HABERLER>SPOR
21 Şubat 2019 Perşembe - 12:19

Altay Başkanı'ndan kulüplere birlik çağrısı

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, tüm İzmir kulüpleriyle birlik ve beraberlik içinde olduklarını belirterek, "Biz birbirimizi biliriz. Hepimiz İzmir çocuğuyuz. Her zaman İzmir takımlarının yukarı çıkmasını isteriz. Bunu destekleriz" vurgusu yaptı.

Altay Başkanı ndan kulüplere birlik çağrısı

İzmir Ticaret Odası'nda geçtiğimiz 6 Şubat'ta Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'la bir araya gelerek dostluk mesajları veren Altay Başkanı Ekmekçioğlu, "Mehmet başkan sağ olsun davetimizi kabul etti. O buluşmadaki amacımız iki kulüp arasında yaşanan tatsız olayların artık son bulmasıydı. İki camianın dost ve kardeş olduğunu bir kez daha göstermekti. İzmir'de birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Altınordu, Göztepe, Karşıyaka ne kadar iyi olursa biz de o kadar iyi oluruz. Bu diğer İzmir kulüpleri için de geçerli. Aramızda tabii ki rekabet olacak ancak dostluk asla bitmeyecek" dedi.

Geçen hafta Altınordu'dan birkaç oyuncunun altyapılarına transfer olduğunu açıklayan Özgür Ekmekçioğlu, "Altınordu bizden bedel talep etmedi. Mehmet Bey, 'Altay camiasına oyuncu kazandırmak bizi her zaman mutlu edecektir' dedi. Bunlar güzel şeyler. Çünkü biz bu kadarız, biz birbirimizi biliriz. Karşıyaka zor süreçlerden geçip toparlandı, Başkan Turgay Büyükkarcı'yla sürekli konuşuyoruz. Bucaspor zor bir süreçten geçiyor, Başkan Cihan Aktaş'la konuşuyoruz, ne gerekiyorsa elimizden geleni yapıyoruz. Biz de zor zamanlardan geçtik, tam anlamıyla sıyrılmış değiliz. Tüm kulüpler bize destek verdi. Aynı şekilde Göztepe'nin olumsuz bir durum yaşamasını asla istemem. Yukarıda olması bizi mutlu eder, bizim de hedeflerimizi yükseltir. İzmir'e katma değer sağlar. İzmir çocuğuyuz, her zaman İzmir'in yukarıda olmasını isteriz" diye konuştu.

İLK HEDEF LİGDE KALMAK
Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Spor Toto 1. Lig'de hedeflerinin sezon başında söyledikleri gibi ligde kalmak olduğu dile getirdi. İlk yarıda şanssız puan kayıpları yaşadıklarını, devre arasında transfer yasağını kaldırıp doğru oyuncuları aldıklarını söyleyen başkan Ekmekçioğlu, "İkinci yarıya iyi başladık. Kritik maçlar kazandık. Teknik direktör Sait Karagırtınalar'ın gelmesiyle ilk kez 2'de 2 yaptık. Galibiyetler geldikçe takımın birbirine olan bağı güçleniyor. Üzerine koyarak devam edeceğiz. Play-Off'u yakalamak bu dakikadan sonra bizim şansımızın yaver gitmesiyle, seri galibiyetlerle var olabilir. Olursa tabi ki güzel olur. İlk 6'yı zorlayacağız. Zor bir ligde olduğumuz unutulmamalı. Realist olmak lazım. Süper Lig'e her şeyimizle hazır olarak çıkmalıyız. İlk hedef ligde kalmak" diye konuştu.

PAIXAO'NUN YERİ AYRI
Başkan Özgür Ekmekçioğlu, takımda attığı 17 golle tüm dikkatleri üzerine çeken Portekizli santrfor Marco Paixao'ya ayrı bir parentez açtı. Devre arasında deneyimli forvet için kendilerine resmi teklifler geldiğini belirten Ekmekçioğlu, "Marco çok özel bir oyuncu. Karakterli, prensipli ve profesyonel. Kendine iyi bakıyor. Maçlara iyi hazırlanan, çok duygusal, kaybetmeyi sevmeyen bir yapısı var. Devre arasında rakamsal anlamda ciddi resmi teklifler de oldu. Ancak bizdeki yeri apayrı. Göndermeyi düşünmedik. Şu anda da kafamızda öyle bir düşünce yok ama kısmet bu işler ne gelip ne gideceği de belli olmaz" yorumu yaptı.

 
200 milyon dolarlık miras o kediye mi kalacak?
 
Erdoğan talimat verdi: Bayraklı'da çalışma başladı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Büyük Altay 22 Şubat 2019 Cuma 12:28

Özgür Ekmekçioğlu'nun hakkını teslim etmek gerekir- Hem Altay'ı yukarıya çıkardı hem de 1.ligde tutundurdu. Genel Ekonomi aynı şekilde birkaç yıl daha böyle giderse, Büyük Altay alt yapısıyla vs .daha da yükselecektir.Özgür başkanı ve ekibini kutluyoruz.

Yorumu oyla      5      5  
Işık Dikicigil 22 Şubat 2019 Cuma 12:24

KUVETTİNLE KUDRETİNLE ŞEN ALTAY

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu, Adana'da pusuya yatacak
Spor Toto 1. Lig'de cumartesi günü deplasmanda Adana Demirspor'u yenerek ...
Akhisarspor'da Yılmaz Vural bombası!
Spor Toto Süper Lig'de bitime 12 maç kala 18 puanla düşme hattında son ...
Karşıyaka lideri gözüne kestirdi
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 5 maçlık yenilmezlik unvanını geçen hafta ...
 
Bucaspor ilklerin peşinde
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta son 10 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen ...
Altay rotasını çizecek!
Spor Toto 1. Lig'de son 2 maçında deplasmanda Adanaspor'u 3-2, evinde ...
Göztepe'de Kemal Özdeş'in kader maçı!
Spor Toto Süper Lig'de cuma günü Trabzonspor'la Bornova Stadı'nda kritik ...
 
İzmir'de mini Şampiyonlar Ligi
Altınordu'nun 5-7 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği 6. Uluslararası ...
Pınar Karşıyaka'da Zdovc olmadı
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Özhan Çıvgın'ın yerine antrenör arayışını ...
Altay seri peşinde
Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste Adanaspor ve Boluspor galibiyetleriyle ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva