HABERLER>GÜNCEL
18 Kasım 2022 Cuma - 08:53

Akıl almaz olay... Hayat kurtaran rüya!

Eskişehir'de motosikletiyle trafik kazası geçiren 22 yaşındaki Aslı Ece Ersoy, yoğun bakımda gördüğü 20 günlük tedavinin ardından taburcu oldu. Omurgası kırıldığı için halen yürüyemeyen Ersoy, "Motosiklet kullanmaya başladığım ilk dönemlerde benim iyi bir kaskım yoktu. Anneannem beni rüyasında kaza yaparken görmüş. Bana kask alabilmek için para biriktirip vermişti. Anneannem sağ olsun aldığı kask da hayatımı kurtardı" dedi

Akıl almaz olay... Hayat kurtaran rüya!

Eskişehir'de, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olup, bir otomobil firmasında çalışmaya başlayan Aslı Ece Ersoy (22), 1 Ekim sabahı işe giderken kullandığı motosikletle Atatürk Bulvarı´ndaki kavşakta, sinyal vermeden sola dönmeye çalıştığı öne sürülen hafif ticari araçla çarpıştı.

DHA'da yer alan habere göre kazada ağır yaralanan Ersoy, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

4 AMELİYAT VE 20 GÜN YOĞUN BAKIM
Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan Ersoy, 4 ameliyat geçirdi, 20 gün yoğun bakımda kaldı. Tedavisinin ardından taburcu olan Ersoy, halen yürüyemiyor, sol elini kullanamıyor.

Büyükdere Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşadığı evde fizik tedavisine devam edilen Ersoy, çok zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Tedavisinin tamamlanmasının ardından tekrar yürüyebilmeyi istediğini belirten Ersoy, "İşe gittiğim sırada bir kaza geçirdim. Döner kavşakta orta şeritteki hafif ticari araç sola dönmek isterken bir anda aniden önüme kırdı.

O sırada herhangi bir sinyal vermedi. Sonrasında kaza gerçekleşti. Kaza sonucunda hastaneye kaldırıldım. Yoğun bir tedavi sürecim oldu. Yoğun bakımda yaklaşık 20 gün kaldım. Çok ağır ve acılı günler geçirdim. Halen daha acılarım devam ediyor. Fizik tedavi alıyorum.

Çarpıştığım araç Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ESKİ) ait. Hastanede yattığım süre içerisinde ve sonrasında herhangi bir dönüş alamadım. Bir 'geçmiş olsun' bile demediler. Bu konuda onlara bir sitemim var" dedi.

Kaskının hayatını kurtardığını belirten Aslı Ece Ersoy, "Bana kaskımı anneannem almıştı. Motosiklet kullanmaya başladığım ilk dönemlerde benim iyi bir kaskım yoktu. Anneannem beni rüyasında kaza yaparken görmüş. Kendisi bana kask alabilmek için para biriktirip vermişti. Anneannem sağ olsun aldığı kas da hayatımı kurtardı. Bu pahalı bir kask, yarışçıların pistte kullandığı bir kask" dedi.

MOTOSİKLET BENİM HAYATIMDI
İyileştikten sonra bir daha motosiklete binmek gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade eden Ersoy, "Motosiklet benim hayatımdı. Yaptığım en güzel şey. Halen bunun arkasındayım. Gezdiğim yerler, verdiği his bambaşka ileride devam eder miyim? Bunu çok soran oluyor. Şu an böyle bir düşüncem yok. Ben düşünmek isterim her zaman ama aileme yaşattığım bu acının tarifi yok. Onlar için zor bir süreçti. 'Annem, 'sakın bir daha binme kızım' dediği için şu an öyle bir düşüncem yok" diye konuştu.

 

 

 
İZENERJİ’de TİS süreci başlıyor… Madde madde işçilerin talepleri!
 
TİSK’ten 'dengeli asgari ücret' çağrısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Marmara denizinde tahıl gemisi karaya oturdu
Sudan'dan İstanbul'a ilerleyen tahıl gemisi  Balıkçı Adası açıklarında karaya oturdu.
Teröristin ifadesi: Talimatı Hacı'dan aldım!
İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin ölümüne sebep olan bombalı saldırıyı gerçekleştiren ...
'Beni kocamdan boşayın': Ayda bir yıkanıyor, bilgisayar bağımlısı!
G.F., iki çocuğunun babası H.F.’nin sürekli bilgisayar oyunları ile vakit ...
 
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı tahliye oldu!
Katıldığı bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle tutuklanan ...
Markete silahlı saldırı: İki kişi yaralandı
Mersin'in Tarsus ilçesinde A.I.'nın (26) av tüfeğiyle bir markete ateş ...
İzmir'de 16'lık kaza... Bir çocuk can verdi!
İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, ehliyetsiz genç sürücünün kullandığı otomobil, ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... 'Melekler şehri!'
Mehmet KARABEL yazdı... 'Melekler şehri!'
İzmir gece yarısı sallandı!
İzmir'de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Gaziemir ilçesi ...
Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'ye taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı, Gazze'de mülteci kampında meydana gelen yangında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva