HABERLER>POLİTİKA
4 Ocak 2019 Cuma - 14:16

AK Parti İzmir'de büyük buluşma öncesi mesaj seli: Çatışmadan uzak adaylarla...

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, kentte her siyasi görüşten kendilerine teveccühün bulunduğunu belirterek, "Çatışmadan uzak, güzel İzmir'in güzelliklerini ortaya çıkaracak adaylarımızla yarın yola çıkacağız." dedi. 

AK Parti İzmir de büyük buluşma öncesi mesaj seli: Çatışmadan uzak adaylarla...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın katılımı beklenen İzmir Aday Tanıtım Toplantısı için Halkapınar Spor Salonu'nda yapılan hazırlık çalışmalarını inceleyen Şengül, gazetecilere açıklamada bulundu.

Partinin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde başkan adayı olarak Nihat Zeybekci ismini daha önce açıkladığını, yarın da Cumhur İttifakı'nın 30 ilçe belediye başkanı adayının duyurulacağını belirten Şengül, şöyle konuştu:

"Belli bir kısmı AK Parti adayı olacak, belli ilçelerde MHP adayları olacak. İnşallah yarın Sayın Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanımız, bakanlarımız ve genel başkan yardımcılarımızın katılımıyla açıklayacağız. Ben 2019'un İzmir yılı olacağına, İzmir'in kazanacağına inanıyorum. Adaylarımızı belirlerken çok oy getirmesinden ziyade bilgi birikimi ve yönetim becerisi gibi kriterlere sahip olmaları noktasında ince eleyip sık dokuduk."  
Nihat Zeybekci'nin uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış ve tecrübesini İzmir'e yansıtacak bir isim olduğuna işaret eden Şengül, "İzmir'in ciddi birikmiş sorunları var. Bu sorunları ancak tecrübeli, bilgi birikimli, kısa sürede ciddi çözüm önerileri üretebilecek biri çözebilir. O da Nihat Zeybekci olacaktır." diye konuştu. 
İzmir'de insanların iyi niyetlerinin kullanılmasını istemediğini, çözüm aradıklarını, özellikle ulaşım sorunlarının çözülmesini arzu ettiğini dile getiren Şengül, "İzmirli, İzmir'in çöp kokmasını istemiyor, İzmir'in nergis ve zambak kokmasını istiyor. Her siyasi görüşten teveccüh var bize. Çatışmadan uzak, güzel İzmir'in güzelliklerini ortaya çıkaracak adaylarımızla yarın yola çıkacağız." dedi.Bir basın mensubunun "MHP'ye hangi ilçeleri verdiniz" sorusu üzerine Şengül, şunları söyledi:

"Cumhur İttifakı ile ilgili belli ilkelerimiz var, herkes kendi kazandığı ilçelerde adaylarını çıkaracak. Kazanılamayan ilçelerde kim birinci partiyse onun adayı açıklanacak. Bugün son görüşme ile netleşecek. MHP adaylarını da birlikte açıklayacağız. İsimler netleşti ama birkaç ilçeyle ilgili konu sonuca bağlanacak." 

MHP İl Başkanı ve belediye başkan adaylarının da tanıtım toplantısına geleceği bilgisini veren Aydın Şengül, "Aday tanıtım toplantısına gelmek isteyen herkese salonumuz açıktır." dedi. 

Öte yandan toplantı öncesi bayraklarla donatılan Halkapınar Spor Salonu'na "Gönüller yapmaya geldik", "İzmir'in efeleri, Reisi ile 2023'e yürüyor" yazılı pankartlar asıldı ve dev platform kuruldu.  (AA)

 
Pınar Karşıyaka'da yaprak dökümü
 
Foça'da halk oyunları ve dans kurslarına yoğun ilgi
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
merkeze 5 Ocak 2019 Cumartesi 01:41

Samimi bir soru yorumcu merkez, sıkılmıyor musun bu tür yorum yazarken? Yazmış olmak için yazmak ruhunu, vicdanını rahatsız etmiyor mu? Özhaseki'nin attığı kazık yıllık 4 milyon avro fazla faiz, sen, ben, biz ödeyeceğiz, bundan şikayetçi değil misin? Başka kentlere metro yapılırken buraya yapılmaması da mı rahatsız etmiyor? Tasarruf diye hastane yatırımları durdurulurken, vip uçak da mı batmıyor gözüne? Gerçekten bunları kafan almıyor mu?

Yorumu oyla      9      5  
selçuk 5 Ocak 2019 Cumartesi 00:25

selçukta mevcut belediye başkanı zeynel bakıcı yı aday göstermeyerek çok büyük hata yaptını maalesef

Yorumu oyla      9      5  
Bu kadar hazırlığa yazık. 4 Ocak 2019 Cuma 22:52

KAYBEDECEKSİNİZ...........

Yorumu oyla      9      5  
birikmiş sorunlar 4 Ocak 2019 Cuma 20:03

Sayın Şengül İzmir'in birikmiş sorunları var diyorsun tamam haklısın diyelim. Ak Parti il başkanlığında ikinci dönemin bir dönemde milletvekilliği yaptın. Neden genel merkeze gidip İzmir'in sorunları bunlar çözümleyelim niye demediniz. İzmir'in temel sorunu metro neden çözmediniz niye Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı ve metro yapımı için hazineden para yardımı yapılırken neden İzmir'i savunmadınız? Sizin İzmir'e en büyük hizmetiniz Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını çizdiniz o günden beri o iki ilçede insanlar kızgınlıklarından Ak Partiye oy vermiyor.

Yorumu oyla      10      5  
merkez isimli kullanıcıya 4 Ocak 2019 Cuma 19:52

Siz ve sizin gibiler Ak Partiye en büyük zararı verenlersiniz. Yiğidi öldür hakkını yeme çünkü günahtır. Duymadığınız veya duyulmasını istemediğiniz için duymuyorsunuz: pazar ve market fiyatları milletin belini büktü 16 yıldır dava diye destek verenler artık soru soruyor, konuşuyor, eleştiriyor. Dava diye 16 yıldır destek verenler artık ortada olmayınca dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde gelecek menfaat olanlar ortada olunca durum bundan ibaret. Birde kendilerini pohpohlayanlar peydah olunca sonuç bu. Yazık ettiniz İzmir'e.

Yorumu oyla      9      5  
baltacı 4 Ocak 2019 Cuma 19:42

İzdeniz son yıllarda çok büyük atak yapmıştı gemileri dünya standardına gelmişti. Geçen yıl aniden grev yapıldı, bu İzdeniz teşkilatını ülke lideri yapan genel müdür istifa etti. Çünkü İstanbul'da İDO özelleştirildi, İdo önce zam üzerine zam yaptı, yolcu azalınca seferleri iptal etti sonuçta İstanbul'u İDO'ya küstü ve İdo zarar üzerine zarar yazıyor akıbeti ne olacak kimse bilmiyor? İzdeniz çok başarılı olunca birileri devreye girdi grev yapıldı genel müdür istifa etmek zorunda bırakıldı. Bu yıl İzban'da grev yapıldı. 342 kişinin 61 kişisi greve hayır derken evet diyenler ikna mı edildi? İzban'ın diğer ortağı ulaştırma bakanlığı ama bakanlık devrede yok günah keçisi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu. Kurban pazarında alıcı ile satıcı el ele tutuşunca 3 cü kişiler elini üstüne koyar alıcı ile satıcının anlaşmasını sağlar, biz böyle gördük böyle biliriz. Sayın Binali YILDIRIM yıllarca ulaştırma bakanlığı yaptı aynı zamanda İzmir milletvekilidir. Ak Parti milletvekillerinin hiç birisinin gerek İzdeniz gerek İzban grevi olmaması için çaba sarf ettiğini hiç kimse görmedi. Yıllardır grev yapmayı unutan sendikacılar konu İzmir olunca çok rahat grev yapıyorlar. Bunun zararı CHP'ye değil Ak Partiye olacaktır. Çünkü İzmir'de yaşayanlar konu belediye ve hizmetleri olunca takım tutar gibi siyasi parti tutmaz. En fazla tepki de kendini bilen Ak Parti seçmeninden geliyor. Anlayan anladı.

Yorumu oyla      9      5  
Eminmisiniz? 4 Ocak 2019 Cuma 18:36

Selcukta 5 yil boyunca dengeleri gozeterek baskanlik yapan zeynel bakici yerine guya teskilat istiyor diyo baska birini aday göstermelerini bakalim selçuklu secmenler nasil degerlendirecek.

Yorumu oyla      11      5  
Anıl 4 Ocak 2019 Cuma 18:27

Izmir Mustafa Kemal Atatürk tür İzmir aziz İzmir CHP dır en 100.60 alacağız yapilan izban grevi ve amacından dolayi 2008 deki olay andirdi İzmir ayağa kalkıp verecek mehteri

Yorumu oyla      15      5  
Bucalı 4 Ocak 2019 Cuma 18:04

Volkan isimli yorumcu Beko milletvekili olduğunda yorum yaptınmı...

Yorumu oyla      12      6  
PARTİILİ 4 Ocak 2019 Cuma 16:56

AKP İZMİRDE BİTTİ ŞENGÜL VE HAMZA DAĞIN EGOSUNA KURBAN GİTTİ OYLAR CHP YE.

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kırkpınar, diyaliz ünitesi açılışına katıldı
Kemalpaşa Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Diyaliz Ünitesi'nin açılışı ...
İzmir’in o ilçesinde 'komşu başkan' formülü!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için henüz bir isim açıklamayan ...
İzmir Büyükşehir aday adayı Yüksel: İzmir’in gelişmesini önleyemezler
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Alaattin Yüksel, iktidar ...
 
İzmirli eski vekile 20 yıl hapis istemi!
Eski HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkcü hakkında, terör soruşturması ...
Karabağlar'da düğüm çözüldü: Aday belli oldu!
AK Parti İzmir’de uzun görüşmeler sonrasında Karabağlar ilçesi için Kaymakam ...
CHP'li Serter’den içmimarlara destek sözü
TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi’ni ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili ...
 
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı devlet kurumlarına atama yapılmasına ...
Muhittin AKBEL yazdı... Sıra, CHP'nin İzmir adaylarına geldi
Muhittin AKBEL yazdı... Sıra, CHP'nin İzmir adaylarına geldi
TBMM Başkanı Yıldırım'dan, Baykal'a ziyaret
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, hastanede tedavisi süren CHP Antalya Milletvekili ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva