HABERLER>POLİTİKA
8 Ağustos 2017 Salı - 09:22

AK Partili Kaya'dan Menderes mesaisi: Serbest kürsüde söz vatandaşın

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya seçim bölgesini turlamaya devam ediyor. TBMM'nin tatile girmesinin ardından ilçeleri dolaşmaya başlayan Kaya'nın önceki günkü durağı Menderes'in mahalleleri oldu. Gittiği yerlerde "Serbest Kürsü" kuran Kaya, vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Partili Kaya dan Menderes mesaisi: Serbest kürsüde söz vatandaşın

Aralarında kadınların, gençlerin, yaşlıların da bulunduğu Mendereslilerin taleplerini tek tek dinleyen Kaya, sık sık notlar alarak sorunların çözümü için girişimde bulunma sözü verdi. 

Hemşehri buluşmalarının ve "Serbest Kürsü" programının bölgedeki tüm ilçelerde devam edeceğini ifade eden Kaya, "AK Parti, sadece seçimden seçime değil, kurduğu iletişimle her daim vatandaşla yan yana oldu. Bizim yolumuz millete hizmet yolu. Biz her zaman milletimizin emrindeyiz. Biz bugüne kadar her zaman vatandaşlarımızın taleplerini dikkate aldık ve çalışmalarımızdaki yol haritamızı da bu doğrultuda belirledik. TBMM'nin tatile girmesini fırsat bilerek seçim bölgemizi karış karış geziyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızı dinliyor, bize iletilen bütün taleplerle ilgileniyoruz. Mikrofonu milletimize verdik, en büyük söz hakkı her zaman milletimizindir" dedi. 

KADINLARIN İSTEĞİNE JET ÇÖZÜM 
Menderes Yeniköy'deki programda, kadınların mahallede bulunan parka spor aletleri konulması yönündeki taleplerine anında yanıt veren Kaya, yanında bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'ya konuyu aktararak çözüm için ricada bulundu. Bunun üzerine Menderes Belediyesi ekipleri jet hızıyla harekete geçti. Kaya'nın Yeniköy'deki programı devam ederken kadınların spor yapabilmeleri için gerekli olan fitness aletleri parka monte edildi. Belediye Başkanı Soylu ile birlikte parkı ziyaret eden Kaya, bu sırada parkta bulunan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Yeniköy'den sonra Çileme'ye, ardından da Karakuyu'ya geçen Kaya, buradaki programlarda da mikrofonu vatandaşlara vererek sorunları dinledi. 

'MİLLETİN TERAZİSİ ASLA YANLIŞ TARTMAZ' 
Menderes'teki son programını Tekeli'de gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, meydanda toplanan kalabalıkla bir araya geldi. AK Parti'nin milletin sesi, Türkiye'nin partisi olduğunu belirten Kaya, milletin de kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığına dikkat çekti. Her zaman millete güvendiklerini ve başarıya bu şekilde ulaştıklarını hatırlatan Kaya, "Biz her zaman milletimizin istikametinde yürüyoruz. Türkiye'nin bütün imkan ve kaynaklarını vatandaşlarımız için kullanıyoruz, milletimizin refahı için çalışıyoruz. AK Parti hizmet yerine laf üreten, yatırım yerine laf kalabalığı yapan bir parti değildir. Birileri laf üretir, AK Parti hizmet üretir. AK Parti projeler ortaya koyar, yatırım yapar, ne söylediyse hayata geçirir. 15 yıldır yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik. Söylediklerimizi de hayata geçirdik. İşte biz meydanlardayız, 'Serbest Kürsü' burada, mikrofon vatandaşımızda. Vatandaşımızı dinliyoruz, söylediklerinin başımızın üzerinde yeri var. Bugün Menderes'teyiz, yarın başka bir yerdeyiz. Meclis tatilde, biz seçim bölgemizdeyiz. Tüm ilçelerimize gideceğiz, mahallelerimizi dolaşacağız, meydanlarda vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Millet en büyük hakemdir, milletin terazisi asla yanlış tartmaz. Milletimizin istediği doğrultuda, çizdiği istikamette yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

 
Cep telefonuna TRT zammı
 
İzmir'deki FETÖ davasında şok ifade: İç çamaşırıyla mesaj!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sezarın hakkı sezara 8 Ağustos 2017 Salı 13:43

Ak partili kaya bir de karaburuna gidip serbest kürsüyü kurarmı acaba? vatandaş devletin balık çiftliği doldurdugu karaburuna hani.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de delege seçimleri için erteleme talebi
Kongre takvimi işlerken örgütten, ilçe başkanlarına kurban bayramı ve ...
'Teşkilatlarda değişiklik yapmak zorundayız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de yaptığı konuşmada "Teşkilatlarımızın bir ...
İzmir'de CHP'li kadınlardan 'müftü nikahı' protestosu
İzmir'de CHP İl ve İlçe Kadın Kolları üyeleri, müftülere nikah kıyma yetkisi ...
 
Bozdağ cevap verdi: Camide nikah kıyılacak mı?
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, yeni görevi nedeniyle ...
’Militan yetiştiriliyor’ dediği kampa girdi!
Katıldığı bir televizyon programında, ’O kamplarda militan yetiştiriliyor’ ...
Kılıçdaroğlu CHP'li başkanlarla buluşacak!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, il ve ilçelerdeki çalışmalarla hakkında ...
 
Aliağa'da kazan kaynıyor: O satışa çifte tepki!
CHP Aliağa ilçe Başkanı Durmaz belediyenin 597 bin metrekarelik arazinin ...
CHP’li Purçu’dan 'yeni devlet kuruyoruz' sözlerine tepki: Vatana ihanettir!
İzmir milletvekilleri Purçu, Bakan ve Bayır, AK Partili Oğan’ın, ‘Yeni ...
CHP'li Altıok açıkladı: Kadın cinayetlerinde ürkütücü tablo
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, geçen temmuz ayında 28 kadının ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva