HABERLER>POLİTİKA
28 Mart 2018 Çarşamba - 11:51

AK Parti'den flaş OHAL ve kongre açıklaması!

AK Parti kongresi ile ilgili de konuşan Ünal, "Ramazan bayramından sonra muhtemelen haziran ayı sonunda büyük kongremizi gerçekleştireceğiz"dedi. Ünal, OHAL ile ilgili eleştirilere de yanıt verdi.

AK Parti den flaş OHAL ve kongre açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelttiği eleştirilerine çok sert tepki gösterdi.

Ünal'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlerken artık gülüyorum çünkü bir insanın bunları söylemesi için aklını peynir ekmekle yemesi lazım. Gözümüzün içine baka baka gerçekleri çarpıtması gerçek olmayan şeyleri gerçekmiş gibi ifade etmesi ısrarla aynı şeyleri tekrar etmesi düşünün Türkiye 16 yıldan beri ciddi anlamda faizle ve enflasyonla mücadele ediyor. Toplam bütçemizin yüzde 44'ü faiz giderlerine gidiyordu 2002'de bugün yüzde 9'u gidiyor.

Daha da aşağı çekilecek. 17-25 Aralık'tan sonra ben bu partide buna şahit olmuş birisi olarak söylüyorum bu yapı deşifre olduktan sonra biz yerel seçim yaşadık 2 tane genel seçim yaşadık. Biz gerekli temizliğimizi yaptık CHP hiçbir temizlik yapmadı. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı FETÖ'den tutuklandı. FETÖ ağzıyla konuşacaksınız sonra FETÖ'nün siyasi ayağı sizsiniz diyeceksiniz. Bu bir mitomani yani yalan söyleme hastalığı. Bu haliyle Kemal Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun CHP'si bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir artık. Ya bir patoloji ile karşı karşıyasınız ya da açık bir şekilde ihanetle karşı karşıyasınız. Bu yalanların hangi birisiyle uğraşacaksınız?

E BE İNSAFSIZ...
Yeni bir durum değil ki. Baykal döneminde CHP'nin yerli milli siyasi bir dil ve üslup vardı. Kılıçdaroğlu genel başkan olduktan hemen sonra yaşadığımız yemin krizi. Hakaret tehdit iftira yalan var. Yeni bir durumla karşı karşıya değiliz. Türk siyaseti 7-8 yıldan beri bir Kemal Kılıçdaroğlu fenomeni ile karşı karşıya. İstikameti tutarlılığı olmayan sürekli çark eden yalan söylemekten hakaret etmekten çekinmeyen... Diyor ki Cumhurbaşkanı o makamı işgal ediyor. E be insafsız 8 tane seçim kaybetmişsin bütün seçimleri kazanmış Cumhurbaşkanı olmuş milletin seçtiği meşru cumhurbaşkanına işgalci diyorsun. Bu insanların aklıyla alay etmektir.

OHAL KALKACAK MI?
Siz işgal girişimine kontrollü darbe diyeceksiniz sonra 4 tane terör örgütü ile mücadele eden 20 Temmuz'da anayasanın amir hükmü gereği olarak yasal bir şekilde ilan edilmiş OHAL'i 20 Temmuz gününü sivil darbe olarak nitelendireceksiniz. Biz OHAL süreci içerisinde vatandaşın hayatı bundan etkilenmeyecek dedik. Daha 1,5 yıl olmuş 40 yıl boyunca devletin içerisine yerleşmiş yapıyı temizliyoruz. İktidarınız döneminde bu yapıya dönük ne yaptınız deniyor. Bu yapı biz iktidara geldiğimizde insanların şucu ya da bucu olduğu üzerinden insanları fişleyecek miydik? Ne zaman ki bu yapının terör örgütü olduğu ortaya çıktı devlet bütün kararlılığı ile bu yapıyla mücadele etmeye başladı. Cumhurbaşkanı paralel devlet derken CHP elinizde kanıt mı var diyordu. Devlet operasyon yaparken CHP bunların önünde kalkan oluyordu. Bu yapının hem uluslararası alanda derken bu yapıyı BM'ye doğru şekilde anlatmanız gerekiyor. CHP yurtdışında insanlar tutuklanıyor diyor. Türkiye'de adalet yok diyor hakim ve savcılar iktidardan talimat alıyor diyor. CHP ve Kılıçdaroğlu bu mücadeleye gram destek vermediği halde nasıl oluyor da kalkıp Cumhurbaşkanımızı bu yapının siyasi ayağı olmakla suçluyor? OHAL bu mücadele selamete erene kadar devam edecek. Terörle mücadele özgürlük güvenlik mücadelesidir. Bu güvenlik sağlanana kadar OHAL devam edecek.

 
Selçuk'ta 'Hastalık Hastası'na büyük ilgi
 
Buca’da tiyatro rüzgarı devam ediyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali Cengiz Kurt 28 Mart 2018 Çarşamba 16:26

Bizde sizin tutarsız ve birbirini yalanlayan açıklamalarınıza gülüyoruz.Yakında insanları zil ve huni takmış oynarken görürseniz şaşırmayı ne oldu diye.

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Yücel, İzmir'de ittifaka göz kırptı: 16 Nisan'ı korumak zorundayız!
İl Başkanı Yücel, İYİ Parti Lideri Akşener’in İzmir için verdiği ittifak ...
Yeni atamalar: İki büyükelçi merkeze çekildi!
Türkiye'nin Beyrut ve Kongo'daki iki büyükelçisi merkeze alındı, Bakanlık ...
Mehmet KARABEL yazdı... Meral Hanım, Neden CHP’ye 'gel benimle İzmir’de ittifak yap' diyor?
Mehmet KARABEL yazdı... Meral Hanım, Neden CHP’ye 'gel benimle İzmir’de ittifak yap' diyor?
 
Erdoğan onayladı... Vergide yeni düzenleme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7103 sayılı, "Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve ...
Yücel: İktidar beğenmedi diye oyunlar yasaklanıyor
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel 27 Mart Dünya Tiyatro ...
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na jet yanıt!
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan sert Boğaziçi tepkisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis grup toplantısında ...
İYİ Partili Başkan saldırı anını anlattı: Silahı yüzüme çevirdi, ucuz atlattık!
Tire İlçe Başkanı Duran, uğradığı silahlı saldırı için, “Şahıs geldiğinde ...
CHP’den Sığacık için çağrı!
Danıştay’ın iptal kararını onadığı Sığacık’taki balık çiftlikleri için ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva