HABERLER>POLİTİKA
11 Ekim 2016 Salı - 10:39

AK Partili Kaya: Alçakça saldırılar bizi asla yıldıramaz!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "İnsanlıktan nasibini almamış kalleş teröristlerin alçakça saldırıları bizi asla yıldıramaz” dedi.

AK Partili Kaya: Alçakça saldırılar bizi asla yıldıramaz!

PKK terör örgütüne karşı operasyonlar kararlılıkla devam ederken, hain saldırılar AK Partili siyasetçileri de hedef aldı. Daha önce AK Parti Hakkari Milletvekili Adayı Ahmet Badak'ı ve Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ı katleden hain terör örgütü, son iki günde bölgedeki iki AK Parti yöneticisini daha şehit etti. Önceki gün, AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu, evine gelen teröristler tarafından çocuklarının gözü önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edildi. Dün akşam ise AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert terör saldırılarının kurbanı oldu.

HAİN EYLEMLER AK PARTİ TEŞKİLATLARINI YILDIRAMAZ
Bölücü terör örgütünün tehditlerinin ve gerçekleştirdiği hain eylemlerin AK Parti'ye gönül vermiş teşkilat mensuplarını yıldıramayacağını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "İnsanlıktan nasibini almamış kalleş teröristlerin alçakça saldırıları bizi asla yıldıramaz. Mübarek bayram günü, 12 yaşındaki evladının yanında Hakkari Milletvekili adayımız Ahmet Budak'ı şehit eden hainler, Şırnak Beytüşşebap AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Naci Adıyaman'ı da katletmişlerdi. Bu hainler, önceki gün Van'da dün akşam da Diyarbakır'da aynı alçaklığı yaptılar. Önceki gün, AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcımız Aydın Muştu, evine gelen teröristler tarafından çocuklarının gözü önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehadet şerbetini içti. Dün akşam ise AK Parti Dicle İlçe Başkanımız Deryan Aktert şehit edildi. Memleketine ve milletine sahip çıkan, AK Parti'nin "Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak" ilkesine gönülden bağlı olan vatan evlatlarını şehit eden bu hainler dünyanın en kalleş varlıklarıdır. Bu saldırılar bizi asla yıldıramaz" dedi.

DİK DURACAĞIZ, HAİNLER KAYBEDECEK
Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde olduğu gibi, Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki teşkilat mensuplarının da devletin bölünmez bütünlüğüne sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Kaya, "Aziz vatanımızın huzuru, necip milletimizin sükunu ve devletimizin bekası için göğsünü siper etmekten çekinmeyen tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte buradayız. Bizim teşkilatımızın her bir kademesindeki tüm mensupları bu şuuru taşımaktadır. Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde olduğu gibi, Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizdeki teşkilat mensuplarımız da devletimizin bölünmez bütünlüğüne sonuna kadar sahip çıkıyor. Milleti için, vatanı için, devleti için, bayrağı için mücadeleyi elden bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hainler şunu iyi bilmelidir ki, biz asla vazgeçmeyiz, asla korkmayız, inandığımız yolda dimdik yürümeye devam ederiz. Bu teşkilatın erleri dik durmayı Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Binali Yıldırım'dan öğrenmiştir. Milletimizin birliği, kardeşlik anlayışı sürdüğü sürece biz bu terörün üstesinden kesinlikle geleceğiz. Ben bu vesileyle bir kez daha hainlerin alçakça saldırılarında şehit olan tüm asker, polis ve korucularımızla birlikte sivil vatandaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadesinde bulundu.

 
İzmir'in engel tanımayan ressamı: Hayali Paris, hayatı film olacak!
 
Türkiye eğitti, Musul'u kurtaracaklar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'de FETÖ temizliği: Kaç kişi tespit edildi?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, parti genel merkezi ve ...
Kılıçdaroğlu, YÖK Başkanı Saraç ile görüştü
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç ile görüştü.
Rusya ile dev anlaşma: Türk Akımı'nda imzalar atıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Putin'in görüşmesi sonrasında Rus ...
 
CHP’de eğitimcilerin zirvesi: Gündem sandık örgütlenmesi!
Parti okulu eğitmenleri, ilçe eğitim sekreterleri ve İl yönetim kurulu ...
Erdoğan: 3.Nükleer Projesi arayışındayız!
İstanbul'da düzenlenen 23. Dünya Enerji Konferansı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ...
CHP’li Kaya’dan İzmir’de OHAL turu
CHP PM Üyesi Yıldırım Kara OHAL mağdurlarının sorunlarına dikkat çekmek ...
 
MHP İzmir’de kongre takvimi nasıl işleyecek?
İzmir İl Teşkilatı Genel Merkez’den gelen genelge ve kongre takvimi talimatı ...
Kılıçdaroğlu'dan İslam dünyasına sorular!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İslam dünyasının içinde bulunduğu ...
CHP’de ‘kuma’ krizi: Genel Başkan disipline verdi, zehir zemberek mesaj geldi!
Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, MYK eski Üyesi Düriye Taş’ı sosyal ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva