HABERLER>POLİTİKA
31 Mayıs 2018 Perşembe - 14:59

AK Partili Sürekli: Küsmedim, partimin emrindeyim!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli yeni döneme ilişkin parti teşkilatlarına “sandıklara sahip çıkın” derken listelerde yer almamasıyla ilgili de, “Küsmedim, darılmadım. Partim bana çok önemli görevler verdi. Her zaman emrindeyim” dedi.

AK Partili Sürekli: Küsmedim, partimin emrindeyim!

EGEDESONSÖZ- AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde İzmir listelerinde yer vermediği isimler arasında yer alan AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli açıklamalarda bulundu. Son Söz TV’de canlı yayına katılan Sürekli, genel merkezin kararının ardından küsüp, darılmasının ya da geri çekilmesinin asla söz konusu olmadığını vurguladı.

Saha çalışmalarından kopmadığını belirten Sürekli, “Listeler açıklandığında kendimi göremedim. Bunu bir mesele olarak da kendime görmedim. Küsmek, darılmak ya da kenara çekilmek asla söz konusu değildir. Partim bana yıllarca çeşitli görevler verdi. Milletvekilliği gibi bir görevle da onurlandırdı. Bunu layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Partimin emrinde, partililerimin hizmetindeyim” diye konuştu.

PROGRAMIN TAMAMI İÇİN:

SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN
Sürekli, parti teşkilatlarına da mesaj verirken çalışmaların aksatılmaması gerektiğini söyledi. Sürekli, “Rehavete kapılmak yok. 23 Haziran saat 17:00’ye kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Anketler, kamuoyu araştırmaları elbette ortaya çıkar ama bizim ‘nasıl olsa bir sorun yok’ demememiz gerekiyor. İzmir parti teşkilatlarımız sandıklara müthiş sahip çıkıyor. İl başkanımızın başkanlığında tüm yetkililer oylar zayi olmasın diye gayret gösterecektir” dedi.

HALK YEREL YÖNETİMDEN ŞİKAYETÇİ
İzmir’in birçok sorunu olduğunu belirten Sürekli, bu sorunların çözümü için Ankara’da ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Sürekli, “İzmir’de biz seçim çalışmalarında en çok şikayeti yerel iktidardan yana duyuyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediyesi’ni şikayet ediyorlar. İnsanlar ulaşımdan, altyapıdan ve kentsel dönüşümden dertliler. Biz taşeron yasasıyla ilgili düzenlemeleri yaptık. Devletin ilgili kurumları zaten gereken çalışmaları tamamladılar. Biz sahada en çok istihdam konusunda talep görüyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın kampanyaları, sonrasındaki teşvikler ve yapılanlar işsizlik oranını düşürdü. Bu sorun da özellikle iyi çalışmalar sonrasında minumuma indirilecek” dedi.

2011 SÜRECİNDEKİ OYLARI AŞACAĞIZ
Sürekli, partideki son kamuoyu araştırmaları ve anket sonuçlarını da yorumlarken, şunları söyledi:

 “Türkiye’de referandum sonrasında sistem değişikliğini kabul ettik. Parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtik. Bu yüzden yürütmenin de başı olan Cumhurbaşkanlığı seçimi çok önemlidir. Ayrıca bu güzel bir gelişme oldu. Yıllardır yaşanan bürokrasi, engellemeler ortadan kalkacak. Ülkedeki icraatların önündeki en büyük engel bürokrasidir. Yeni sistemde güçlü bir yürütmenin yanında meclisin gücü ortaya çıkacak. Kimse ‘meclis etkisizleştirilecek’ demesin. Sayın başbakanımız örnek olarak İzmir’den yeniden aday gösterildi.  Güçlü meclisin şifrelerinden birisi de sayın Cumhurbaşkanının güvendiği isimlerin meclis listelerinde yer almasıdır. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda rahatlıkla bitecek. Buna hem inanıyorum hem de temenni ediyorum. Ayrıca alandaki veriler bize bu işin bittiğini gösteriyor.  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Cumhur İttifakı mecliste rahatlıkla kendisine yer bulacak. 1 Kasım seviyesinde bir oyumuz var. Anketler ve veriler bize bunu gösteriyor. Kararsızların kararları AK Parti’nin lehine doğru dönüyor. Böyle giderse 1 Kasım’ın üzerinde oy oranı alırız.

İzmir’de sayın başbakanımızın da ifade ettiği gibi durumu farklı görüyoruz. Başbakanımızın öncülüğünde 2011 yılında İzmirlilerden yüzde 37 oy oranıyla 11 milletvekili çıkarttık. Sonrasında Büyükşehir adaylığı ile 1 milyona yakın oy aldık. Biz bunun üzerine çıkmak istiyoruz. Hedefimiz yüzde 40’ları rahatlıkla aşmaktır. Kentte değişim ciddi oranda kendini gösteriyor”

 
Real Madrid'de Zidane depremi! İstifa etti...
 
Sendikalı Ege Üniversitesi işçilerinden eylem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Eroğlu kalem kalem açıkladı ve sordu: İzmir’e gönderdiğimiz paralar nereye gidiyor?
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, “Bizim İzmir’in her yerinde izimiz var. ...
Flaş! CHP heyeti Yunanistan'a alınmadı
Yunanistan, milletvekili ve gazetecilerin geçişine izin vermedi. CHP'nin ...
Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun: Seçimin kaderini o parti belirler!
Siyaset Bilimci ve Prof. Dr. Tanju Tosun, "24 Haziran seçiminin kaderini ...
 
CHP’li Sındır’dan Bergama çıkarması: Esnaf bakanlığı kuracağız
24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalara ara vermeden devam eden CHP ...
Perinçek: Bizim ikinci tura kalacağımız kesin
Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek,  "Bizim ...
CHP İzmir adaylarını tanıttı… Başkan Yücel: Bizden İYİ Parti’ye kayma olmaz!
Yücel, diğer siyasi partilerin iddialı isimleri listeye koyması hakkında, ...
 
AK Partili Kaya, Konak'tan CHP'ye yüklendi: En büyük özelliği samimiyetsizliği!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarına Konak'ta ...
CHP’li Çam'dan seçim mesaisi: ‘Nasıl oy verileceğini’ anlattı
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, ilk defa ittifakların yer aldığı ve cumhurbaşkanı ...
AK Partili Dağ, seçim anketi sonucunu açıkladı: İlk turda...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir milletvekili ve 2'nci bölge 1'inci ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Meksika’da sol ve Hindistan’da yeniden aşırı sağ!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP ‘iktidar’ olamazsa giderim diyen tek lider!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva