HABERLER>POLİTİKA
31 Mart 2017 Cuma - 12:31

AK Partili Kaya’dan odaya yaylım ateşi: Bu kervan yürüyecek, o stat…

Göztepe’nin yeni stadının imar planına itiraz eden Şehir Plancıları Odası’na tepki gösteren AK Partili Kaya Twitter’dan seri mesajlar atarken, istemezükçülük vurgusu yaptı, “Bu kervan yürüyecek, o stat yapılacak” ifadelerini kullandı.

AK Partili Kaya’dan odaya yaylım ateşi: Bu kervan yürüyecek, o stat…

EGEDESONSÖZ – İzmir’in 2 yakasına yapılacak yeni statlar için çalışmalar tam gaz devam ederken, tartışmalar da sürüyor.

Son olarak Şehir Plancıları Odası’nın Göztepe Stadı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilana çıkarılan imar planına itiraz etmesiyle yeni bir kriz patlak verdi.

- GÖZTEPE STADI'NIN İLK İHALESİ YAPILDI... 

Oda, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in görüşme talebini reddederken, Sarı-kırmızılı camiadan odaya büyük tepki geldi.

Yeni stat sürecinde Ankara düzeyinde aktif rol alan AK Partili İzmir Milletvekili Atilla Kaya’dan da odaya yaylım ateşi geldi.

AK Partili Kaya Twitter’dan seri mesajlar atarken, istemezükçülük vurgusu yaptı, “Bu kervan yürüyecek, o stat yapılacak” ifadelerini kullandı.

- Göztepe Stadyumu ile ilgili istemezükçülerin gerekçelerini okudum, bunlar daha stadın projesini bile bilmiyorlar.

- Stadın yüksekliğini bilmiyorlar, çevreye kazandırılan yeşil alan ve otoparktan habersizler, tamamen karşı çıkmaya odaklanmışlar.

- Kulübümüz bilgi vermek için randevu istiyor, önce randevuyu verip sonra da son dakikada iptal ediyorlar. Bu ne nezaketsizlik!

- Mehmet Sepil başkanımızın dediği gibi, İzmir'de iş yapmak çok zor. Bu kadar istemezükçünün arasında, İzmir'e eser kazandırmak kolay değil

- İstedikleri kadar engellemeye çalışsınlar,önümüze taş koymak istesinler, vız gelir tırıs gider. Bu kervan yürüyecek. O stad YA-PI-LA-CAK!

- Göztepe'mizin Stadyumu'nun ihalesi bugün yapılıyor. Şanlı taraftarımız rahat olsun, her şey çok güzel olacak. Güzel günler bizi bekler.

 
CHP İl Başkanı Güven sandığa 17 gün kala oran verdi!
 
Başbakan Yıldırım: Çünkü kıskanıyorlar!
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bahattin 1 Nisan 2017 Cumartesi 20:06

Partili değilim, ancak Sayın Atilla Kaya'yı destekliyorum, haklıdır. İstemezükcüler yeter artık, İzmir'in önünü kapamayın daha fazla!

Yorumu oyla      11      5  
Mustafa yıldırım 1 Nisan 2017 Cumartesi 09:51

Dostlar biraz insaf siz herhalda İzmirin dışına hiç çıkmıyorsunuz bir konak tüneli yaptı devlet istemezükvülerin yapmadığı kalmadı stat yapmaya kalkıyorsun yine bu istemezükcüler ta burhan özfarura döneminden beri böyle geldiler yapmaz naşkasınada bırakmaz izmirde köy olmadan kurtulmaz

Yorumu oyla      11      7  
sezarın hakkı sezara 31 Mart 2017 Cuma 21:02

aşşağıda sezo nun yazdıgı doğru bu arada. daha önce Akif Çağatay KILIÇ ın açıklaması vardı. 2 stad kapasite 35 bin diye. ayrıca gene kendisinin kapasite konusunda Göztepenin seyirci ortalamasına bakıcaz diye bir açıklaması da vardı. Yani izmir için gerçekten böyle garip bir düşünceleri var. Onların gözünde her konuda izmirden geride olan konya ve gene sanayi hariç her konuda izmirden geride olan bursa gibi şehirler izmirden çok daha önemli. yaptıkları yatırımlar, gösterdikleri ilgi bunu gösteriyor. Stad konusunda en büyük suç belediyenin !!! çünkü hiç destek olmadılar. Destek olmak sadece payımdan vazgeçtim le olmuyor. yer göstermek,yönlendirmek,sahip çıkmak belkide en önemlisi Aziz kocaoğlu ve büyük şehir GÖztepeye sahip çıkmadı. Zaten kendisinide Fenerbahçe kongre üyesi oldugunu bilmeyen yoktur sanırım. ha bu etkilermi bilinmez ama Burada aziz kocaoğlu 4.5 milyonluk izmir de %70 lik taraftar sayısına sahip. belkide istanbul takımları ve trabzondan sonra ülkemizde en fazla taraftara sahip takıma destek olmamak oldu.

Yorumu oyla      14      6  
efe 31 Mart 2017 Cuma 18:26

artık günümüzde takımlara para localardan stadın altındaki yerleri büyük şirketlere hamburger zincilerine sinemalara kiraya vererek geliyor artık koltuk gelirine bakılmıyor 15 bin kişilik stadda nasıl bir gelecek olur bugün büyük telefon operatörleri istanbulda galatasarayın stadında aylık yıllık toplantılarını yapıyor sürekli yaşanan yerler 2 hafta 90 dk yaşayan stadlar artık dünyada yok

Yorumu oyla      13      6  
31 Mart 2017 Cuma 15:05

Tesisin olmaz ise başarı nasıl gelsin ? Tesisleri yapacak olan da ülkedeki tüm statların sahibi olan bakanlıktır. Karşıyaka basketbolda şampiyon oldu, Arkas voleybolda ... nasıl basketboldan başka başarı yok? İzmir Büyükşehir Belediyesinin takım ve bireysel sporcu bazında bir çok başarısı var. Bunlar spor, sporcu sayılmıyor mu ? Spor deyince akla sadece futbol, basketbol mu geliyor ? Ayrıca 2 stadın kapasitesi 35 bin diye mantık olur mu ? 15 binde Alsancak ... İzmir' e 50 bin kişilik stat mı yapılıyor demek lazım. 3 parça stat. Doğanlar, Buca , Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları kapasite olarak son derece yetersiz projeler. Bu statlar ile İzmir büyük organizyon alamaz. 15 binlik stat ile Karşıyaka FB, GS, BJK kafa mı tutacak ? Yok hedef zaten alt liglerde takılmak ise bu statlar yeter de artar bile; bizde milli maçları , şampiyonlar ligini , Avrupa ligini tv den izlemeye devam ederiz.

Yorumu oyla      14      5  
31 Mart 2017 Cuma 14:48

"Senelerdir izmirin populer sporlarda tek başarısı KSK nın basketbol türkiye şampiyonlugu! bunun dışında hiç bir başarımız yok." Arkas erkekler voleybol liginde şampiyon oldu.

Yorumu oyla      12      5  
sezo 31 Mart 2017 Cuma 13:40

Devlet 4.5 milyonluk izmire biri 15, diğeri 20 bin lik 2 stad , toplamda 35bin kapasite ile olarak iş yapmak istiyor. yani 2 stadı tek kapasite olarak düşünmemizi istiyor.Aslında burada "devlet bize bakmiiir" diyerek suçu devlete de atmak yanlış. Senelerdir izmirin populer sporlarda tek başarısı KSK nın basketbol türkiye şampiyonlugu! bunun dışında hiç bir başarımız yok. mehmet sepil de röpotajında söylüyor. İzmir takım çıkaramıyor,sporcu çıkaramıyor, siyasetçi çıkaramıyor. dolayısı ile hem lobi hemde sportif başarı gelmiyor. bu sebeple sadece topu devlete atmakta yanlış. biraz iğneyi kendimize de batırmamız lazım. 4.5 milyon nüfus var ama 80 milyonluk türkiyenin milli takımı gibiyiz . Bir stoper çıkaramıyoruz!!!

Yorumu oyla      16      10  
31 Mart 2017 Cuma 12:56

Türkiye' nin her yerine 35-40 binlik statlar yapan hükümet, iş Türkiye' nin 3.büyük şehrine gelince mahalle arası butik statları layık görmüş, süreç de tam istediği gibi gidiyor. Buralara yapılacak statlara itiraz geleceğini çok çok iyi biliyorlardı , tam da istedikleri gibi oldu. 2 tane ihale edilen statların toplam maliyeti de 108 milyondu. Türkiye' de en çok vergi veren şehirlerin en başında gelen şehre bu statlar mı layık görüldü ? Bugün diğer şehirlere yapılan , yapılmakta olan statlara bakın aradaki farkı anlarsınız. Adana 35 bin, Eskişehir 34 bin, Trabzon 42 bin ... diye gidiyor. Bize de 15 binlik iki tane ucuz stat ihale edilmişti. Karşıyaka hala 15 binde; Göztepe'de de itirazlar sonucu kapasite 20 bine çekildi ve eli ayağı fena olmayan bir proje yapıldı. Bu şehir 35-40 bin kişilik statları hak ediyordu ama siyasete kurban gitti, yazık oldu. Koskoca şehirde çürümüş Atatürk Stadı 'ndan başka 40 bin ve üzeri stat yok. Bu şehir nasıl organizasyon alacak? Milli takım 8 yıldır İzmir' de maç yapmıyor, bu statlar ile de yapması mümkün değil. Türkiye 2024 Avrupa Şampiyonasına adaymış. Alması mümkün değil de diyelim ki aldı; İzmir bu organizasyonun dışında kalacak. İstanbul-Konya -Bursa -Trabzon gibi şehirlerde bu organizasyon yapılırken İzmirli tv başında izleyecek.

Yorumu oyla      22      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Güven sandığa 17 gün kala oran verdi!
CHP İl Başkanı Güven, 16 Nisan’da gerçekleşecek halk oylaması için kentteki ...
İzmir’de Sosyal ve Bilimsel Düşünce Platformu
Platformun tanıtılması ve manifetosunun sunulması amacıyla bir basın toplantısı düzenlendi.
Şanlı: Liderimizin sözünü yere düşürmeyeceğiz
MHP İzmir Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı; “referandumdaki ‘evet’ kararımız, ...
 
AK Partili Kaya 3 ilçede yeni sistemi anlattı
Kaya, Gaziemir, Buca ve Menderes'te gerçekleştirdiği programlarla referandum mesaisini sürdürdü.
Kılıçdaroğlu: Erken seçime gerek yok!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bana sorarsanız; bana göre, evet bir ...
CHP'li İnce'den İzmir mitingi: Mal defolu!
CHP Yalova Milletvekili İzmir'de ‘hayır’ mitingi yaptı. CHP İzmir Örgütü’nün ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum programı ertelendi
Sağlık Bakanı Akdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Erzurum'da yapmayı ...
CHP İzmir Eski Milletvekili İş Bankası yönetiminde
Partinin banka yönetimine atayacağı 4 isim belli olurken listeye İzmir ...
Yurt içi seçmen sayısı 55 milyon
Anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında yurt ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva