HABERLER>POLİTİKA
31 Mayıs 2018 Perşembe - 16:14

AK Partili Başkan Şengül: Bir bakın! Erdoğan'ın gitmesini isteyenler dost mu, düşman mı?

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Foça Bağarası’nda katıldığı Gönül Sofrası iftarında “İyi bakın bakalım, Tayyip Erdoğan’ın gitmesini kimler istiyor ve gitmesini isteyenler bizim dostumuz mu? Sadece bu sorunun cevabı bile Erdoğan’ın arkasında dik durmamız için yeterli bir sebeptir” dedi.

AK Partili Başkan Şengül: Bir bakın! Erdoğan ın gitmesini isteyenler dost mu, düşman mı?

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün seçim temposu düşmüyor. Her akşam iftardan sahura kadar İzmir’i ilçe ilçe gezen, AK Parti seçim koordinasyon merkezlerini, ilçe başkanlıklarını ziyaret eden; esnafla ve halkla bir araya gelen Başkan Şengül, 24 Haziran seçimlerine yönelik de önemli mesajlar veriyor.

Foça Bağarası’nda kurulan Gönül Sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı Şengül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtı cepheye dikkat çekti.

Şengül, “Önümüzdeki süreç içerisinde bizim sevgiye, muhabbete, birlik ve beraberliğe, bir birimize umutla, sevgiyle bakmaya ihtiyacımız var. Ayrıştırmaya, ötekileştirmeye, kutuplaştırmaya değil… İnanılmaz bir mücadele içerisindeyiz. Gelişmiş bir ülke olalım diye, sürekli çalışıyoruz, çabalıyoruz. Ama birileri bizim bu büyümemizden, gelişmemizden, birlik beraberliğimizden, kardeşliğimizden o kadar tedirgin ve rahatsız ki, o yüzden bizim o farklılıklarımızı ayrıştırıp, bizi birbirimize düşman etmeye çalışıyorlar.

TÜRKİYE’NİN DÜŞMANLARINA PİRİM VERMEYİN!
Etnik kökeniniz, inanışınız, bölgeniz ne olursa olsun, bizim geleceğimiz bu ülkede, çocuklarımızın geleceği de bu ülkede olacak. Biz her şeyden önce bu ülkenin geleceği, birlik beraberliği için mücadele etmeliyiz. Kavgaları bir kenara bırakalım, önce bir kucaklaşalım, helalleşelim, bir birimize bir sarılalım. Bu coğrafyada gözünü kulağını bize dikmiş, umudunu bize bağlamış bir sürü mazlum var. Yine bizim tökezlememiz için elini ovuşturup bekleyen birçok düşmanımız var. Kendi içimizde düşman yaratmaya gerek yok. Zaten dışarıda bir sürü düşmanımız var. Kendi içimizdeki kardeşlerimizi ayrıştırarak bize karşı kullanmaya çalışıyorlar. Sağduyulu olalım. Bizim milletimiz çok sağduyuludur. Milletimiz dünyada ne olup bittiğini çok iyi bilir, çok iyi sorgular” diye konuştu.

TAYYİP ERDOĞAN’IN GİTMESİNİ İSTEYENLERE BİR BAKIN!
İl Başkanı Şengül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında oluşan cepheye dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sorun onlara, neden siz Tayyip Erdoğan’dan rahatsızsınız, neden gitmesini istiyorsunuz? Sadece şunu sorgulayın; Tayyip Erdoğan’ın gitmesini kimler istiyor, neden istiyor? Bir bakıyorsunuz bu ülkenin ne kadar düşmanı varsa onlar Tayyip Erdoğan’ın gitmesini istiyor. Sadece bu durum bile Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak ve arkasında dik durmak için yeterli sebeptir. Lütfen, sağduyulu düşünelim; Avrupa, Amerika çok mu bizi seviyor, çok mu gelişmemizi istiyor? Neden bizle uğraşıyorlar. Sadece bunun cevabını sorarsanız, doğruya ulaşırsınız.”

ÇOCUKLARIMIZA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE BIRAKALIM
Şengül, iftara katılan vatandaşlardan bir istekte bulunarak, “Bizim çektiğimiz sıkıntıları çocuklarımız, torunlarımız çekmesin. Onlara daha iyi bir dünya, daha iyi bir ülke bırakalım. Dünyadaki haksızlıklar bitsin diye burada güçlü bir Türkiye olması lazım. Güçlü bir Türkiye olması için de doğusu ile batısı ile kuzeyi, güneyi ile bu ülkede yaşayan herkes bir olacak, beraber olacak, tek yumruk olacak. Allah’ın izni ile düşmanlarımıza en güzel dersi vereceğiz” dedi.

GECE MESAİSİ İLÇE ZİYARETLERİ İLE SÜRDÜ
İl Başkanı Şengül, Bağarası’ndaki iftar programının ardından önce Aliağa, ardından Dikili’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Sahur programı için de Bergama’ya geçerek; Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun gerçekleştirdiği toplu temel atma ve açılış programına katıldı. 

 
İzmir'de kalpazanlığa darbe!
 
İzmir'deki araç sayısı belli oldu: En çok hangi arabayı satın aldık?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Bölünmez'den Buca'da seçim mesaisi: Gönüllere dokunmaya geldik
AK Parti 1. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı hızlı ...
Oy pusulaları işte böyle olacak
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde kullanılacak ...
AK Partili Sürekli: Küsmedim, partimin emrindeyim!
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli yeni döneme ilişkin parti ...
 
Bakan Eroğlu kalem kalem açıkladı ve sordu: İzmir’e gönderdiğimiz paralar nereye gidiyor?
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, “Bizim İzmir’in her yerinde izimiz var. ...
Flaş! CHP heyeti Yunanistan'a alınmadı
Yunanistan, milletvekili ve gazetecilerin geçişine izin vermedi. CHP'nin ...
Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun: Seçimin kaderini o parti belirler!
Siyaset Bilimci ve Prof. Dr. Tanju Tosun, "24 Haziran seçiminin kaderini ...
 
CHP’li Sındır’dan Bergama çıkarması: Esnaf bakanlığı kuracağız
24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalara ara vermeden devam eden CHP ...
Perinçek: Bizim ikinci tura kalacağımız kesin
Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek,  "Bizim ...
CHP İzmir adaylarını tanıttı… Başkan Yücel: Bizden İYİ Parti’ye kayma olmaz!
Yücel, diğer siyasi partilerin iddialı isimleri listeye koyması hakkında, ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva