HABERLER>POLİTİKA
28 Şubat 2019 Perşembe - 08:51

AK Partili Dağ'dan Soyer'e: Elle tutulur projesi yok!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,"CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer projelerini 3 etapta açıklayacakmış, dün açıkladıklarından birinci cemre olarak bahsetti. Ona baktığımızda somut, elle tutulur, reel herhangi bir projenin olmadığı, İzmir'i tanıyan bilen bir proje durumunun söz konusu olmadığını hep birlikte görüyoruz" dedi.

AK Partili Dağ dan Soyer e: Elle tutulur projesi yok!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in açıkladığı projeleri eleştirerek, "Projelerini 3 etapta açıklayacakmış. Dün açıkladıklarından birinci cemre olarak bahsetti Ona baktığımızda somut, elle tutulur, reel herhangi bir projenin olmadığı, İzmir'i tanıyan bilen bir proje durumunun söz konusu olmadığını hep birlikte görüyoruz." dedi.

Dağ, Bornova Pınarbaşı Mahallesi Mübadele Derneği'nde yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı olarak İzmir'in 30 ilçesi ve büyükşehir belediyesinde seçimi kazanmak istediklerini söyledi. 

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin, İzmir'de hayata geçirmek istediği projeleri 15 gün önce açıkladığına işaret eden Dağ, "CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, projelerini 3 etapta açıklayacakmış, dün açıkladıklarından birinci cemre olarak bahsetti. Baktığımızda somut, elle tutulur, reel herhangi bir projenin olmadığı, İzmir'i tanıyan bilen bir proje durumunun söz konusu olmadığını hep birlikte görüyoruz." diye konuştu. 

Dağ, Tunç Soyer'in proje tanıtım toplantısında her gün on binlerce İzmirli'nin ulaşımda aktarma merkezi olarak kullandığı Halkapınar'a, Halkalı dediğini, öyle deyince akıllarına İstanbul'un geldiğini ifade etti.  

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer'in körfezin kokusu konusunda kavgalı olduğunu öne süren Dağ, şunları kaydetti:
"Hepimiz İzmir'de yaşıyoruz. Körfez kokuyor mu, kokmuyor mu? Aziz Bey 'kokmuyor' diyor, CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise 'kokuyor' diyor. Aday olduğundan bu yana Kocaoğlu'na hiç teşekkür ettiğini görmedik. Bazen diyorum ki biz bu kadar Aziz Kocaoğlu'nu eleştirmedik. CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İzmir'de refah seviyesi arasındaki farkın azaltılacağından bahsetti. Açıkcası kendisine tavsiyemiz öncelikle kendi refah seviyesiyle, son 10 yılda özellikle artan refah seviyesiyle diğer vatandaşlarımızın refah seviyesini bir eşitlemesi."

Dağ, Soyer'in İzmir'le ilgili bazı sözlerini hatırlatarak, "Önce '20 yıl boyunca bu şehir uyudu, uyuyan güzeli öpeceğiz' dedi. Sanki 20 yıldır biz uyuttuk. Sonra 'bu şehre kalp masajı yapmak lazım' dedi. Ölüm noktasına gelmiş bir şehirden bahsetti. 'Bugüne kadar hep ön sıradakiler hizmet aldı, arka sıradakiler hizmet almadı' dedi. İnsanları arka ve ön sıradakiler diye ayırmak aslında beynin arka planın da insanlar arasında ayrım yapıldığının göstergesidir. Böyle bir mantığa karşı gerçekten İzmir'de inşallah farklı bir netice almaya gayret edeceğiz." şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, toplantının ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. (AA)

 
Kedisi sayesinde ölümden döndü
 
Hesap tartışması sonrası pompalıyla döndüler!
YORUMLAR
Toplam 25 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Özay öz 28 Şubat 2019 Perşembe 23:48

Hiç olmadı ki.. Adam izmir seçmenini o kadar basite alıyor ki.. romantik bir kaç cümle ve sloganlarla bu işi götürebileceğini düşünüyor. Seferihisara yutturdu seferihisarı bitirdi şimdi gözünü izmire dikti..

Yorumu oyla      4      6  
Bülent ışık 28 Şubat 2019 Perşembe 19:51

Elli kere yazdım.Ankara'da Ankaray istasyonlarında bilet holünden sonra ne asansör ne de yürüyen merdiven var. Izmır 'de yaya üst geçitlerinde bile hem asansör hem de yürüyen merdiven var.

Yorumu oyla      5      5  
turist ercan 28 Şubat 2019 Perşembe 16:21

bu söylediğine kendin bile inanmadın ama neyse izmir'e yeni taşındığın belli sen eski otobüs garajının bile orada olduğunu BİLMESZİN

Yorumu oyla      6      6  
Ercan 28 Şubat 2019 Perşembe 15:04

Izmirde halkalı diye de soylenir yerli turist kardeşim.Anlaşılan sen izmirde yaşamıyorsun

Yorumu oyla      9      5  
mekanı cennet olsun 28 Şubat 2019 Perşembe 14:43

Rahmetli Erbakan hoca yıllarca fetöye çok uzak durdu, kendi öğrencileri olmasına rağmen ak partiye hep uzak durdu. Bazen eleştirildi ama gün geçtikçe Merhum Erbakan hocanın haklı olduğunu daha da iyi görüyoruz. Hocam mekanın cennet olsun.

Yorumu oyla      9      5  
balık hafızalar 28 Şubat 2019 Perşembe 14:40

osloda kim pkk ile konuştu, habur rezaletini bu millete kim yaşattı, diyarbakırda meydanda açılım diye kim tören yaptı, dolmabahçe bildirisinde hangi partinin milletvekilleri vardı? hdp şu saatte ak partiye oy vereceğiz desin bir saat sonra kolkola kardeş olurlar. Neden hdp nin bazı belediye başkan adayları ak parti milletvekillerinin kardeşi veya akrabası. Amaç mhp seçmenini ürkütmemek yani tavşan kaç tazı tut. Birileri de çıkmış hdp millet ittifakıyla el ele diyor iyice rezilliğini çıkardınız.

Yorumu oyla      11      5  
ayıptır yazıktır günahtır 28 Şubat 2019 Perşembe 14:20

3 şubat 2019 tarihinde Bucak Burdur da belediyenin içme suyundan binlerce insan zehirlendi: bebekler, çocuklar, hamileler, çocuğunu emziren anneler, abdest almak için bu suyu kullananlar. Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere hiç birinizden tek kelime yok. Bu insanların günahını nasıl ödeyeceksiniz? Bumu sizin belediyecilik anlayışınız, milleti susturarak 31 marta kadar gidersiniz. Bucak bugüne kadar Ak Partinin kalesiydi ama kale falan kalmadı ortada. Başka partili olsaydı belediye başkanı Sayın Cumhurbaşkanı her mitingte anlatırdı şimdi niye birşey söylemiyor?

Yorumu oyla      9      5  
izmirli 28 Şubat 2019 Perşembe 13:25

sizinkiler bütün vatandaşın cebini elle tutuyor da ne oluyor.. ..

Yorumu oyla      7      5  
Lüküs hayat 28 Şubat 2019 Perşembe 12:55

Ülke şartlarına göre astronomik maaş Tbmm lokantasında sudan ucuz et yemeği Halkbanktan vekil maaşı için 10.000 tl promosyon. Bir daha ki seçime genel başkan aday yazması için sesini çıkarma. İline gelince cek cak yap. Oh ne rahat

Yorumu oyla      11      5  
İzmir ce 28 Şubat 2019 Perşembe 12:49

Sayın Dağ belediyeyi eleştirme İzmire hep cek cak vaatlerden başka ne yaptın? Ak partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para verilirken İzmirin hakkını neden savunmadın?

Yorumu oyla      22      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Boş vere boş vere ne hale geldik!
Mehmet KARABEL yazdı... Boş vere boş vere ne hale geldik!
Soyer: Gerekirse Fuar İzmir'i özelleştireceğiz!
İzmir Ticaret Odası'nın (İZTO) meclis toplantısına katılan CHP'nin İzmir ...
CHP Menderes'in yeni ilçe başkanı Gizem Candan oldu
Turgay Güler’in sağlık sorunları nedeniyle istifası sonucu boşalan CHP ...
 
YSK'dan flaş Burhanettin Kocamaz kararı!
Yüksek Seçim Kurulu Mersin adayı Burhanettin Kocamaz için yapılan itiraz hakkında karar verdi.
Erdoğan: Biz tökezlersek onlar bayram eder!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz tökezlersek Avrupa'dan Amerika'ya kadar tüm ...
Kılıçdaroğlu: Kavgadan uzak duracağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimde tarih yazıp, yeni ...
 
CHP Karşıyaka’da miting havasında açılış: Soyer, Yücel ve Tugay’dan çarpıcı mesajlar!
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Tugay, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. ...
Fatih YAPAR yazdı... Soyer’in İzmir aşkı!
Fatih YAPAR yazdı... Soyer’in İzmir aşkı!
CHP Gaziemir adayı Arda’dan ‘istihdam’ müjdesi
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Gaziemir Belediye Başkan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva