HABERLER>SPOR
29 Şubat 2024 Perşembe - 09:49

Altınordu UEFA TV'de

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında çekimler yapan UEFA TV, Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün Öz Kaynak Sisteminden yetişen Çağlar Söyüncü ile uzun yıllar A Takım Teknik Direktörlüğü’nü yapan ve şu anda Bandırmaspor’u çalıştıran Hüseyin Eroğlu ile yaptığı röportajları yayınladı.

Altınordu UEFA TV de

UEFA TV, Avrupa Şampiyonası’nda forma giyecek oyuncularla ilgili yaptığı röportajlarda Çağlar Söyüncü’nün Altınordu Futbol Kulübü’nde yetiştiği tesis ve yerleşkelerin görüntülerine de yer verdi. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’ne gelen UEFA TV ekibi, ileri futbol eğitimi alan sporcuların çalışmalarını takip etti. İnciraltı Çağlar ve Cengiz Eğitim Tesisleri’nde Başkan Seyit Mehmet Özkan ile röportaj yapan UEFA TV, ayrıca Öz Kaynak Sisteminden yetişen Çağlar Söyüncü ve Altınordu’da birçok oyuncunun yetişmesinde emeği olan kulübün eski teknik direktörlerinden Hüseyin Eroğlu ile görüştü.

SEYİT MEHMET ÖZKAN: ALTINORDU BİR TÜRKİYE PROJESİ
Başkan Seyit Mehmet Özkan, yayınlanan röportajında Altınordu’nun bir Türkiye projesi olduğunu vurgulayarak, “Biz Türkiye’nin Öz Kaynak Sistemi’nden oyuncu oynatan tek kulübüz. Bu bir Türkiye projesi. Buradan Türk ve Avrupa futboluna birçok değer kazandırdık. Bu isimlerin başında Çağlar Söyüncü de yer alıyor” dedi.

Altınordu’nun Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen Çağlar Söyüncü de UEFA TV’ye şunları söyledi: “Her gencin hayali milli takım forması giymektir. Bugünlere gelmemizde Başkanımız Seyit Mehmet Özkan bize tüm olanakları sağladı. Her zaman ülkemi iyi futbolcu olup yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeyi hedefledim”

Uzun yıllar Altınordu A Takım Teknik Direktörlüğü yapan ve şu anda Bandırmaspor’u çalıştıran Hüseyin Eroğlu da Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın önderliğinde birçok ismi futbol piyasasına armağan ettiklerini vurguladı. Eroğlu, “Bizim en büyük mottomuz. “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” idi. Bizler asla bu mottodan ödün vermedik. Altınordu Futbol Kulübü olarak uluslararası seviyede birçok futbolcuyu yetiştirdik. O oyuncuları görünce mutlu olduk. Altınordu zaten bir nevi milli takım gibiydi. Avrupa Şampiyonası’nda forma giyecek Çağlar Söyüncü de A Milli Takımımızın en güvenilir oyuncularından birisi olacaktır” şeklinde konuştu.

UEFA TV’nin yaptığı röportaj ve özel program; Avrupa Şampiyonasına katılacak ülkelerin yayıncı kuruluşları ve ülkemizde TRT Spor’da gösterimde olacak.

Türkiye bölümünün tamamını uefa.com’dan da izleyebilirsiniz.

https://www.uefa.tv/video/vod/586559/

U14 MİLLİ TAKIM ALTINORDU TESİSLERİ’NDE ÇALIŞIYOR
Öte yandan U14 Milli Takımı Aydın’daki hazırlık kampının çalışmalarını Altınordu Futbol Kulübü’nün Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde sürdürüyor. 6 Mart’a kadar çalışmalarını Ege bölgesinde sürdürecek U14 Milli Takımı, yine Altınordu Futbol Kulübü’nün Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde Manisa FK U14 ve Altınordu U14 takımları ile özel maçlar yapacak.

Geçtiğimiz aylarda da Altınordu Futbol Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen 22. Uluslararası Ege Kupası’na ev sahipliği yapmış ve 10 gün boyunca U16 milli takımımıza ev sahipliğini üstlenmişti.

 
ÇEDES tartışması: Çocukların eline bıçak vermişler!
 
Başkan Kırgöz'e coşkulu karşılama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e suç duyurusu
Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
Kartal, yarı final için sahneye çıkıyor
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında TÜMOSAN Konyaspor'u konuk edecek.
Holigan hakkında yeni iddia... Altay'a 'haplı' tuzak!
İzmir'de 25 Şubat Pazar günü U16 Gelişim Ligi'nde Bornova 1877 ile Altay ...
 
Altınordu en kritik virajda
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü evinde Kırşehir FSK ile karşılaşacak ...
Bucaspor 1928'de hedef 4'te 4!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst üste Altınordu, Beyoğlu Yeni Çarşı ve ...
Ka-Kaf'ta borçlar temizlendi!
İzmir temsilcisi Karşıyaka'da geçen hafta başkanlık görevine İlker Ergüllü'nün ...
 
Altay iki genç oyuncuyla masaya oturacak!
1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altay, sezon sonunda sözleşmesi ...
Menemen FK'da pes etmek yok!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son olarak deplasmanda Kastamonuspor'a 1-0 ...
Hakem Meler'e yumruklu saldırı davası ertelendi
MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda hakem Halil Umut Meler'e ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva