HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Temmuz 2016 Pazartesi - 07:48

AK Partili Kaya: Söz konusu İzmir ise…

AK Parti İzmir Milletvekili, “Söz konusu İzmir olduğunda, söz konusu kente hizmet olduğunda, söz konusu İzmirli hemşehrilerimiz olduğunda bizim için her zaman siyaset ikinci planda kalmıştır. Yerel yöneticiler için de bu böyle olmalı" dedi.

AK Partili Kaya: Söz konusu İzmir ise…

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, partisinin Buca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Buca Hasanağa Bahçesi'nde gerçekleşen iftar programında konuşan Kaya, "Önceki gün Karabağlar'da yerel yönetimlere yaptığım çağrıyı burada da yineliyorum. Ankara'da takip edilecek projesi olan, kente fayda sağlayacak bir hizmet düşüncesi içerisindeki, merkezi hükümetten destek bekleyen kim varsa yanında oluruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da parti farkı gözetmeksizin tüm belediyelerimize destek vermeye hazırız. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalı hemşehrilerimizin refahı ve mutluluğu için hazırlanmış, Ankara'nın desteği beklenen bir projeyle bize gelirse, kendisine destek veririz. Aynı şekilde bir başka belediye, bir başka belediye başkanı da bize gelirse projelerine destek veririz. Milletvekili seçildiğimiz 1 Kasım'dan bu zamana kadar geçen sürede, İzmir'deki CHP'li hiçbir ilçe belediyesinden bize böyle bir talep gelmedi. Defalarca çağrıda bulunduk, gazetelerde, televizyon ekranlarında, halka açık toplantılarda üstüne basa basa yerel yöneticilere bu yöndeki davetimizi yaptık. Ama ortada bir gayretin olmadığını üzülerek görüyoruz. İzmir'in kronikleşmiş sorunlarını çözmek için hep birlikte gayret göstermeliyiz. Bu anlamda bize düşen görevler olduğu kadar, yerel yöneticilere de ciddi görevler düşmektedir. Yerel yönetimler sorunların çözümü için ön açıcı olmalı, sorunu büyütmeye değil çözümü sağlamaya odaklanmalı. Söz konusu İzmir olduğunda, söz konusu kente hizmet olduğunda, söz konusu İzmirli hemşehrilerimiz olduğunda bizim için her zaman siyaset ikinci planda kalmıştır. Yerel yöneticiler için de bu böyle olmalı" ifadelerinde bulundu.

YILDIRIM'IN LİDERLİĞİNDE AŞILAMAYACAK PROBLEM, ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOK

İzmir'de Binali Yıldırım'ın Başbakan olmasıyla birlikte ciddi bir sinerji oluştuğunu hatırlatan Kaya, yerel yöneticilerin oluşan bu sinerjiyi iyi değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdi. Yerel yöneticilere bu anlamda büyük görev düştüğünü belirten Kaya, "Bugün İzmir her zamankinden daha şanslı. Sorunlarını çözmeye, marka kent olup geleceğe yürümeye her zamankinden daha yakın. İzmir'in milletvekili olan, İzmir'i karış karış bilen, kentin tüm sorunlarına ve beklentilerine hakim bir Başbakanımız var. Başbakanımız Binali Yıldırım'ın liderliğinde İzmir'in aşamayacağı problemi, çözemeyeceği sorunu yoktur. Başbakanımızın her zaman söylediği bir şey var. İzmir'in yeri İstanbul'la yarışmaktır. 35 İzmir, 34 İstanbul. İzmir'i İstanbul'la yarışır hale getirmek için yerel yönetim, merkezi yönetim el ele vereceğiz, birlikte çalışacağız ve İzmir'i en yüksek noktalara çıkaracağız. Başbakanımız, Başbakanlık görevini devraldıktan sonra bir ay içinde İzmir'e üçüncü defa geliyor. İzmir, Başbakanımız için çok önemli. İzmir'e verdiği önemi her fırsatta gösteren Başbakanımız Binali Yıldırım'a minnettarız. İzmir artık geleceğe daha bir güvenle bakacak ve Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından ortaya konulan gelecek vizyonuna sahip çıkacaktır" şeklinde konuştu.

 
Cimnastik şöleni: 6 ülke Karşıyaka’da buluştu
 
Dikkat: Tatil zehir olmasın!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cimnastik şöleni: 6 ülke Karşıyaka’da buluştu
Karşıyaka Belediyesi; Şavkar Cimnastik Spor Kulübü işbirliğiyle ‘Uluslararası ...
Başkan Kocaoğlu’ndan ‘ayıplı mal’ yanıtı!
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, Basmane Çukuru krizinde sonuna ...
Bayram müjdesi: İZDENİZ’de yeni rota Mordoğan
Büyükşehir Belediyesi, dış körfezde Foça’dan sonra şimdi de Mordoğan seferlerine ...
 
Bakanlıktan İzmir’i şok eden karar: Mezbahalar devre dışı!
Bakanlık, Büyükşehir Belediyesi’ne ait mezbahalarda görevli olan veteriner ...
Karşıyaka Belediyesi’nde ‘usulsüz ruhsat’ krizi!
Bir personel yetkisi olmadığı halde müteahhitlere oturma ruhsatı düzenledi. ...
Tenisin kalbi Buca’da atıyor
Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) takviminde bulunan Uluslararası Buca ...
 
Urla ‘İlber Hoca’yı ağırladı
Urla Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Sualtı Arkeolojik Araştırma Merkezi ...
Bornova bayrama hazır: Sağlık için sıkı denetim
Bornova Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle hazırlıklarını ...
Kocaoğlu’ndan ‘Kültürpark’ çıkışı: Katılımcı süreci yanlış anlaşılıyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı yeni proje sonrasındaki tartışmaları değerlendirdi. ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva