HABERLER>POLİTİKA
30 Nisan 2018 Pazartesi - 15:17

AK Parti İzmir’in SKM Başkanı Özkan: Üvey evlat söyleminden çok rahatsızız!

SKM Başkanı Özkan, “İzmir’e yapılan ciddi yatırımların bilinmesini istiyoruz. Üvey evlat söyleminden çok rahatsızız. İzmir üvey evlat asla değil. Atatürk ile ilgili bir problemimiz yok demeyi bile kendimize zül kabul ederiz. İzmir’de iki bölgede 6-6 milletvekili çıkarma hedefimiz var” dedi.

AK Parti İzmir’in SKM Başkanı Özkan: Üvey evlat söyleminden çok rahatsızız!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Özkan, Egedesonsöz’e konuştu.

Süreçle ilgili bilgi veren Başkan Özkan, kentte yürütülecek çalışmalar üzerinden önemli açıklamalar yaptı.  Geçmiş yıllarda Bornova İlçe Başkanlığı, il yönetiminde Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkan Yardımcılığı da yapmış olan Özkan 24 Haziran erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için iddialı konuştu.

BİZİM EKSİKLİĞİMİZ, İZMİRLİNİN DEĞİL!
Özkan, “1 ay içinde 30 ilçemizin her sokağına her mahallesine girmek istiyoruz. Vatandaşımıza dokunmak ve kendimizi anlatmak istiyoruz. 2001 yılından bugüne kadar İzmir’de kendimizi çok iyi ifade edemediğimizi görüyoruz. Bu bizim eksiğimiz, İzmirlinin değil. Biz buna çok çalışacağız” dedi.  

ÜVEY EVLAT SÖYLEMİNDEN ÇOK RAHATSIZIZ!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘İzmir’de kendimizi yeterince anlatamadık’ sözleri üzerinden konuşmasını sürdüren Özkan, somut örnekler verdi. Özkan, “Hem yaptığımız yatırımlarla ilgili olsun hem de hepimizin birinci hassas noktası olan Atatürk ve cumhuriyetle ilgili hep üzerimizden algı yönetimi yapıldı. Ben 1980 öncesi öğrencilerindenim. Bizim teşkilatımızdaki herkesin geçmişine baktığınızda görürsünüz. Kimsenin Atatürk’ü bizden fazla sevdiğini söylemeye hakkı yoktur. Sanki İzmir’e hiç yatırım yapmıyormuşuz gibi aktarılıyor. Bugüne kadar İzmir’e yapılan ciddi yatırımların bölgeler tarafından bilinmesini istiyoruz. Üvey evlat söyleminden çok rahatsızız. İzmir üvey evlat asla değil” açıklamasında bulundu.

ATATÜRK İLE PROBLEMİMİZ YOK DEMEYİ BİLE ZÜL KABUL EDERİZ!
Özkan ayrıca, “Çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bunu anlatamadığımızı düşünüyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hepimizin lideridir. Ülke için yaptıkları ortada. Atatürk ile ilgili bir problemimiz yok demeyi bile kendimize zül kabul ederiz. 16 yıldır iktidarız. Kimin yaşamına müdahalemiz olmuş? İzmirli hemşerilerimizin bir kısmının kafası karışabiliyor. Şu soruyu sorsunlar; AK Parti’nin iktidarında kime ne yasak getirildi? Bir tek toplu yaşam alanları içinde sigara içmeme yasağı var. O da insanlarımız için gerekli olan bir şey” dedi.

BAŞKANIMIZ ŞENGÜL, ‘İZMİR’DE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK’ DİYOR
İl Teşkilatı’nın yürüteceği çalışmalara değinen Özkan, “Yeni bir yönetimiz. Aydın Bey de ben de partinin kuruluşundan beri aralıksız görev alsak da genel başkanımızın ‘Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözünü Başkanımız Aydın Şengül ‘İzmir’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ şeklinde ifade ediyor. Biz de bunu söylüyoruz. Başkanımızın ilk görüşmesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile oldu. Başkanımız hemen Ankara’ya gitti. ‘Başkanımızın talepleri bunlar, doğrudur, arkasındayız’ dedi. Arkasından gitti, Başkan Kocaoğlu’na bilgi verdi. Yüzde 80 için onay aldı. CHP olsun, biz olalım, şehrin faydasına kim gelirse gelsin üstümüze düşeni yapmaya hazırız. İzmir için her şeyi yaparız. Daha rahat ortamı yaratmak adına iktidar olarak bize ne düşüyorsa yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.  

TEŞKİLATIMIZ EN DOĞRU ADAYLARI LİSTEYE KOYACAKTIR
Milletvekili adaylarının belirleme yöntemi hakkında konuşan Özkan, “AK Parti olarak bizim baştan beri yaptığımız aday belirlema kriterlerimiz var. Cumartesi günü temayül yoklaması var. Tüm aday adayı arkadaşlarımızın listesi teşkilatın önünde olacak. İki bölgede kimin saha sürülmesi gerektiği teşkilata sorulacak. Herkes ona göre işaretleyecek. Komisyonda görüşülecek. Genel merkezimiz düzenli olarak kamuoyu yoklamaları yaptırıyor. İzmir’e faydalı olacak, teşkilatla ilgilenecek, mecliste soru önergesi verecek, projeler üretecek, her alandan temsil edilecek insanlarla liste oluşturuyoruz. Teşkilatımız bunu hep yaptı, yine yapacak. En doğru adayları listeye koyacaktır” dedi.  

İZMİR’DE İKİ BÖLGEDE EN AZ 6-6 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ
24 Haziran özelinde öngörüde bulunan Özkan, “İzmirli hemşerilerimizin AK Parti’yi takip etmelerini istiyoruz. Kulaktan dolma değil. AK Parti’nin yaptıklarını yapamadıklarını görsünler. Haklı oldukları noktada gelsinler bizi eleştirsinler. Biz köprü olmaya çalışıyoruz ve Ankara’da milletvekilleri süreçleri takip ediyor. İzmir’deki sıkıntımız şu; bizi dinlemeyip araştırmayıp yaptıklarımızı okumayıp siyasetçilerin anlattıklarıyla bizi değerlendirmemelerini istiyoruz. Başka ne isteyelim? Seçimde oylarını istiyoruz. Cumhurbaşkanlığıyla ilgili bir sorunumuz olduğunu düşünmüyoruz. Genelde yüzde 60 oy hedefliyoruz. İzmir’de hedefimiz en yüzde 45’ler. Milletvekili seçimlerinde de rakamlar cumhurbaşkanlığı seçimiyle aynı olacaktır. Mevcut durumu koruruz, değişiklik olursa üstüne koyarız. İzmir’de iki bölgede 6-6 milletvekili çıkarma hedefimiz var. Çalışmalarımız bu yönde olacak. Partimizin politikaları Türkiye genelinde tüm vatandaşlarımız kucaklayacak şekilde yapılıyor. Politikalarımızla ilgili desteğimiz sürüyor. İzmir’de ise biraz daha farklılık istiyoruz. Bunu da süreçte uygulayacağız ve herkes görecek” diye konuştu.  

BİZ İZMİR’DE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAZANMAK İSTİYORUZ
Özkan, “Biz siyaseti insanlara hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Gördüğümüz sorunları Ankara’ya ulaştırıyoruz. Köprü görevi görüyoruz. Biz İzmirlilerin desteğini alıp yerelde de hizmet etmek istiyoruz. Genel seçimin çalışmaları yerel seçimi de kapsayacak. Çünkü arasında çok uzun bir zaman yok. Yerel seçime de yönelik bir çalışma olacak. Biz İzmir’de büyükşehir belediyesini kazanmak istiyoruz. Genel seçimdeki çalışmalar sonrasında hemen devam edeceğiz. Bütününe yönelik bir hazırlığımız var” ifadelerini kullandı.  

 
İmzalar atıldı... Erdoğan'dan flaş açıklamalar
 
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kandil ikramı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmzalar atıldı... Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ...
Erdoğan ve Yıldırım'a Başkan Yücel'den cevap: Biz o işi çoktan hallettik
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir İl Kongresi ...
MHP İzmir startı Kemalpaşa'dan verdi
Milliyetçi Hareket Partisi, 23 Haziran seçim çalışmalarına Kemalpaşa'dan start verdi.
 
Demirtaş ve Sırrı Süreyya Önder için 5 yıl ceza talebi!
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP Milletvekili Sırrı ...
CHP'li Balbay: Üniversitelere kıymayın
CHP İzmir Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Mesajında, emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, ...
 
MHP lideri Bahçeli'den Abdullah Gül açıklaması
Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olmayacağına yönelik açıklamalarına ...
AK Partili Kaya: Cumhur İttifakı’nın İzmir’de birinci olacağını düşünüyorum!
İzmir Milletvekili Kaya, 24 Haziran için, “Siyasette rakam vermek doğru ...
'Seçimi ikinci turda % 60 ile alırız'
Habertürk gazetesi köşe yazarı Muharrem Sarıkaya, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva