YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
merkeze 5 Ocak 2019 Cumartesi 01:41

Samimi bir soru yorumcu merkez, sıkılmıyor musun bu tür yorum yazarken? Yazmış olmak için yazmak ruhunu, vicdanını rahatsız etmiyor mu? Özhaseki'nin attığı kazık yıllık 4 milyon avro fazla faiz, sen, ben, biz ödeyeceğiz, bundan şikayetçi değil misin? Başka kentlere metro yapılırken buraya yapılmaması da mı rahatsız etmiyor? Tasarruf diye hastane yatırımları durdurulurken, vip uçak da mı batmıyor gözüne? Gerçekten bunları kafan almıyor mu?

Yorumu oyla      9      5  
selçuk 5 Ocak 2019 Cumartesi 00:25

selçukta mevcut belediye başkanı zeynel bakıcı yı aday göstermeyerek çok büyük hata yaptını maalesef

Yorumu oyla      9      5  
Bu kadar hazırlığa yazık. 4 Ocak 2019 Cuma 22:52

KAYBEDECEKSİNİZ...........

Yorumu oyla      9      5  
birikmiş sorunlar 4 Ocak 2019 Cuma 20:03

Sayın Şengül İzmir'in birikmiş sorunları var diyorsun tamam haklısın diyelim. Ak Parti il başkanlığında ikinci dönemin bir dönemde milletvekilliği yaptın. Neden genel merkeze gidip İzmir'in sorunları bunlar çözümleyelim niye demediniz. İzmir'in temel sorunu metro neden çözmediniz niye Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı ve metro yapımı için hazineden para yardımı yapılırken neden İzmir'i savunmadınız? Sizin İzmir'e en büyük hizmetiniz Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını çizdiniz o günden beri o iki ilçede insanlar kızgınlıklarından Ak Partiye oy vermiyor.

Yorumu oyla      10      5  
merkez isimli kullanıcıya 4 Ocak 2019 Cuma 19:52

Siz ve sizin gibiler Ak Partiye en büyük zararı verenlersiniz. Yiğidi öldür hakkını yeme çünkü günahtır. Duymadığınız veya duyulmasını istemediğiniz için duymuyorsunuz: pazar ve market fiyatları milletin belini büktü 16 yıldır dava diye destek verenler artık soru soruyor, konuşuyor, eleştiriyor. Dava diye 16 yıldır destek verenler artık ortada olmayınca dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde gelecek menfaat olanlar ortada olunca durum bundan ibaret. Birde kendilerini pohpohlayanlar peydah olunca sonuç bu. Yazık ettiniz İzmir'e.

Yorumu oyla      9      5  
baltacı 4 Ocak 2019 Cuma 19:42

İzdeniz son yıllarda çok büyük atak yapmıştı gemileri dünya standardına gelmişti. Geçen yıl aniden grev yapıldı, bu İzdeniz teşkilatını ülke lideri yapan genel müdür istifa etti. Çünkü İstanbul'da İDO özelleştirildi, İdo önce zam üzerine zam yaptı, yolcu azalınca seferleri iptal etti sonuçta İstanbul'u İDO'ya küstü ve İdo zarar üzerine zarar yazıyor akıbeti ne olacak kimse bilmiyor? İzdeniz çok başarılı olunca birileri devreye girdi grev yapıldı genel müdür istifa etmek zorunda bırakıldı. Bu yıl İzban'da grev yapıldı. 342 kişinin 61 kişisi greve hayır derken evet diyenler ikna mı edildi? İzban'ın diğer ortağı ulaştırma bakanlığı ama bakanlık devrede yok günah keçisi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu. Kurban pazarında alıcı ile satıcı el ele tutuşunca 3 cü kişiler elini üstüne koyar alıcı ile satıcının anlaşmasını sağlar, biz böyle gördük böyle biliriz. Sayın Binali YILDIRIM yıllarca ulaştırma bakanlığı yaptı aynı zamanda İzmir milletvekilidir. Ak Parti milletvekillerinin hiç birisinin gerek İzdeniz gerek İzban grevi olmaması için çaba sarf ettiğini hiç kimse görmedi. Yıllardır grev yapmayı unutan sendikacılar konu İzmir olunca çok rahat grev yapıyorlar. Bunun zararı CHP'ye değil Ak Partiye olacaktır. Çünkü İzmir'de yaşayanlar konu belediye ve hizmetleri olunca takım tutar gibi siyasi parti tutmaz. En fazla tepki de kendini bilen Ak Parti seçmeninden geliyor. Anlayan anladı.

Yorumu oyla      9      5  
Eminmisiniz? 4 Ocak 2019 Cuma 18:36

Selcukta 5 yil boyunca dengeleri gozeterek baskanlik yapan zeynel bakici yerine guya teskilat istiyor diyo baska birini aday göstermelerini bakalim selçuklu secmenler nasil degerlendirecek.

Yorumu oyla      11      5  
Anıl 4 Ocak 2019 Cuma 18:27

Izmir Mustafa Kemal Atatürk tür İzmir aziz İzmir CHP dır en 100.60 alacağız yapilan izban grevi ve amacından dolayi 2008 deki olay andirdi İzmir ayağa kalkıp verecek mehteri

Yorumu oyla      15      5  
Bucalı 4 Ocak 2019 Cuma 18:04

Volkan isimli yorumcu Beko milletvekili olduğunda yorum yaptınmı...

Yorumu oyla      12      6  
PARTİILİ 4 Ocak 2019 Cuma 16:56

AKP İZMİRDE BİTTİ ŞENGÜL VE HAMZA DAĞIN EGOSUNA KURBAN GİTTİ OYLAR CHP YE.

Yorumu oyla      17      5  
keşke 4 Ocak 2019 Cuma 16:39

Sayın Zeybekci arkanızdaki pankartta 'Gönüller yapmaya geldik' yazıyor keşke İzmir'e 1 metre metro yapıp gelseydiniz. Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para veriliyor ya keşke İzmir'e de 1 tl verseydiniz. Bu şehirde sadece Chp'li yaşamıyor deseydiniz. Market ve pazar fiyatları belimizi büktü keşke bunu düzeltip gelseydiniz. Birisi doğru yazmış yıllardır AK Partiye oy veren seçmen artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Keşke bunları düzeltipte gelseydiniz kendi isteğinizle değil atama ile geldiyseniz diyecek birşey yok. Destek bitti.

Yorumu oyla      16      5  
Merkez 4 Ocak 2019 Cuma 16:30

İzmir slogan belediyeciliği yerine hizmet belediyeciliği ni görecek millet bunlardan bıktı kenar mahallelerde yollar köstebek yuvası gibi yağmur yağdığında yollar gölet sanki artık deniz bitti ....

Yorumu oyla      10      12  
zor dostum zor 4 Ocak 2019 Cuma 16:08

Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları hala insanların istediği gibi düzeltilmedi, isteyenin aday olduğu kimsenin müdahale etmediği ilçeler ve il kongresi yapılmadı onun için zor dostum zor. 16 yıldır gönlünde dava diye oy verenler artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Ortalıkta görünenler dilinde dava gözünde ve gönlünde siyaset sayesinde gelecek nimetleri koşturanlar. İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız, hep cek cak yaptınız. Destek bitti.

Yorumu oyla      18      5  
Yemezler 4 Ocak 2019 Cuma 15:46

Acaba siz kime teveccüh gösteriyorsunuz başkan? Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Tayyip bey aynı salona geldiğinde sizin partizanlarınız civardaki büyükşehir belediyesi çalışanlarına etmediklerini bırakmadı. Bir tek dövmedikleri kaldı. Güvenlik gereği çalıştırılmayan tramvay için bile belediyeyi suçladılar. Cumhurbaşkanlığı korumaları devreye girince de arkalarına bakmadan kaçtılar. Şimdi kalkmış teveccüh diyorsun. Yemezler usta

Yorumu oyla      16      5  
hasan 4 Ocak 2019 Cuma 15:39

İzmir'deki İzban Grevini duymuşsunuzdur mutlaka. Siz gerekli yerlere bizden daha kolay ulaştırıp söylersiniz diye size yazıyorum. Halkta çok ciddi bir öfke birikmeye başladı çünkü çok sıkıntı yaşanıyor. Bu işi Hükümetin sendikaya kasıtlı yaptırdığı danışıklı dövüş olduğu inancı her geçen gün artıyor ki bu inancı kuvvetlendiren gelişmeler de oluyor. Sonunda olan Nihat Zeybekçi ye olacak. Alabileceği en az oyun bile altına düşecek sırf bu yüzden.

Yorumu oyla      16      6  
Bucalı 4 Ocak 2019 Cuma 14:46

Teveccüh filan yok kendinizi kandırmayın. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz listede partiye gönül veren hiç kimse yok. Bilal doğan yok cemil şeboy yok ömür şanlı yok. Her yerde kafanıza göre adaylar koymuşsunuz. CHP akıllı davranırsa %55 i alır akp de %20 de kalır.

Yorumu oyla      18      6  
volkan 4 Ocak 2019 Cuma 14:25

demir yol sendika baskani hangi ilçeden aday acaba:)))

Yorumu oyla      18      5