HABERLER>POLİTİKA
31 Temmuz 2018 Salı - 18:30

AK Partili Dağ'dan Kocaoğlu'na dönüşüm çıkışı: Yorum değil icraat bekliyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, kentsel dönüşüm konusunda vatandaşın mağdur olmamasının en önemli kıstas olduğunu belirterek İzmirlilerin Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan yorum değil icraat beklediğini belirtti.

AK Partili Dağ dan Kocaoğlu na dönüşüm çıkışı: Yorum değil icraat bekliyoruz

Dağ, yaptığı yazılı açıklamada, Kocaoğlu'nun Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) kentsel dönüşüm ve İzmir'e yapılacak statlar konusunda yaptığı açıklamaları eleştirerek, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı insanlara akıl verme, tavsiye verme yeri değildir. Bu makamın ilk görevi iş yapmaktır, icraat yapmaktır." ifadelerini kullandı.

Aziz Kocaoğlu'nun İzmir'de kentsel dönüşüm adına ortaya somut bir şey koyamadığını savunan Dağ, şu ifadeleri kullandı.

"Kentsel dönüşümün nasıl yapılacağı konusunda bizler de fikir sahibiyiz. Kentsel dönüşüm yapılırken söz konusu dönüşüm alanlarında hayatını idame ettiren vatandaşlarımızı mağdur etmeden, uygun strateji ve hamlelerle, mahalle kültürünün devam edeceği şekilde bir icraat olması konusunda biz de mutabıkız. Bu şekilde bir kentsel dönüşüm yapılması için bizler iş birliğine hazırız. Ancak 13 yıldır görevde olan Büyükşehir Belediye Başkanının bu şekilde ne kadar dönüşüm yaptığını, bu kültürde bir eyleme ne denli katkıda bulunduğunu bizler de bilmek isteriz. Bunu sorgulamamız gerekiyor. Kentsel dönüşüm konusunda en önemli kıstas vatandaşların mağdur olmamasıdır. Biz İzmirliler, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan yorum değil icraat bekliyoruz. Bugüne kadar bu hassasiyeti olmayanların bugün planlamadan bahsetmesine anlam veremedik. Bu anlayış ve zihniyetle başarı elde edemeyecekleri çok açıktır." 

- "Statları kimin engellediğini İzmirliler biliyor"

Aziz Kocaoğlu’nun stat konusundaki açıklamalarına da değinen Dağ, statların yapımının kim tarafından engellendiğinin gayet iyi bilindiğini, bu konuda gösterdikleri çaba ve ısrarın meyvelerini yakın dönemde toplayacaklarını ifade etti.

Dağ, "Çabalarımızı ısrarla görmezden gelme gayretinde olanların ve statları yapmak istemediğimizi belirterek bizleri karalamaya çalışanların, Alsancak ve Göztepe statlarının yükselişini gördükçe şekerleri yükselmekte ve renkleri değişmektedir. Statların yapımlarının tamamlanmasıyla, söz konusu kimselerin bu konuyla ilgili iddialarının koca bir yalandan ibaret olduğu bir kez daha ortaya çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

 
Manisa'da dehşet: Traktörden ölüme düştü!
 
EİB İzmir’de kendi üniversitesini kurmak istiyor
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
derviş 1 Ağustos 2018 Çarşamba 13:11

iktidar partisi genel başkan yardımcısısın 7 bölge 81 milyona hitap edecek bir beyanatını daha görmedik. politika ürettiğini görmedik zaten çözüm üretmeyi hiç ağzıma bile almıyorum. albayın görevlendirdiği taze üsteğmen gibi debelenip duruyon ama mevki komutan yardımcısı. koltuğa güç katacağın günleri görürmüyüz bilmem. adamın hafızasından izmire muhalefet kavramını silsek ortada hamza diye biri kalmayacak.

Yorumu oyla      10      5  
sezardan hamza dağ yanlışları 1 Ağustos 2018 Çarşamba 12:29

1- Kentsel dönüşüm tek başına belediyelerin işi değildir.Her fırsatta hükumetten birileri gelip İzmir de şukadar bina hasarlı, şu kadar bina depremde gider, şukadar binaın kentsel döbüşüme ihtiyacı var diye konuşmayı biliyorsunuz. e ozaman kentsel döünşümü neden Aziz beye yüklüyorsunuz? 2- Stad konusuna gelelim. bu konuda kimin neyi nasıl engellediği önemli değil. belediye de hatalı olabilir ancak siz hukumet adına en azından avrupa şampiyonası oynanacak kadar büyük bir stad yapalım dedinizmi? Şaka gibi Türkiyenin 3. büyük yazları 2. büyük şehri olan izmirin es kaza 2024 olursa burada yeri yok ! şaka gibi gerçekten! 3- dolar 4.93TL, Faizler yüksek. insanlar tüketici kredi kullanmaya korkuyor. araç fiyatları aldı başını gitti. elektriğe zami doğalgaza zam ! birde asgari ücret zammı için ta ocak ayını bekle! ne yiyip, ne içecek bu insanlar? Sayın Hamza Dağ Aziz kocaoğlu ile uğraşmayı bıraksın da ülkenin haline baksın .

Yorumu oyla      10      5  
sağduyu 1 Ağustos 2018 Çarşamba 11:46

syn Hamza Dağ , siz iktidar partisi yetkililisiniz sizlerin muhalefet partisine ait bir Büyükşehir Belediyesini eleştirmenin dışında destek vermeniz bir zorunluluktur ,netice de Belediye Başkanı seçimle göreve gelmiş insan , onun ötesinde izmir lini ve devletin parasını en saydam ve en verimli şekilde kullanarak İzmir ve İzmir li için çalışmakta . Kaldı ki yasaya uygun olmayan bir uygulama varsa "yargı" zaten devrede . Bir de kentsel dönüşüm de istanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri neler yapmış ondan da bahsedersiniz meseleyi çok daha somut ve net olarak ortaya koymuş olursunuz. saygılar,

Yorumu oyla      11      5  
Ne olacak Memleketin hali? 1 Ağustos 2018 Çarşamba 02:18

Dolar 4;90 TL üzerinde, Doğal gaza zam geldi. Ekmeğe zam geldi. Elektrik zammı yolda. Haberiniz var mı? Siz millet veklisiniz, AKP Genel Başkan yardımcısısınız. Boş veren Aziz Kocaoğlu ile uğraşmayı. Ne olacak bu Türkiye'nin hali? Bunun cevabını verin

Yorumu oyla      15      5  
Mustafa Narin 31 Temmuz 2018 Salı 23:08

Biz de sizden !

Yorumu oyla      11      5  
icraat 31 Temmuz 2018 Salı 22:45

Belediyeyi birak elektrik ve dogalgaz zammini anlat yarin birde akaryakita zam gelir sebze meyve zaten yanina yanasilmiyor halimiz kotu

Yorumu oyla      13      5  
volkan 31 Temmuz 2018 Salı 22:20

iktidar mvekili olma sandıkla işbaşında olan başkanı karalama yeri değildir.şunu oğrenın artık!!! izmiri neden alamıyosunuz çünkü söz verdiğiniz şeyleri yapmıyor( otogar metro..kuzey cevreyolu..candarlı lımanı vb) üstüne birde izinleri vermiyosunuz köstek oluyosunuz(yenı gemiler için sıgınak izni)siz bu kafayla hiç bir zaman izmiri alamazsınız!!!!

Yorumu oyla      12      5  
Bülent ışık 31 Temmuz 2018 Salı 19:25

Bayraklı ve Çiğli ile beraber 1 milyon nüfusu olan Karşıyaka bölgesine 12 bin kişilik stad. 15 bin kişilik Alsancak stadının yıkılıp yerine 12.500 kişilik stad.

Yorumu oyla      12      5  
31 Temmuz 2018 Salı 19:21

doğalgaza %50 zam gelmiş.ver mehteri....

Yorumu oyla      12      5  
nerede kalmıştık 31 Temmuz 2018 Salı 19:16

Seçim öncesi büyükşehir belediyesini eleştiriyorduk seçim bitti kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kocaoğlu seçimlerde her parti tabanından oy alıyor bunu herkes biliyor.En güzeli reklamları izlemeden eldeki belediyeleri incelemek zira reklamlar ile gerçek uyuşmuyor.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaldız’dan ‘kurultay’ çıkışı: CHP’nin zeminine dinamit döşüyorlar!
İntegral Araştırma Genel Koordinatörü Ümit Yaldız, CHP’deki kurultay tartışmaları ...
CHP'li Polat: Enerjimizi yerel seçimlere harcamalıyız
İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP’nin bir demokrasi sürecinden geçtiğini ...
İzmir’de flaş gelişme: İki önemli isim imzasını geri çekti!
CHP’de sıcak saatler yaşanıyor. Son bulan imza hareketine yönelik birbirinden ...
 
Muhaliflerden Kılıçdaroğlu'na uyarı: Aksi halde...
CHP PM Üyesi Gaye Usluer, "Genel Başkanımızın bu sürecin daha yıpratıcı ...
Erdoğan ile Bahçeli görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ...
MHP İzmir'den askıda ekmek kampanyası!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekmeğin fiyatına zam yapılacağı iddiası ...
 
Muhaliflerden rapor: İzmir'de kaç imza toplandı?
İzmir'de CHP'de olağanüstü kurultay isteyen 27 delege imza verdi. İmza ...
AK Parti İl Başkanı Şengül, Kocaoğlu'nun Ankara davetine ne yanıt verdi?
İl Başkanı Şengül, Başkan Kocaoğlu’nun bakanlıklara yapılacak ziyaretler ...
CHP'li Bakan sordu: İzmir'deki kışlaların akıbeti ne olacak?
TBMM Çevre Komisyonu Üyesi CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, şehir merkezlerindeki ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva