HABERLER>POLİTİKA
6 Mart 2024 Çarşamba - 09:44

AK Parti Bayraklı adayı Kırkpınar'dan gençlere 10 bin TL burs müjdesi!

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, gençlere ilişkin projelerini anlatarak gençlerin eğitimden spora, kültürden sanata, teknolojiden meslek seçimine, altyapıdan istihdama kadar her alanda destekleyeceklerini kaydetti. Kırkpınar, Bayraklı'da ikamet eden üniversite öğrencilerinin hepsine 10 bin TL'lik burs verileceğini açıkladı.

AK Parti Bayraklı adayı Kırkpınar dan gençlere 10 bin TL burs müjdesi!

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkanı Bilal Kırkpınar, ilçenin alt ve üst yapı sorunlarına çözüm olacak projelerinin yanı sıra gençlere özel projeleriyle de dikkat çekiyor. Bayraklı'nın ‘Gençliğin kenti’ olacağını vurgulayan Kırkpınar, Bayraklı'nın Spor Kompleksleri üssü olacağını kaydetti.

SPOR KOMPLEKSLERİ KURACAĞIZ
AK Parti Gençlik Kolları İzmir İl Başkanlığı da yapan Kırkpınar, mevcut spor tesislerinin tümünün tadilat ve bakımlarının yapılacağını anlatarak, "İçerisinde yarı olimpik havuzlar, futbol, basketbol gibi sahaları da kapsayan spor kompleksleri oluşturacağız. Böylece gençlerimizin, çocuklarımızın keyifle vakit geçirmelerinin yanı sıra, madde bağımlılığını ortadan kaldırmaya katkı sağlamış olacağız. Çocuklarımız için yaz aylarında spor komplekslerinde yaz okulu koordine edeceğiz. Mevcutta bulunan spor alanlarının tadilat ve bakımlarını sağlayacağız." dedi.

GENÇLİK BELEDİYESİ KURACAĞIZ
Saha programlarında katılımcı belediyeciliğin önemini anlatan Kırkpınar, kenti Sivil Toplum Kuruluşları, dernekler, muhtarlar, gençler ve kadınlarla birlikte yöneteceğini dile getirerek, "Gençlik Belediyesi kurup, belediye iletişim temsilcileri ile düzenli toplantılar sağlayacağız." açıklamasında bulundu. Kırkpınar, gençlerin yönetim süreçlerinde aktif rol alacağını belirtti.

GENÇLİK MERKEZİ GECE GÜNDÜZ HİZMET VERECEK
Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, hayata geçecek gençlik merkezlerinin gece gündüz açık olacağını aktararak, "7/24 Yaşayan Gençlik Merkezlerimiz olacak. Gençlerimiz için içerisinde 24 saat açık kütüphane, ikram alanları, E-spor alanları, langırt, satranç gibi oyunların da oynanacağı Gençlik Merkezleri inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ÖDEV EVLERİNDE ÜCRETSİZ KURS İMKANI
Kırkpınar, Cumhur İttifakı yönetiminde gençlerin sadece eğitim alanında değil, meslek edinme ve istihdam alanında destekleneceğini vurgulayarak, "Ödev evleri kuracağız. Gençlerimiz ve çocuklarımız için ödev evleri oluşturup, okul çıkışı ve hafta sonları öğrencilerimize ücretsiz kurs imkânı sağlayıp eğitimde destek sağlayacağız. Teknolojik istihdam eğitimlerimiz olacak. Gençlerimiz için teknoloji ve yeni nesil istihdam eğitimleri düzenleyeceğiz. Meslek edindirme kursları açacağız. Gençlerimizi kalifiye eleman yetiştirme konusunda iş garantisi kapsamında iş hayatına dâhil etmek için meslek edindirme kursları oluşturacağız. Online portal paketlerimiz olacak.  Gençlerimize eğitim alanında ücretsiz online portal paketler vereceğiz. Gençlerimizin eğitimdeki potansiyellerinin artmasına katkı sağlayacağız." diye konuştu.

BURS MÜJDESİ
Kırkpınar, Bayraklı'da ikamet eden öğrencilere burs müjdesi vererek, "İhtiyacı olan gençlerimize burs vereceğiz. Öğrencinin gittiği okula, kaçıncı sınıfa gittiğine göre değişiklik gösterecek. Öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçları kapsamında yanlarında olacağız. Bayraklı’da ikamet eden ve üniversite eğitimi gören tüm öğrencilerimize de yıllık 10 bin TL burs desteği sağlayacağız" dedi.

 
İYİ Parti adayı Özlale, 'belediyecilik anlayışı değişmeli' dedi: İzmir'e Barcelona modeli
 
İbrahim Tatlıses yıllar önce sattığı firmayı yeniden açıyor
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Doğrucu Davut. 6 Mart 2024 Çarşamba 12:08

Bu vaat fırtınası iyice cılkını çıkardı. Piyasalarda hiç bir sektörde ara eleman yok. Oto tamircisi, inşaatçıs Cnc Kaynakçı vs. Herkes üniversiteli olup masa başından Dünya yı yönetmek arzusunda, Bir de gençlik heva ve hevesi ile dünya nın kendi etrafında döndüğünü zan eden ergenleri bu kadar şımartmak akıl işi değildir. Bakın trafik suçlarından tutun da gasp soygun tecavüz tasarlanmış cinayet saldırı suçların hep 17-25 yaş gurubu var. Hatta dedesini ninesini katleden alçaklar var. İkitidarı muhalefeti ile bunların sırtını sıvazlamaya devam ediyoruz. Abuk subuk diziler burnunda kıl aldırmayan megaloman tipler üretiyor. Sonuç rezillik. Lisler de atesit inançsız insanlar süratle çoğalıyor Hükümet dahi çaresiz kalıyor tarikat ile müftü ile sorun a çare bulmaya çalışıyor. herif zaten inanmıyor ki sen ne anlatıyorsun ayrı konu. Sonuç adım adım batağa gitmekte olan bir güruh.

Yorumu oyla      0      0  
Dayııı 6 Mart 2024 Çarşamba 10:55

atma reçep ayni guneşte bronzlaşıyoruz..

Yorumu oyla      1      1  
6 Mart 2024 Çarşamba 10:13

"Yıllık" 10 bin

Yorumu oyla      2      0  
Rıza 6 Mart 2024 Çarşamba 10:08

Bütçeden bi haber.Asla olmaz....

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti adayı Özlale, 'belediyecilik anlayışı değişmeli' dedi: İzmir'e Barcelona modeli
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, ...
CHP Konak adayı Mutlu: Yönetimde herkes söz sahibi olacak
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren CHP Konak Adayı Nilüfer ...
CHP Adayı Işık: Gaziemir’de yollar vatandaşın olacak
CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık yeni dönemde yayalaşan yollar, ...
 
Muhittin AKBEL sordu... Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Adayı Mustafa ERDURAN yanıtladı: İki parti de kendine çok güvenmesin!
Muhittin AKBEL sordu... Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Adayı Mustafa ...
YRP adayı Davut Güloğlu vatandaşla tartıştı!
Yeniden Refah Partisi (YRP) Düzce Belediye başkan adayı türkücü Davut ...
YSK, kesinleşen aday listelerini yayımladı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel ...
 
YSK'dan İzmir açıklaması... Büyükşehir yarışında kimler var?
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan listeye göre 31 Mart'taki ...
CHP Lideri Özel 'İzmir'de risk yok' dedi ve ekledi: Kadın başkan çok istedik!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ...
'Ülkemiz dünyaya damga vuracak'
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da katıldığı programda gençlerle buluştu. ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva