HABERLER>POLİTİKA
13 Mart 2019 Çarşamba - 13:35

AK Parti Çiğli Adayı Korkmaz: Hastalıkta, sağlıkta halkın yanındayım

Cumhur İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz; Çiğli'de yaşayan her yaştan hastayı evinde ziyaret ederek bilgi alıyor, yardım eli uzatıyor. Hastaların durumları hakkında ayrıntılı bilgi alan Doktor Korkmaz; bu ziyaret ve yerinde sağlık hizmetlerinin sistemli bir şekilde geniş bir organizasyonla yapılması gerektiğini belirtti.

AK Parti Çiğli Adayı Korkmaz: Hastalıkta, sağlıkta halkın yanındayım

Aynı zamanda beyin cerrahi uzmanı olan AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz; " Çiğli'de yaşayan her hasta yıllardır bana ulaşır, nerede görevli olursam olayım elimden geleni yaparım. Eşim de diş hekimidir ve Çiğli'de hizmet vermektedir. Şu anda; çok daha fazlasını yapma fırsatımız var. Eğer; hemşerilerim bana güvenir ve desteklerse, başkanlığımın ilk icraatlarından biri sağlık hizmetlerini genişletmek olacak." diye konuştu.

20 YILDIR TAŞ ÜSTÜNE TAŞ...
Belediyeciliğin, halkın her ihtiyacına karşılık vermek olduğunu ve sınır tanımayacağını söyleyen Korkmaz; mevcut sağlık ocaklarının ve sağlık hizmetlerinin yine doktor olan Galip Başkan döneminden kaldığını ve yerinde saydırıldığını belirtti. Çiğli Belediye Başkan Adayı Okan Korkmaz; sözlerini şöyle sürdürdü; " Hastalıkta da sağlıkta da halkın yanında olacağım. Aslında, bugüne kadar da bir evlatları olarak bana her ihtiyaç duyduklarında yanlarındaydım. Ama artık daha fazlasını yapmak için yola çıktım. Devletin sağladığı sağlık hizmetlerine ek olarak mutlaka belediye sağlık hizmetlerini de devreye sokacağız. 20 yıldır bu alanda taş üstüne taş koyulmamış. Oysa, en temel ihtiyaçlardan biri ve neredeyse her evin derdi. Halen aynı sağlık ocaklarında, yerinde sayan hizmetler var. Bunların sayısını mutlaka artıracak, alt yapılarını güçlendireceğiz. Diş Hekimi olan eşim Hanife Korkmaz da  birikimini hayata geçirmeye, bu projelerimize katkı koymaya hazır. Sağlık hizmetlerini mutlaka çeşitlendirecek ve her eve yerinde hizmet götüreceğiz."

TIBBİ DANIŞMA HATTI VE EVDE BAKIM...
Evde Bakım ve Sağlık Merkezi oluşturacaklarını açıklayan Opr. Dr. Okan Korkmaz; günlük yaşam ihtiyaçlarını tek başına karşılayamayan, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatağa bağımlı vatandaşlarımızın kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidereceklerini söyledi. korkmaz, açıklamasına şu sözlerle devam etti. " Bunların yanında vatandaşlarımıza koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmeti, tam donanımlı ambulanslarımızla ücretsiz hasta nakil hizmeti ve Tıbbi Danışma Hizmeti de vereceğiz. Belediyecilik;  sadece alt yapı, binalar, yollar, parklar yapmak değil. Bunun yanında halkımızın eğitim, sağlık gibi temel hizmetleri almasında da öncü projeler hayata geçirmek. 7-24 hizmet verecek Tıbbi Danışma hattını hizmete sokacağız. Ayrıca, yine tüm gün ve ücretsiz hizmet verecek hasta nakil araçlarını artıracağız. Çiğli'de nefes alıp veren herkes, bu hizmetlerden ayrımsız, önceliksiz, tam olarak eşit biçimde yararlanacak. Hemşerilerimin yaralarını sarmak bana hep onur verdi. İnşallah, belediye başkanlığında çok daha fazlasını yapma fırsatım olacak."

 
Türkiye'den flaş 'Boeing' kararı!
 
AK Parti Adayı Eroğlu: Huzurlu ve mutlu bir Konak planladık
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'AK Parti'nin Mansur Yavaş diye bir meselesi yok'
AK Parti Sözcüsü Çelik, hakkındaki sahte senet iddiaları üzerinden Mansur ...
Eş Zeybekci: İzmir örnek şehir olacak
Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi ...
CHP Adayı Kılıç: Bucalıları müşteri olarak görmeyeceğiz!
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, Buca’nın mahalle muhtarlarıyla ...
 
Hanzade ÜNUZ yazdı... YAPA-BİLMEK
Hanzade ÜNUZ yazdı... YAPA-BİLMEK
Bahçeli: Mansur Yavaş adaylıktan çekilmeli
MHP lideri Devlet Bahçeli, "Mansur Yavaş'ın adaylıktan çekilmesi gerekir. ...
AK Parti Adayı Arslan'dan Bucaspor için 21 proje!
Bucaspor, Süperlig’e çıkacak ve orada kalıcı olacak. Bir Türkiye ve dünya ...
 
CHP'li Polat: Değişim talebinin yükseleceği bir seçim olsun
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, yerel seçim çalışmaları kapsamında ...
CHP’li Yücel’den Bakan Soylu’ya çok sert ‘terör’ yanıtı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İzmir’de yürüttüğü seçim çalışmaları ...
Çiğli adayı Gümrükçü'ye Malatyalılar'dan destek
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü seçim çalışmaları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva