HABERLER>POLİTİKA
3 Haziran 2018 Pazar - 13:25

AK Parti'nin vekil adayı Doğan: Kocaoğlu kendi söküğünü dikemiyor

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan, seçim kampanyasını Torbalı Atatürk Mahallesinde sürdürdü. Doğan, Torbalı örneği üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştirdi.  

AK Parti nin vekil adayı Doğan: Kocaoğlu kendi söküğünü dikemiyor

AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan, seçim kampanyasını sürdürdüğü Torbalı’da ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmetleri yerinde inceledi. Meydanları, yürüyüş yollarını, parkları, düğün saraylarını, sosyal eğitim merkezlerini, köy konaklarını, alt geçidi, spor sahalarını gezen Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesini eleştirdi.

Güneydoğu kökenli vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Atatürk Mahallesi'nde gördüğü ilgiden memnun olan Doğan,  “Mahmut Atilla Kaya kardeşimiz, Adnan Yaşar Görmez Başkanımız, ilçe teşkilatımız el ele  vermişler, en büyük yatırımı  insanın kendisine yapmışlar. Sevgi, kardeşlik, birlik, beraberlik nasıl sağlanır, yaşatılır ve bir ilçe 4 yılda iki kat nasıl büyür bunu Torbalı’da görsünler” dedi.

“KOCAOĞLU KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DAHİ DİKEMİYOR”
Deneyimli siyasetçi Bilal Doğan, Bekir Sakarya Caddesi’nde yaklaşık 1 aydır boşa akan su patlaklarını göstererek, “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği ziyaretinde hükümetimizin bugüne kadar İzmir’e milyarlarca lira para gönderdiğini söylemiş ve bu paranın nereye gittiğini sormuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun cevap veremediği sorunun yanıtı işte burada. Gördüğünüz gibi İzmir’in parası, milli servetimiz, çoluk çocuğumuzun rızkı burada 1 aydır boşa akıyor. Sadece burada değil kuşkusuz, kaçak su oranı bakımından dünya şampiyonuyuz. Kaynaklarımız boşa akıyor” dedi.

“İZMİR’İN SORUNLARININ KAYNAĞI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİDİR”
İzmir'deki en temel sorunların Büyükşehir Belediyesi’nden kaynaklandığını ifade eden Doğan, “Gittiğimiz her yerde bize iletilen sorunların, şikâyetlerin neredeyse tamamı Büyükşehir Belediyesi ile ilgili. Aynı sorunları biz de görüyoruz. Kendi söküğünü bile dikemeyen bir anlayış İzmir’i nereye götürecek?  İzmir’i sadece 3 ilçeden ibaret olarak gören bu anlayış, kentin tamamına hizmet götürebilir mi?  Sayın Kocaoğlu çıkmış vizyondan bahsediyor, işte sizin vizyonunuz burada gördüğünüz gibi boşa akıyor. Aynı sorunlar İzmir’in tüm bölgelerinde yaşanıyor” diye konuştu.

24 HAZİRAN TÜRKİYE İÇİN MİLAT OLACAK
Yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimlerine de değinen Doğan sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz her seçimi önemli görüyoruz ama bu seçim ülkemiz açısından daha önemli. Bu seçim ülkemizin kaderini tayin edecek. Türkiye bağımsızlık mücadelesini 24 Haziran’da tamamlamış olacak. Zaten o yüzden düşmanlarımız topu, tüfeği, faizi, doları, Euro’su ne kadar silahları varsa hepsini Türkiye’ye çevirmiş durumdalar. Allah’ın izniyle her zorlu süreçten olduğu gibi milletimiz bu süreçten de birlik ve beraberlik içerisinde güçlenerek çıkacaktır. Türkiye, AK Parti iktidarı ile Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığında 25 Haziran sabahına daha güçlü, daha kararlı bir şekilde uyanacaktır. Bu zafer yalnızca Türk milletinin değil, tüm İslam coğrafyasının, tüm mazlum ve mağdur halkların zaferi olacaktır.”

 
İzmir'de iki partinin hedefi '58 bin'lik seçmen!
 
Foça yelken, yaza hazır
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ercan 4 Haziran 2018 Pazartesi 11:36

Sayin Bilal Doğan yerel seçimlere daha var ama aziz kocaoğlu takıntısı sizde o kadar çok olmuş ki yapılan her seçimi belediye başkanlığı seçimi gibi görüyorsunuz Anlayamadığınız şu bir türlü.Basit iskeleler için bile iki sene belediyeyi oyalayan bir anlayışa izmir oy vermez.Yıllardır izmir bir turlu öğretemedi size bunu.Ders almam ders veririm anlayışından kurtulun. artık.Birakin Izmiri ülkemiz içinde çok hayırlı olacaktır çok ta geç olsa.

Yorumu oyla      9      5  
süleyman 4 Haziran 2018 Pazartesi 07:50

Gemilerimiz için liman izni vermiyenler,Buca metrosu iznini imzalamıyanlar,İzmir in tüm projelerini sümen altı yapanlar kim anlatsana.Bu yerel seçim değil.Benzin kaç lira,dolar kaç lira oldu.Sarayların maliyetleri ne,özel uçakların maliyeti ne,bütün kurumlarımız neden satılıyor,finans akışı başlamış yüzde kaç faiz ile para buldunuz.Borcumuz ne ?Anlat dinliyelim.

Yorumu oyla      9      5  
Merkez 4 Haziran 2018 Pazartesi 00:24

Bilal bey CHP''lilere çok dokunmuş.

Yorumu oyla      9      7  
hosgeldiz 3 Haziran 2018 Pazar 23:42

Siz yillardir Izmir Buyuksehir Belediyesi Meclisinde degilmiydiniz? Izmire 1 metre bile metro yaptiramayan Bilal beyvardi herhalde isim benzerligi HOSGELDINIZ IZMIRE

Yorumu oyla      10      5  
Bülent ışık 3 Haziran 2018 Pazar 20:41

Konak'taki tünelin üzerindeki boşaltılmış evler niçin yıkılmıyor. O evleri kim istimlak etti ise onun yıkması gerekiyor.

Yorumu oyla      12      5  
Mimar 3 Haziran 2018 Pazar 20:06

Bilal beye olumsuz malzeme veren izsu yetkililerinin bu durumda hiç mi sorumluluğu yok . Aziz Başkan izsu ya neden müdahale etmiyor.

Yorumu oyla      14      5  
KSK 3 Haziran 2018 Pazar 20:01

Siyaset bu kadar basit olmamalı bul bir su birikintisi önünde resim çekil ve eleştir..Hala izmire gelen paraların da akibetini öğrenemediyseler söylenecek söz yok...

Yorumu oyla      12      6  
izmirli 3 Haziran 2018 Pazar 15:26

bizde tamamlanmayan menemene uzanan çevreyolu onunde poz vereyim yada bitmeyen çandarlı lımanı onunde yada bayraklı şehir hastanesi inşaatı onunde yada bornova opera binasıinsaatı onunde ne dersin bilal bey?

Yorumu oyla      19      6  
Gürkan 3 Haziran 2018 Pazar 13:40

Bilal Bey'de laf çok icraat sıfır :) Bilal Bey'e sorsan 35 proje son gaz devam ediyor. Bir bakıyorsun 45 milyar yatırım bir anda 50'ye, sonra da 77' ye çıkıyor. İnsanlarda zaten gerizekalı ya, ne söylesek inanırlar modundalar.

Yorumu oyla      19      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de iki partinin hedefi '58 bin'lik seçmen!
İzmir'de siyasi partilerin gençlik kolları, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ...
AK Partili Başkan Şengül’den ‘8 Haziran’ uyarısı!
Gönül Sofrası iftar programında Karabağlar halkı ile buluşan AK Parti ...
CHP'li Sındır hükümete yüklendi: Bu tabloyu yaratanlara oy vermeyin!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Çiğli’de işçilerle buluştu, ...
 
Erbakan'dan Manisa mesaisi: Yeni parti için tarih verdi
Manisa'da, Erbakan Vakfı'nın düzenlediği iftar yemeğine katılan vakfın ...
AK Partili Kaya'dan Kordon mesaisi: Şarkı söyledi, destek istedi
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Kordon'da çimlerin üzerinde gitar ...
AK Partili Dağ'dan 'dolar' çıkışı: Seçime dönük operasyon!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Doların yükselişinin realite ...
 
Karamollaoğlu: Huzurlu Türkiye resmi çizeceğiz
Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’ndan, kendisini ressam Bob’a benzeten ...
İYİ Parti Lideri Akşener'in yolu kesildi!
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, 7 aylık ...
'Konya'dan seslendi: Bay Kemal ve İnce bilir mi?'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletvekili arkadaşlarıma hırsız ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva