HABERLER>POLİTİKA
6 Aralık 2023 Çarşamba - 14:09

AK Parti'den Kiraz'da CHP'ye hodri meydan: İzmir'de seçimi alacağız!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İl Başkanı Bilal Saygılı; Beydağ ve Kiraz’da teşkilatla buluştu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ı ziyaret etti. Dağ ve Saygılı, 2024 seçimlerinde İzmir'de büyükşehir ve ilçelerde başarı göstereceklerini belirtti.

AK Parti den Kiraz da CHP ye hodri meydan: İzmir de seçimi alacağız!

2024 Yerel Seçimlerine geri sayım sürerken, teşkilat çalışmalarının nabzını tutan Dağ ve Saygılı, önemli mesajlar verdi. Hamza Dağ; ‘Bizim olan belediyelerde hizmete odaklandık. Öncelikli hedefimiz, bizde olmayan belediyeleri kazanmak’ derken; Saygılı, Soyer’e yüklenerek, Kiraz Devlet Hastanesi’nin tüm engellemelere rağmen mutlaka yapılacağını ve Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın devrede olduğunu söyledi.

DAĞ: BİZ LAF DEĞİL, İŞ ÜRETTİK
Beydağ ve Kiraz ilçe yönetimleri ile kadın ve gençlik kollarına seslenen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ; “Özellikle yerel seçimlerin bizim için ayrı bir önemi vardır. Burada vatandaşımızın en iyi şekilde hizmet alabilmesini sağlayacak politikalar üretiyoruz. Her zaman ‘Önce millet’ dedik. Laf değil, iş ürettik. Bizim olduğumuz belediyelerde hizmete odaklandık. İnşallah 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere, tıpkı diğer seçimlerde olduğu gibi, teşkilat olarak hazırız, bu seçimlerde yapacaklarımız planlıdır. Öncelikli hedefimiz, biz de olmayan belediyeleri kazanmaktır. Bergama’da, Kınık’ta, Bayındır’da, Menemen ve Kiraz’da gösterdiğimiz hizmet belediyeciliğini, önümüzdeki dönemde diğer ilçelerde de göstereceğiz.” diye konuştu.

CHP’NİN İKİ YÜZLÜ HİZMET ANLAYIŞI  
CHP’nin İzmir’i yıllardır ağlama duvarına çevirerek hizmetsiz bıraktığını, ilçelere yönelik de iki yüzlü bir hizmet anlayışı sergilediğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, şunları söyledi: 

“Kiraz’ın en büyük ihtiyacı olan hastane projesini engelleyecek kadar ileri giden bir haset içindeler. Bunu pek çok yerde yapıyorlar. Engelliyorlar ama engelleniyoruz diye sızlanıyorlar. Daha doğrusu beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar. Kiraz Devlet Hastanesi’ni geciktiren CHP’li Büyükşehir Belediyesi de duysun; Bu hastane mutlaka yapılacak ve halkımıza hizmet verecek. Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüştü. İmar planları düzenlenerek yeniden askıya çıkıldı. Bakanlığımızın girişimleriyle bu yatırımı mutlaka hayata geçireceğiz. CHP’nin iki yüzlü hizmet anlayışına kurban ettirmeyeceğiz.”

AK BELEDİYE HER İHTİYACA, İHTİYACI OLANA EL UZATIR
Merkezi ve yerel idarenin aynı yere yumruk vurmasının önemine değinen Başkan Saygılı; “Hizmetin gücü ve verimi burada ortaya çıkıyor. İnşallah İzmir’in diğer ilçelerinde de bu uyum AK Belediyecilikle birlikte yakalanacak. Bakın; kiraz’da bugün DEÜ Veterinerlik Fakültesi var. Doğal gaz var, Toki var. Küçük Menderes’in ıslahı, hükümetimizin el attığı ve çiftçimize soluk aldıran Çatak, Haliller, Suludere barajları var. Belediyemiz de canla başla çalışıyor. Yeni üretici yolları açtı, 11 spor tesisi yaptı, kapalı pazaryerinden parklara Kiraz’ın çehresini değiştirdik. AK Belediyecilik; her canlıya dokunan, ihtiyacı olana el uzatan bir belediyeciliktir. Hamza Başkanımızın da dediği gibi; merkez ve yerel yönetimin ortak dili ve hareketi berekettir, güçtür. İnşallah; 2024’te İzmir ve tüm ilçeleri bu gücü tercih edecek, hizmeti tercih edecek.” dedi.

YAPTIKLARINI ANLATSINLAR! ANLATABİLİYORLARSA…
Geçtiğimiz günlerde, hükümete yüklenen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sözlerini eleştiren İl Başkanı Bilal Saygılı; “Kendi açılarından telaşlarını anlıyoruz. Ama, her sıkıştıklarında hükümeti hedef almalarını anlamıyoruz. Algı operasyonu da bir yere kadar.  Söyleyelim İzmir için neler yaptık: 11 bin 415 yeni derslik inşa ettik, 3'ü devlet olmak üzere toplam 4 yeni üniversite kurduk. 18 bin 215 gencimizin barınacağı yükseköğrenim yurt binaları açtık. 2'si stadyum olmak üzere toplam 115 spor tesisi inşa ettik. Sağlıkta 2 bin 610 yataklı, 46 hastane dâhil 127 sağlık tesisi kazandırdık. Bayraklı Şehir Hastanemizle dev bir yatırıma ve sağlık konforuna imza attık.  Onlar büyük İzmir depreminde 1 heykel yaptı; kentsel dönüşüm adı altında bir faciaya imza attı; TOKİ eliyle 5 bin 52 konut ve 257 ticari alan yaptık ve biz tüm depremzedelerimizi 2 yıl içinde yeni yuvalarına kavuşturduk. Ulaştırma yatırımlarımızı ve diğerlerini saymaya zaman yetmez. Henüz belediye binasını yapamamış, anıt bina planları yapan; Alt yapı, üst yapı, arıtma, koku, trafik sorunlarının çığ gibi büyümesine seyirci kalan; tek bir vaadini yerine getiremeyen; Buca Metrosu'ndan Opera Binasına, Karşıyaka Stadı'ndan Buca-Otogar Tüneli gibi arap saçına dönen şaibeli projeleri ellerinde patlayan; Şirketlerini borç batağında, İzmirlileri hizmet yokluğunda; kaygı girdabında boğan; Günü kurtarma derdiyle yaptıkları açıklamalarla son virajı dönmeye çalışan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'e tavsiyemizdir; Hükümeti bıraksın İzmir'e baksın! Top çevirmesin, kendi yaptıklarını anlatsın!” diye konuştu.  

 
Yılmaz Morgül: Sanatçılar da araştırılsın
 
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
7 Aralık 2023 Perşembe 01:33

Izmir acı çekmeyi seviyor, lağım koksun, trafik kitlensin, sivrisinekler yesin, deprem tehlikesinde eski binalarda yaşamak hoşlarına gidiyor, dereler leş gibi körfeze aksın, chp ye oy veriyorlar sonra 5 yıl ağlayıp duruyorlar, nasıl bir kafa yapısı çözmek zor. Ya zaten iktidar akp de belediye yönetmese ne olur. 5 yıl deneyin sanki izmire taş yağacak akp yönetince , yine seçim sabahı koşa koşa chp ye cekete oy vermeye koşacaklar sabah 8 de.

Yorumu oyla      2      4  
tabela partısı 6 Aralık 2023 Çarşamba 22:39

ınsanın azcık yüzü olur izmire gr metro yapmadınız çandarlı lımanı fos çıktı efes kongre merkezi yaptınız..odenekler kısıldı kredileri onaylamadınız ee şimdi nasıl oy istiyorsunuz

Yorumu oyla      5      3  
VATANDAŞ 6 Aralık 2023 Çarşamba 22:14

YORUMLARA BAKTIKÇA İNŞALLAH CHP DEVAM EDER DİYORUM.AKP Lİ OLARAK.İZMİR BU YÖNETİMİ HAKEDİYOR.NOKTA

Yorumu oyla      4      5  
İZMİRLİYİZ 6 Aralık 2023 Çarşamba 22:13

red kit alen doğru bülent ışık musa ve murtaza rumuzları metrodan trafikten altyapıdan izsudan herşeyden memnunsunuz sanırım..aynen devam ediniz..öz izmirli olarak malesef başka bir şehire taşınmak istiyorum artık..

Yorumu oyla      3      4  
Red Kit 6 Aralık 2023 Çarşamba 21:20

İzmir köy olmaktan kurtulacakmış hadi ya.25 yıl yönettiğiniz Ankara'ya git bakalım köy neresiymiş anlarsın.

Yorumu oyla      6      6  
İZMİRLİ 6 Aralık 2023 Çarşamba 20:23

İZMİRİ KURTARIN CHP DEN

Yorumu oyla      4      8  
ayşe 6 Aralık 2023 Çarşamba 19:03

İnşallah kazanırsınız.İzmir köy olmaktan kurtulur.İzmir belediye başkanı Sn.Atilla Kaya olursa İzmir şahlanır.

Yorumu oyla      3      8  
Alen doğu gencer 6 Aralık 2023 Çarşamba 18:34

Prensip olarak badem bıyıklılara oy vermiyoruz kardeşim.

Yorumu oyla      5      7  
Bülent Işık 6 Aralık 2023 Çarşamba 16:56

2003 yılında en düşük emekli maaşı asgarî ücretten yüzde 47 daha fazla iken 2023 Nisan ayında en düşük emekli maaşı asgarî ücretten yüzde 12 daha az olmuş. .Bu yapılanlar demekki emeklinin parası ile yapılmış. Ankara ve Istanbul belediyeleri belediye bütçesinden 25 yılda kaç km metro yaptı?

Yorumu oyla      9      4  
Asım 6 Aralık 2023 Çarşamba 16:09

2014 de Binali Yıldırım, 2019 da Nihat Zeybekci'de aynı kelimeyi " İzmir'de seçimi alacağız " kullandınız. Bu Halk açlıktan - işsizlikten - enflasyondan - kiralardan- geçim derdinden illallah diyor. Sizin ne alacağınızı 31 Martta gösterecek düşüncesindeyim. Şok olacaksınız şoook...

Yorumu oyla      10      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de aday adaylığı için 15 bin 464 başvuru
CHP, 31 Mart yerel seçimleri için sahaya iniyor. Genel Başkan Yardımcısı ...
Erdoğan, o tarihi işaret etti: Enflasyon düşecek!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Baz etkisiyle ...
Ester Bulut, Çiğli için aday oldu
Ester Bulut, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
 
Selçuk Balkan, Urla'da rakiplerine başarı diledi
Urla benim ailem sloganıyla memleketi Urla’ya Başkan olmak için yola çıkan ...
Akşener: İttifak dedikleri manda ve himaye tuzağı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere ilişkin yeni mesajlar ...
Atina'ya mesaj: Aşılamayacak sorun yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan medyasına konuştu. Türkiye'nin Yunanistan'ı ...
 
Seyfettin Şen, Urla için yola çıktı
CHP’nin aday bolluğu yaşadığı Urla’dan, tecrübeli Belediyeci, Gazeteci, ...
DP Milletvekili Uzun'dan iddialı çıkış: Ödemiş'te seçimi alırız!
Partisinin İl Kongresi'nde beş ilçenin adaylarının tanıtıldığını belirten ...
Mehmet KARABEL yazdı... Böylesi daha mı 'iyi' oldu acaba?
Mehmet KARABEL yazdı... Böylesi daha mı 'iyi' oldu acaba?
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva