HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Aralık 2014 Salı - 11:38

AK Partili Badem'den torpil yanıtı: Güvendiğim insanlarla...

Kardeşini belediye başkan yardımcısı, kardeşinin bacanağını kültür müdürü, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun kız kardeşini de özel kalem müdürü atayan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’den eleştirilere yanıt geldi. Badem, “Güvendiğim insanlarla çalışmak hakkım. Daha önce bu görevi yaptım. Yüzde yarım tenzilatla verilen ihaleler gördüm” dedi.

AK Partili Badem den torpil yanıtı: Güvendiğim insanlarla...

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ -  AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in yakın tanıdıklarını belediyelerde üst düzey görevlere getirmesinin ardından tartışma çıktı. Muhalefet, ilçede gündem olan atamalara tepki gösterirken Belediye Başkanı Badem’den açıklama geldi.  Kendi kardeşi Tahir Badem’i başkan yardımcısı, kardeşinin bacanağı Tire eski Belediye Başkanı Sıtkı İçelli’yi de kültür müdürü olarak atayan Badem’in bir atama daha yaptığı ortaya çıktı. Badem, Kemalpaşa’nın AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun kız kardeşi Tuba Uğurlu’yu özel kalem müdürü yaptı.

Atamalar hakkında bilgi veren Başkan Badem eleştirileri yanıtları. Egedesonsöz’e konuşan Badem, “Kardeşim Tahir uzun yıllardır Ödemiş’te Türk Telekom’un transmisyon amiri olarak görev yapıyordu. Devlet memuru olarak çalışmalarını sürdürüyor. Kemalpaşa-Torbalı ilçelerini de içine alan bölgenin sorumlusuydu. Devlet memurluğunu bıraktı. Görevinden ayrıldı. Şimdi belediyede taşeron şirkette çalışıyor. Aldığı maaşın yarısından daha az bir maaşa bu görevi yapıyor. Bir belediye başkanı güvendiği insanlarla çalışır. Ben daha önce Ödemiş’te belediye başkanlığı yaptım. Bu işleri iyi biliyorum. Sırtınızı dayayacağınız, arkanıza bakmadan gideceğiniz insanları görevlere getirirsiniz. Ben de onu yaptım. Güvendiğim insanı göreve getirdim. Daha önce bu belediyede yüzde yarım tenzilatla ihaleler yapıldığını gördüm. Birçok konuda deneyimliyim” dedi.

MAAŞINI BAŞBAKANLIK VERİYOR
Kardeşi Tahir Badem’in bacanağı Tire eski Belediye Başkanı Sıtkı İçelli’nin belediyede görevlendirilmesi ile ilgili de konuşan Badem, “Sıtkı İçelli’yi herkes tanır. Benim de yakından tanıdığım birisi. Benim değil kardeşimin bacanağıdır. Birçok kişi de bunu bilir. Eski bir belediye başkanı olarak deneyimlerinden faydalanmak için bu göreve getirdim. Ayrıca kadrosu Başbakanlık’ta bulunuyor. Altı ay süre ile geçici görevlendirme ile belediyeye geldi. Maaşını ben değil başbakanlık ödüyor” diye konuştu.

O BENİM ÖZELİM
Başkan Badem, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun kız kardeşinin İçişleri Bakanlığı onayının ardından belediyede özel kalem müdürü kadrosunda göreve başlatması ile ilgili de, “O benim özel kadrom. Belediye başkanı özel kaleme istediğini şartlar uygun olursa getirir. Konu beni ilgilendirir. Buna da kimse karışamaz” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BÜRÜTÜS 23 Aralık 2014 Salı 22:00

SENİ MAKAMLARA GETİREN SECMENLERİN..ANAYASAL OLARAK HİZMET KONUMUN HALKA ACIK GÖREV YAPANLARDA HİZMET İTİBARI İLE ACIK OLMASI LAZIM,,BÖYLE BİR RÖPORTAJ SANKİ GİZLİLİK VARMIŞ GİBİ ANLAŞILIYOR..BUNDAN SONRA NOT ALAN SECMENLER SECİMDE SENİN İÇİN BÜRÜTÜS OLURSA ŞAŞIRMIYACAĞIZ,,KEMALPAŞA BAŞKANI İÇİN YAPTIĞINDA,DİĞERLERİ İÇİN YAPTIĞINDA ETİK AÇIDAN HOŞ DEĞİL BAŞKAN ÖZELLİKLE ŞU ANDAKİ ATMOSFERE VE PARTİNİN VİZYONUNA UYMADI..

Yorumu oyla      14      6  
hulya 23 Aralık 2014 Salı 21:07

CHP daha beterini yaptığında nedense kimse sesini çıkar(a)mıyor???!CHP li belediyelerde çalışanlara da bir baksanız nasıl olur?

Yorumu oyla      15      13  
Ne demiş Tevfik Fikret 23 Aralık 2014 Salı 20:46

Yiyin Efendiler yiyin!

Yorumu oyla      21      7  
huseyin ahmetoglu 23 Aralık 2014 Salı 20:30

Tebrikler an baskanim.Tavriniz net evet baskanlar arkadan hancerlenmemelidir.guvenili insana ihtiyac vardir.yasananlar ortada.guvenilir olmak guzel.bize kimse guvenmiyor

Yorumu oyla      12      15  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 23 Aralık 2014 Salı 13:44

Akp'nin fıtratında olan şeyi yapmış şaşırmadım.Üzüldüğüm bu kadar genç üniversitede neden okuyor,ne umutla okuyor.Bunları belediye başkanlığı yapmış biri olarak yazıyorum ,bizde bu koltuklarda oturduk 1 tek akrabamızı işe almadık,belediyeye işçi alınacaksa İŞKUR aracılığı ile noter huzurunda kura ile yaptık.Hamdolsun şimdi yönettiğim eski şehirimde alnım ak insanların yüzüne bakarak ve selam alarak yürüyebiliyorum.

Yorumu oyla      26      8  
Ercan 23 Aralık 2014 Salı 13:32

Kemalpaşaya danışman olan lise mezunu,menderes ve torbalıyıda almaya çalışıyor akrabası vasıtasıyla

Yorumu oyla      24      6  
Can 23 Aralık 2014 Salı 13:28

Mahmut abi dürüst adamdır bırakın ödemişi iZmirde herkes onu bilir tanır zaten yanlış biri oksaydı ikinci kez secim kazanamazdı çalışkan insandır

Yorumu oyla      13      25  
Sadık 23 Aralık 2014 Salı 13:22

Demek ki mahmut bey ailesinden başka kimseye güvenemiyor. bu sözlerden benim anladığım budur. ak parti teşkilatı da sanıyorum hem sözlerden hem de atamalardan çok şey anlamıştır.

Yorumu oyla      24      9  
BİR BİLEN 23 Aralık 2014 Salı 13:01

BADEM İKİNCİ VE SON KEZ BAŞKANLIK YAPMANIN RAHATILIĞI İLE HAREKET EDİYOR BEYANLARI İNANDIRICI DEĞİL , SAYIN BADEM HERGÜN BASINA ÇIKIP BORÇ VAR DİYE AĞLAMAYI BIRAKIP HİZMET GETİRMELİ BİR YOL OLDU BİR İCRAAT YOK

Yorumu oyla      27      9  
silo 23 Aralık 2014 Salı 12:08

badem çalışkan ve dürüst hizmet eden bir kişilik...

Yorumu oyla      14      23  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İTO'dan KKTC çıkarması: Duvarları ekonomi ile yıkalım
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı’nın davetlisi ...
Pekdaş’tan Kubilay'ı anma mesajı
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Devrim Şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi ...
Bornova'da coşkulu 2015 karşılaması
Bornova’da meclis üyeleri ve muhtarlar Başkan Olgun Atila’nın ev sahipliğinde ...
 
Selvitopu’ndan gençlere belediyecilik dersi
Uzundere Sabiha Yorgancılar İlkokulu öğrencileri, yerel yönetimleri ve ...
Başkan Arslan'a iki ziyaret birden
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ege Makedonya Göçmenleri Derneği ...
Başkan Acar: Atatürk'ün vasiyetini yerine getirecek
Bosna Hersek Fahri Konsolosu, Türkiye-Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu ...
 
Güzelbahçe’de ‘yeni yıl, yeni umutlar’ şenliği
Güzelbahçe Belediyesi ile Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme ve Musiki ...
‘Oda Orkestrası’ yeteneklerini seçti
Oda Orkestrası kurarak sanata verdiği önemi gösteren Karşıyaka Belediyesi, ...
İzmir'in genç paramedikler umut verdi
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Toros Eğitim Tesisleri, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva