesi) Sultanhisar Atça'da, 21 Ocak Pazartesi günü Sultanhisar'da, 22 Ocak Salı günü Didim'de, 24 Ocak Perşembe günü Koçarlı'da, 28 Ocak Pazartesi günü Çine'de, 29 Ocak Salı günü Karacasu'da, 30 Ocak Çarşamba günü Bozdoğan'da gerçekleştirilecek.

Sevilen sanatçı Barış Manço, aramızdan ayrılışının 20. yıldönümünde 1 Şubat'ta Efeler'de Şükran Güngör Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda çocuklarla birlikte anılacak. Anma etkinliği geçen yıllarda olduğu gibi yine sanatçının en değer verdiği "Adam Olacak Çocuk"larla yapılacak. "Adam Olacak Çocuk" etkiliklerinin tamamı saat 19.30'da başlayacak.

PATENLER BÜYÜKŞEHİRDEN
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Efeler Atatürk Kent Meydanı'nda ve Söke'de Uğur Mumcu Parkı'nda açılacak olan sentetik buz pistiyle de yarından itibaren çocuklar bir hafta boyunca 10-18 saatleri arasında paten yapmanın keyfini çıkaracak. Çocuklara ara tatil hediyesi olan pistlerde paten ayakkabıları da Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak.

 
'İnce' seçim hesabı: Ben de Cumhurbaşkanı olurum!
 
Eski YARSAV Başkanı'na hapis cezası!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın'da kadınlar 'Topuklu Efe'yle birlikte
Aydınlı kadınlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ...
Bodrum cinayetinde istenen ceza belli oldu!
Bodrum'da eski ortağı olan iş insanı Ali Özdemir'i, eşiyle ilişkisi olduğu ...
Kar topu gibi büyüdü... Kuşadası'nda o korteji gören katıldı
CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Belediye Binası önünden ekibiyle ...
 
Başkan Çerçioğlu Germencik Pazarı’nı ziyaret etti
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Germencik Pazarı’nı ...
Turgutlu'da doktora şiddet protesto edildi!
Manisa Tabip Odası üyeleri, Turgutlu Devlet Hastanesi'nde görevli bir ...
Uşak'ta eğitime kar molası
Uşak'taki tüm okullarda, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 17 Ocak ...
 
5 metrelik dalgalar kıyıyı dövdü
Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde şiddetli rüzgar dev dalgalara neden oldu. ...
Dede ile torunu doğal gazdan zehirlendi!
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, doğal gaz sızıntısından etkilenen ...
Uyuşturucudan gözaltına alınan 2 öğrenciden biri tutuklandı
Muğla'nın Menteşe ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva