HABERLER>POLİTİKA
2 Temmuz 2018 Pazartesi - 17:39

AK Parti İzmir'de mazbata heyecanı: Vekiller ne mesaj verdi?

AK Parti'den İzmir Milletvekili seçilen aralarında 26. Dönem’de Başbakanlık koltuğunda bulunan Binali Yıldırım’ın da bulunduğu 14 isme mazbataları verildi.

AK Parti İzmir de mazbata heyecanı: Vekiller ne mesaj verdi?

Mehmet Emin AL- Doğan BULUT / EGEDESONSÖZ- 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde İzmir'den milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle, Alpay Özalan, Necip Nasır, Yaşar Kırkpınar Fuar Kültürpark'ta bulunan İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

26. Dönem’de Başbakanlık koltuğunda oturan, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın mazbatasını ise İGenel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ teslim aldı.

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül yaptığı açıklamada, “24 Haziran sonrası İzmirimiz’den 8 AK Partili vekili Meclis’e gönderiyoruz. Teşkilat mensuplarımızla beraber bugün mazbataların alınması için İl Seçim Kurulu’na geldik. Vekillerimizi İzmir’i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte daha hoşgörülü, ülkemizin geleceği için menfaatlerinde birlik beraberliği sağlayan bir meclis olmasını arzu ediyorum. Bunun da ışıklarını görüyoruz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Yeni sistem şimdiden meyvelerini vermeye başladı. Meclis’te birinci parti olup 300’ün altında olmamıza rağmen şu anda yeni sistemden dolayı koalisyon olasılıklarını konuşmuyoruz. 25 Haziran sabahında istikrarlı bir ülkeye uyandık. Bizler İzmir’e 7 senedir İzmir’e hizmet veriyoruz. Bir 5 yıl daha hizmet vereceğiz. 27. dönem hayırlı olsun” dedi.

Yeni dönemde İzmir’i temsil edecek olan Ceyda Bölünmez Çankırı yaptığı açıklamada, “Çok şükür alnımızın akıyla bir seçimden daha Cumhurbaşkanımızı başkan yaparak çıktık. İzmir’de önümüzdeki seçimlerde sonuçları lehimize çevireceğimize inanıyorum. Çünkü İzmir halkı hizmet istiyor. Hizmet noktasında biz de AK Parti olarak varız. Gençlik ve kadın istihdamı alanında üzerime önemli işler düşüyor” dedi.

Roman vekil Cemal Bekle ise “Heyecanlıyız. Milletimiz seçimde çok net bir cevap verdi. Ülkemiz Recep Tayyip Erdoğan dedi. Gücümüzü temsil ettiğimiz insanımızdan aldık. Bundan sonraki süreçte İzmirliler’in tüm sorunlarıyla mümkün olduğunca ilgileneceğiz. Artık İzmir’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İzmir’in sorunlarını biliyoruz, hep beraber ortak akılla sorunları çözeceğiz” dedi.

Türk futbolun önemli isimlerinden olan yeni vekil Alpay Özalan yaptığı açıklamada “Son derece mutluyum, heyecanlıyım. Cumhurbaşkanımızın çizeceği yolda ülkemize hizmet etmek için çok sabırsızlanıyorum” dedi.

AK Parti'nin yeni vekili Necip Nasır ise “İzmir’de esnaf içinde yetişen bir işadamıyım. Yaklaşık 50 yıldır İzmir’deyim. İzmir’in hem sosyal, hem de fiziki sorunlarını çok iyi bildiğim için, çözümleri noktasında da katkı sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

Yarım asırdan fazla bir süredir, İzmir'de yaşadığını ve işini, aşını her şeyini İzmir'e borçlu olduğunu vurgulayan Nasır, “İzmir'e karşı büyük bir sorumluluğumuz var. İzmir'in çıkarlarını bugüne kadar her şeyin üstünde tuttuk. Halkımızın teveccühüyle milletvekili seçildim. Bundan sonra da hemşerilerimizle iç içe olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

 
Osmanlıspor'da gözaltı şoku!
 
Minik Leyla'dan kötü haber: Aileden ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu ile İnce bir araya gelecek
CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce bu akşam görüşecek. İkili arasındaki ...
En net erken seçim mesajı: 3 parti anlaşırsa...
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) başkanının 3'üncü turda seçileceğini ...
MHP İzmir’de mazbata gururu: Yeni vekiller ne mesaj verdi?
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin ardından vekiller ...
 
AK Parti'den Akşener'le ilgili iddiaya açıklama
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e başkan ...
İYİ Partili Dervişoğlu’ndan 'mazbata' mesajı: Bu seçimin tek kaybedeni var, o da...
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
İzmir’de mazbata maratonu: CHP’nin vekilleri ne mesaj verdi?
24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde ...
 
Akşener'e Başkan Yardımcılığı teklif edildi mi? Çıray'dan flaş açıklama
İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Genel Başkan Meral Akşener'e, Cumhurbaşkanlığı ...
CHP'li Torun'dan 'yerel seçim' açıklaması: Adaylar tespit edildi mi? Yol haritasında neler var?
Genel seçimin ardından erken yerel seçim için düğmeye basılırken CHP’den ...
İYİ Parti İzmir'de kazan kaynıyor!
İYİ Parti Genel Merkezi, 24 Haziran seçimlerinin ardından teşkilatlardan seçim ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva