HABERLER>SPOR
18 Nisan 2024 Perşembe - 12:40

Ali Erten İZVAK'ta güven tazeledi!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Ali Erten, tüm üyelerin güvenoyuyla yeniden başkan seçildi.

Ali Erten İZVAK ta güven tazeledi!

EGEDESONSÖZ – İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Katılan üyelerin tamamının desteğini alan Ali Erten başkanlığındaki yeni yönetim, üç yıl daha oy birliğiyle göreve geldi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda geniş katılımla yapılan kongrede Divan Kurulu’nda Avukat Çağatay Akar, Remzi Noyan Uluğ ve Hüseyin Hamamcı görev yaptılar.

ERTEN: KULÜPLERİMİZLE EL ELE VERDİK
Başkan Ali Erten, 2016 yılında görevi devraldıklarında vakfın kapanma durumunda olduğunu hatırlatarak, “Vakfın kapanış müracaatı bile yapılmıştı. Müracaatı geri çekerek yeniden ayağa kaldırdık” dedi. Erten, özetle şunları söyledi:

“Görev süremiz boyunca barış ve uzlaşı dilinden vazgeçmedik.Günlük tartışmalara hiç girmeden,  ortak akılla hedef ve sonuç odaklı olarak çalıştık. Ama hepsinin ötesinde bütün Türkiye'ye örnek olan bir birlik işbirliği ve dayanışma ve bunun getirdiği ve getireceği kazanımlar elde edildi. Bunlar çok kolay olmadı. Sabırla ve emekle bugünlere gelindi. Birlikte çok güzel işler yaptık. Çok çalıştık. Kulüplerimizle el ele verdik. Sizler ve tüm İzmir destek oldu. Bugün gelinen noktanın asıl mimarları çok değerli kulüplerimizin çok değerli başkan ve yöneticileridir. Mart 2019 yılında kulüp başkanlarımız Türkiye'de bir ilk olarak İşbirliği Protokolü imzaladılar. Bu Türk futbol tarihinde yeni bir milat oldu. Sahada birbirleri ile kıyasıya yarışan takımlarımız saha dışında dayanışma ve işbirliği içinde olacaklarını duyurdular. Değerli spor basınımız buna “Futbolda İzmir iklimi” adını verdi. İzmir futbolunun hoşgörü ve sinerji projesi gözüyle baktığımız bu anlayışın oluşmasına öncülük eden kulüp başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onları,  bu şehre kattıkları değerler ve getirdikleri dinamizm için alkışlıyoruz. Çok önemli paydaşlarımız ve onlara teşekkür borcumuz var. Her zaman yanımızda olan şehrimizin siyasi temsilcilerine, Gençlik ve Spor Bakanlığımız teşkilatına, İzmir Büyükşehir Belediyemize, Başta Sayın Mahmut Özgener, Sayın Ender Yorgancılar, Sayın Işınsu Kestelli olmak üzere tüm Oda başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, sponsorlarımıza, İZVAK’ın geçmiş dönem başkan ve yöneticilerimize, başarı hikayelerinin gerçek sahibi kulüp başkanlarımıza, emek veren tüm yöneticilerimize, desteğini esirgemeyen spor basınımıza ve tüm spor emekçilerimize, tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum.”

BAŞKAN VE YÖNETİM, OYBİRLİĞİYLE SEÇİLDİ
Yapılan oylama sonucunda,  Ali Erten başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu katılanların tamamının oyunu alarak oybirliği ile seçildiler. Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı:

Talat Papatya, Ercan Korkmaz, Erdem Meço, Fatih Tanfer, Sinan Bezircilioğlu, Sabri Sevenoğlu, Turhan Gürsel Urhan, Elif Sağlamer, Sedef Üstüner, Saliha Ayda Maç, Hasan Ercazip, Mustafa Avcı, Engin Kurt, A.Suavi Yardımoğlu, Emre Can, Bedri Cumhur Doğu, Sidal Çandarlı, Aktuğ Sönmez, Furkan Eren Uzyıldırım, Gökhan Kışla, Necdet Bayatsapan, Hakan Düzdemir ve Mutlu Yılmaz.

Denetleme  Kurulu: Ömer Gökhan Tuncer, Remzi Noyan Uluğ, Mesut Tekaslan, Doğan Mutlu, Bülent Türkekul ve Tunç İlada.

 
CHP'den 1 Mayıs için 'Taksim' açıklaması!
 
Karşıyaka’da adım adım 23 Nisan coşkusuna!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca liderlik yarışındaydı... Bir anda üçüncü oldular!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bucaspor 1928, haftayı çok üzgün tamamladı.
Brezilya'nın efsane golcüsü sahalara dönüyor
Brezilya'nın efsane golcüsü Romario, kramponlarını astığı ve şu anda başkanı ...
Altınordu'da kale o isme emanet!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu'da 19 yaşındaki kaleci ...
 
Nefes kesen maçın sonucu penaltılarla belirlendi
Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Real Madrid, penaltılara giden eşleşmede ...
Halkbank, Efeler Ligi’nde şampiyon oldu
Halkbank, 2023-2024 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Fenerbahçe ...
İtalyanlar duyurdu: İşte Kenan Yıldız'ın yeni maaşı!
İtalyan basını, Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'ın ...
 
Servet Yardımcı, TFF başkanlığına adaylığını açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) eski başkanlarından UEFA İcra Kurulu ...
TFF'de ilk başkan adayı belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılacak başkanlık seçiminde ilk aday ...
TFF'de sıcak saatler... Özgener'den adaylık şartı!
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz'da yapılacağı açıklanan seçimli ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva