HABERLER>POLİTİKA
8 Haziran 2018 Cuma - 11:15

AK Partili Kaya'dan CHP'li Yüksel'e 'delege bile olamaz' yanıtı: Emekliliğinin tadını çıkar!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca, Torbalı ve Karabağlar'da katıldığı bir dizi programda vatandaşlarla buluştu. Kaya'nın hedefinde CHP'li belediye ile CHP İzmir eski Milletvekili ve eski İl Başkanı Alaattin Yüksel vardı.

AK Partili Kaya dan CHP li Yüksel e  delege bile olamaz  yanıtı: Emekliliğinin tadını çıkar!

Buca Menderes Caddesi'nde esnaf ziyaretleri yapan, Torbalı'da iftar programına katılan, Karabağlar Yunus Emre Mahallesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren ve kahvehaneleri dolaşan Kaya, günün son programını ise Karabağlar Çalıkuşu Mahallesi'nde sahura katılarak gerçekleştirdi.

24 HAZİRAN'A KADAR DURMAK, YORULMAK YOK
Karabağlar Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan SKM'nin açılış kurdelesini TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte kesen Kaya, seçim koordinasyon merkezlerinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi. SKM'lerde yapılan çalışmaların sahadaki dinamizmi tutmak açısından her zaman önem arz ettiğini vurgulayan Kaya, "Teşkilatımızın bütün kademeleriyle sahadayız. İl başkanlığımızdaki seçim koordinasyon merkezinde, ilçe ve mahalle seçim koordinasyon merkezlerinde çalışmaları koordine ediyoruz. Dinamik bir teşkilatımız var. Teşkilat mensuplarımız sahada büyük bir enerjiyle çalışıyorlar. 24 Haziran'a kadar durmadan, yorulmadan çalışarak hedefe ulaşacağız" dedi.

CHP'LİLER BAŞARISIZLIKLARI YÜZLERİNE VURULUNCA RAHATSIZ OLUYOR
Günlerdir sahada olduklarını, İzmir'i karış karış turladıklarını söyleyen Kaya, CHP'li büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının kentte oluşturduğu tahribatı bir kez daha yakından görme imkanı bulduklarını söyledi. CHP'li yerel yöneticilerin başarısızlıkları yüzlerine vurulunca, "Bu seçim genel seçim, yerel seçim değil, bizi gündeme getirmeyin" dediklerini hatırlatan Kaya, "Sahadayız, sokak sokak geziyoruz. Hemşehrilerimiz CHP'li büyükşehir ve ilçe belediyelerinden yana olan şikayetlerini dile getiriyorlar. Hangi taşı kaldırsak altından CHP'li belediyeler çıkıyor. Beceriksizlikleri, vizyonsuzlukları, İzmir'de yarattıkları tahribat hep önümüze çıkıyor. Bunları dile getirince de 'Bu seçim yerel seçim değil, geneli konuşalım' diyorlar. Geneli de konuşalım, yereli de konuşalım. İzmir'e ne yaptınız, bu kente ne verdiniz, gelin bunları konuşalım" ifadesinde bulundu.

ALAATTİN YÜKSEL EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARSIN
Konuşmasında CHP İzmir Eski Milletvekili Alaatin Yüksel'in kendisi hakkındaki açıklamalarına da cevap veren Kaya, "Buca'da Forbes Caddesi toz toprak içinde, bunu dile getiriyoruz, Buca Belediye Başkanı 'Ama genel seçimdeyiz, bırakalım şimdi Forbes Caddesi'ni' diyor. CHP'nin emekli il başkanı, emekli milletvekili Alaattin Yüksel çıkmış 'Genel seçimdeyiz, yereli konuşmayalım' diyor. Bunun gibi birçok örnekler görüyoruz. Çünkü başarısızlıklarının yüzlerine vurulmasından rahatsızlar. Ben aslında siyasi mevta durumundaki bir kişiye cevap vermem ama Alaattin Yüksel'e bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu önce şahsınızı emekli etti, şimdi de Aziz Kocaoğlu'nu emekli etmeye hazırlanıyor. Delegelik falan demişsiniz, aklıma sizin kurultay delegeliğiniz geldi. Kotaya takılmıştınız, bir gittiniz sonra bir daha geldiniz, sonu ne oldu bilmiyoruz. Bence kendinizi çok harap etmeyin, emekliliğin tadını çıkarın" şeklinde konuştu. 

YÜKSEL NE DEMİŞTİ?
Dün SonSöz TV'ye konuk olan Yüksel, AK Parti İzmir Milletvekili Atila Kaya’ya “Çıkıp sürekli açıklamalar yapıyor. Onların bizi eleştirmeye hakları yok. Çünkü bizde demokrasi, çoğulculuk var. Bunlar en başta bunu anlayamazlar. İstişare dedikleri bir sistem ile tepeden alınan kararlara bu arkadaşlar uyuyorlar. Sorgulama, çalışma, düşünme de yok. Bakın söylüyorum. Atilla Kaya bizim partimizde olsa bırakın milletvekili delege bile olamaz” diye konuştu.

 
İzmirli gençler atık malzemeden öyle bir şey yaptı ki... Kimse gözlerine inanamadı
 
Beşiktaş dünya yıldızının peşinde!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cevap 8 Haziran 2018 Cuma 19:43

24 haziranda ne olacağı belli. Türkiye cumhuriyetinin 1. Başkan''ı sayın Recep Tayyip Erdoğan olacak

Yorumu oyla      10      9  
aynalar 8 Haziran 2018 Cuma 15:01

Biraz insaf: haydi onlar başarısızlıkları yüzüne vurulunca utanıyor siz ne yapıyorsunuz? Hayat pahalılığı canımıza okudu: gerçeği yansıtmayan enflasyon-işsizlik-büyüme rakamları, tarım ve hayvancılık bitmiş, ithalat ve inşaat, 16 yılda sizden önce yapılan bütün fabrikaları sattınız 16 yılda 1 fabrika bile yapmadınız.Gelelim İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız.Etrafınıza bakın artık kimse kalmadı, 16 yıllık destek bitti.

Yorumu oyla      10      6  
8 Haziran 2018 Cuma 11:26

Ah ah kedinin ciğeri misali biraz daha hayal görün bakalım neler olacak 24 Haziran'da.

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'den sahurda Buca'ya çıkarma
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve ...
CHP'li Sertel: AVM’lerle değil esnafla dayanışma içinde olacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Muharrem ...
Erdoğan: İftira adalet duvarına çarptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk-Kanal D ortak canlı yayınında, ...
 
AK Partili Dağ'dan o ilçeye yatırım müjdesi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bu yıl itibarıyla Enerji ...
İnce: Kıraathane açacağına fabrika aç!
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ilk gece mitingini Burdur’da ...
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir Can’dır, Canandır…
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir Can’dır, Canandır…
 
CHP’li Böke’den iktidara sert sözler: Değişmesi gereken Londra’da söz verenlerdir!
Başbakan Yardımcısı Şimşek’i hedef alan Böke, “Türkiye’nin parasını doğru ...
İşte konuşma sırası: O aday yok!
YSK'de çekilen kura ile cumhurbaşkanı adaylarının radyo ve televizyonda ...
Erdoğan: Millet Kıraathaneleri açacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva