YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Özay öz 28 Şubat 2019 Perşembe 23:48

Hiç olmadı ki.. Adam izmir seçmenini o kadar basite alıyor ki.. romantik bir kaç cümle ve sloganlarla bu işi götürebileceğini düşünüyor. Seferihisara yutturdu seferihisarı bitirdi şimdi gözünü izmire dikti..

Yorumu oyla      4      6  
Bülent ışık 28 Şubat 2019 Perşembe 19:51

Elli kere yazdım.Ankara'da Ankaray istasyonlarında bilet holünden sonra ne asansör ne de yürüyen merdiven var. Izmır 'de yaya üst geçitlerinde bile hem asansör hem de yürüyen merdiven var.

Yorumu oyla      5      5  
turist ercan 28 Şubat 2019 Perşembe 16:21

bu söylediğine kendin bile inanmadın ama neyse izmir'e yeni taşındığın belli sen eski otobüs garajının bile orada olduğunu BİLMESZİN

Yorumu oyla      6      6  
Ercan 28 Şubat 2019 Perşembe 15:04

Izmirde halkalı diye de soylenir yerli turist kardeşim.Anlaşılan sen izmirde yaşamıyorsun

Yorumu oyla      9      5  
mekanı cennet olsun 28 Şubat 2019 Perşembe 14:43

Rahmetli Erbakan hoca yıllarca fetöye çok uzak durdu, kendi öğrencileri olmasına rağmen ak partiye hep uzak durdu. Bazen eleştirildi ama gün geçtikçe Merhum Erbakan hocanın haklı olduğunu daha da iyi görüyoruz. Hocam mekanın cennet olsun.

Yorumu oyla      9      5  
balık hafızalar 28 Şubat 2019 Perşembe 14:40

osloda kim pkk ile konuştu, habur rezaletini bu millete kim yaşattı, diyarbakırda meydanda açılım diye kim tören yaptı, dolmabahçe bildirisinde hangi partinin milletvekilleri vardı? hdp şu saatte ak partiye oy vereceğiz desin bir saat sonra kolkola kardeş olurlar. Neden hdp nin bazı belediye başkan adayları ak parti milletvekillerinin kardeşi veya akrabası. Amaç mhp seçmenini ürkütmemek yani tavşan kaç tazı tut. Birileri de çıkmış hdp millet ittifakıyla el ele diyor iyice rezilliğini çıkardınız.

Yorumu oyla      11      5  
ayıptır yazıktır günahtır 28 Şubat 2019 Perşembe 14:20

3 şubat 2019 tarihinde Bucak Burdur da belediyenin içme suyundan binlerce insan zehirlendi: bebekler, çocuklar, hamileler, çocuğunu emziren anneler, abdest almak için bu suyu kullananlar. Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere hiç birinizden tek kelime yok. Bu insanların günahını nasıl ödeyeceksiniz? Bumu sizin belediyecilik anlayışınız, milleti susturarak 31 marta kadar gidersiniz. Bucak bugüne kadar Ak Partinin kalesiydi ama kale falan kalmadı ortada. Başka partili olsaydı belediye başkanı Sayın Cumhurbaşkanı her mitingte anlatırdı şimdi niye birşey söylemiyor?

Yorumu oyla      9      5  
izmirli 28 Şubat 2019 Perşembe 13:25

sizinkiler bütün vatandaşın cebini elle tutuyor da ne oluyor.. ..

Yorumu oyla      7      5  
Lüküs hayat 28 Şubat 2019 Perşembe 12:55

Ülke şartlarına göre astronomik maaş Tbmm lokantasında sudan ucuz et yemeği Halkbanktan vekil maaşı için 10.000 tl promosyon. Bir daha ki seçime genel başkan aday yazması için sesini çıkarma. İline gelince cek cak yap. Oh ne rahat

Yorumu oyla      11      5  
İzmir ce 28 Şubat 2019 Perşembe 12:49

Sayın Dağ belediyeyi eleştirme İzmire hep cek cak vaatlerden başka ne yaptın? Ak partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para verilirken İzmirin hakkını neden savunmadın?

Yorumu oyla      22      7  
TC misafir 28 Şubat 2019 Perşembe 12:46

Daha geçen gün, geçtiğimiz aylarda Aydın Şengül ve Aziz Kocaoğlu kentin projeleri için birlikte bakanlıkları ziyarete gitmişken "Belediye başkanları bizden yardım istemedi" yalanını söyleyen bir insanın ağzından çıkanlar ne kadar doğru olur? Hdpkk ortaklığı diye yorum yapan arkadaşım eğer biraz mertlik varsa sende habur, oslo, dolmabahçe görüşmeleri, imralı görüşmeleri fetö elebaşı için gel artık bitsin bu hasret demeçleri ve gulbeddin hikmetyarın ayaklarının ucunda diz çökenler için ne düşünüyorsun gerçek bir vatansever isen bunları açıklarsın önce kendi önünüzdeki pislikleri temizleyin.

Yorumu oyla      18      7  
proje 28 Şubat 2019 Perşembe 12:39

syn Hamza bey galiba proje denince beton algiliyor olmali ki Tunc beyin projelerini anlamamis. proje proje diye diyw ulkeyi yasanmaz hale getirdiniz sosyal dokuyu yok ettiniz. proje diyecegine hukumete ekonomik krizden nasil cikilacak asil onu sorsana. memlekette para mi kaldi da proje yapabileceksiniz. millete yalan soylemeyin butceler borc icinde yapilan projelerin paralari odenemez oldu. birakin artik projeyi falan asil ekonomiye bak sen.

Yorumu oyla      17      6  
volkan 28 Şubat 2019 Perşembe 12:13

ben troll degilim chp li değilim bunu bil:)) halkali lafini bile duyduğuna göre can kulağıyla dinlemissin aferin sana:)) dili surctu napalim yanlış soyledi adayliktan cekelim olemi.. bu adam izmir expoda sekreterlik yapti soyerin izmirliligini sorgulamam ama zeybekci İzmirli degil.. zaten bosa kurek cekiyonuz adam %60 la rekor oyla gelicek

Yorumu oyla      16      7  
salak mı sığır mı? 28 Şubat 2019 Perşembe 12:08

HDP ile resmi görüşmelere başlayan, hdpli vekillerin kardeşlerini partisinden vekil yapan akp, bunlar hdppkk balonunu sürdürmeye çalışıyorlar! Lan oğlum burası İzmir, İzmirli sizin gibi salak ya da sığır değil ki inansın bu yalana! Gidin başka yerde çalışın, haseki için çalışın, binali için çalışın, belki oraları kurtarırsınız!

Yorumu oyla      15      6  
Gürkan 28 Şubat 2019 Perşembe 11:53

Projeler yarışmıyor da o onu söyledi, bu bunu söyledi, yoksa ... diye propaganda yapılıyor. Teşekkür etmemiş falan ... yahu büyükşehirlerde belediye başkalarının istifasını alan siz değil misiniz? Bırak teşekkür etmeyi Ankara eski ve yeni belediye başkanları sosyal medyadan konuşursam sokağa çıkamazsın diye birbirlerini tehdit ettiler. Şimdiki aday da Ankara'yı Ak Belediyecilik ile tanıştıracakmış. Yıllardır Ankara'yı kim yönetiyor? İstanbul'un en büyük sorunu ulaşım ve trafiktir, çözeceğiz diyen Binali Yıldırım sanırım farkında değil ama yıllardır İstanbul'u zaten siz yönetiyorsunuz. İzmir'e gelirsek de adayınız Çandarlı limanından , hızlı trenden, metrolardan bahsetti ... 17 yılda hükümetin vaat edip yapmadığı projeleri ısıtıp ısıtıp önümüze tekrardan koydu :)

Yorumu oyla      18      8  
yerli turist 28 Şubat 2019 Perşembe 11:39

zeybekçi için ithal aday veya izmir'in herhangi bir yerini bulamaz kaybolur diyen bu zavallı chp'nin trol vatandaşları kendi kaymak tabakaya hitap eden başkan adayı 10 yıldır ilçe başkanlığı yapmasına rağmen daha halkapınar transfer merkezine halkalı diyor ve özür dilemeden yanlışlık yaptım bile demiyor.Aynı hatayı zeybekçi yapsa yerden yere vururdunuz değil mi zavallı chp takımı.Sizin aday daha yöneteceği şehiri bilmiyor.Bir harita verin de kaybolmasın zavallı :-))))

Yorumu oyla      9      21  
Hdpkk ortaklarına laf anlatamazsınız vekilim 28 Şubat 2019 Perşembe 11:21

Bunları CHP yönetiminden nefret eden bir CHP''li olarak yazíyorum. Dikkatinizi çekerim. -Genel seçimler yapıldı mı? Yapıldı. -2023''e kadar iktidar belilli mi? Belli(anormal bir durum olmazsa) - İzmir''in hizmete, yatırıma ihtiyacı var mı? Var. - Büyük ve exrta yatırımlar için devlet desteği lazım mı? Lazım. - İzmirimizin 5yıl daha kaybetme lüksü var mı? Yok. - Çok partili sistem bize bunu öğretti mi? Öğretti. - Hizmete yatırıma ihtiyacímız var ise yöntem belli mi? Belli. YASAMA VE YÜRÜTME YETKİSİ ELİNDE OLAN İKTİDAR PARTİSİNİN ADAYINA OY VERMEK... Yoksa biz hala Atamızın emaneti CHP''nin içindeki asalaklarla uğraşırken İzmir''imiz gerilemeye devam edecek.

Yorumu oyla      8      25  
volkan 28 Şubat 2019 Perşembe 11:03

sayin dag siz gidin Zeybekci ye turist rehberliği yapın zira adam kaybolabilir!! 16 senedir yapilmayanlari burda suliraloyoruz hep ve gelen odenek 30 bin tl komik birakin bu işleri!!

Yorumu oyla      19      8  
Gürkan 28 Şubat 2019 Perşembe 11:01

Doğru söylüyor. Halbuki Zeybekçi otoyollar, hızlı trenler, limanlar, çevre yolları, şehir hastaneleri ... gibi projeler açıklamıştı :)

Yorumu oyla      15      8  
Z.B 28 Şubat 2019 Perşembe 11:00

Sayın Başkan doğru söylüyor bence de elle tutulan bir proje yok(!). Ama Sayın Başkanın gözden kaçırdığı bir şey var, O da; proje işinin bir beyin işi olduğudur. Sayın Soyer'in projelerinin çalışan beyinlerden çıktığı açıkça görülüyor. Tabii ki bakmasını bilene...

Yorumu oyla      13      7  
Çokdafifi 28 Şubat 2019 Perşembe 10:55

Başkasının evine bakacağına kendi evine bak.Senin adayın çok da mantıklı proje açıkladı. Hükümet desteği olmadan yapılamayacak tamamen merkezi hükümet projelerini yapacak(mış). Otoban hastane falan filan.Hadi canım sen de...

Yorumu oyla      12      8  
Mehmet Atmaca 28 Şubat 2019 Perşembe 10:35

:))))) gülüp geçmek lazım sadece.

Yorumu oyla      14      8  
Adınız: öyle deme vekilim kızarlar 28 Şubat 2019 Perşembe 09:28

Vekilim hdpkk ile ittifak yapıp projenin kralını yaptılar ya. CHP''yi dönüştürüp içerden yıkmak için herşeyi yapıyorlar ya daha ne yapsınlar.

Yorumu oyla      7      17  
Oğulcan Cengiz 28 Şubat 2019 Perşembe 09:22

Sizin var mı projeniz? Biz göremedik?

Yorumu oyla      15      8  
HALK 28 Şubat 2019 Perşembe 09:16

sizin varmı? Marttan sonra görücez sizi şuan motorin 6,41 çiftçi nasıl üretim yapacak ?????

Yorumu oyla      13      8