HABERLER>SEÇİM 2015
6 Mayıs 2015 Çarşamba - 09:19

Şeboy Karşıyaka Stadını inceledi: Para vermiyorlar bir de...

İzmir’de stat yapan tek Belediye Başkanı olan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Mimar Cemil Şeboy, Karşıyaka Stadı’nı inceledi, Karşıyaka’nın geleceğini kurtaracak proje için her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.

Şeboy Karşıyaka Stadını inceledi: Para vermiyorlar bir de...

İZMİR - TOKİ tarafından Karşıyaka’ya yapılacak yeni stat için eskisinin yıkımına başlandı. Buca Stadı’nı yaparak İzmir’de stat konusunda en tecrübeli isim olan AK Parti adayı Şeboy, çalışmaları inceleyerek Kulüp Başkanı Fatih Diniz ve Karşıyakalı AK Parti Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli’den bilgi aldı.

İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi’nin Karşıyaka Stadı’na neden engel olmaya çalıştıklarını anlayamadığını ifade eden Cemil Şeboy, “İzmir’e faydası olacak projelerde birlik olmamız gerekiyor” dedi. Şeboy, “Karşıyaka’ya yapılacak stat, spor alanı ve yaşam alanları İzmirliye hizmet edecek. Ama İzmir’de bu çalışmalara maalesef karşı çıkanlar hep oluyor. 3-5 kişinin karşısına çıkması önemli değil önemli olan proje. Otopark yok diyorlar ama burada otopark olmasına gerek yok. Karşıyakalılar yürüyerek gelecekler zaten. Biz Buca Stadı’nı yaptığımızda orada da otopark yoktu. Bu stat Karşıyaka’yı kurtaracaktır. Bu Stadın altına yapılacak dükkânlarla Karşıyaka’ya para akar ve KSK’nin geleceği garanti altına alınır. Bu stat Karşıyaka’nın geleceğidir. Bir an önce Karşıyaka Stadı’nın yapımı tamamlanmalıdır.



PARA VERMİYORLAR BİR DE ENGEL OLMASINLAR
Buca Stadı’nın yapımı sırasında da kendisine de karşı çıkıldığını vurgulayan Şeboy, “Bu stadı şehir dışına atarsanız çok güzel stat olur ama Karşıyaka’ya faydası olmaz. Spor kulüplerinin artık kişilerin omzunda gitmesi mümkün değil. Ya düzenli gelir kaynakları olması lazım ya da belediye spor haline getirilmeleri lazım. Burada Belediye Başkanlarımız stada karşı çıkmak yerine spor kulüplerine sahip çıkmalılar. Bakın İstanbul ve Ankara’da belediyelerin finansörlüğündeki kulüpler çok iyi durumda. Hükümetimiz yasa çıkardı büyükşehir belediyeleri bütçesinin yüzde 11’ini, ilçe belediyeler de binde 7’sini spor kulüplerine nakdi ve ayni yardım olarak vermek zorunda ama İzmir’deki belediyelerden bunu alamıyorsunuz. Bunlar büyük paralar İzmir’deki Belediye Başkanları bu paraları verseler kulüplerimiz bu sıkıntılar yaşamazlar zaten. Ben Buca Stadı’nı yalnız başıma yapmak zorunda kaldım hiçbir yardım alamadık. Şimdi para vermiyorlar en azından engel olmasınlar” dedi.

KSK STADI’NIN TEMELİ ATILIYOR
Karşıyaka Stadı’nın yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, Karşıyakalılar için stadın büyük önem taşıdığını söyledi. Diniz “ Bizim en büyük beklentimiz stadın bize verilmesi. Böylece buradan elde edeceğimiz gelirle Karşıyaka’mızın sırtı yere gelmez” dedi.  AK Parti Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Başkan Diniz’in sözleri üzerine Karşıyaka Stadı’nın tüm kullanım haklarının Karşıyaka Spor Kulübü’ne verileceğine dair söz verdi. Sürekli “Kesinlikle ve kesinlikle statla ilgili protokol yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımızla kullanım şartları, devir şartları bir akde bağlanacak ve Karşıyaka Stadı’nın KSK’ye yıllık 5 Milyon Dolar gelir getirecek ticari bir yönü olacak. Bir de müjde vereyim; Karşıyakalılara sürprizimiz var tarih vermiyorum ama çok yakında Karşıyaka Stadı’nın temeli atılacak” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
6 Mayıs 2015 Çarşamba 17:31

onlar konuşur ŞEBOY yapar .. o kadar.. burada Cemil Şeboy'u anlatacak değilim.. onun ne kadar projeci olduğunu bilmeyen yok. O izmir için çalışır, izmir için üretir.

Yorumu oyla      17      24  
bucalı 6 Mayıs 2015 Çarşamba 14:20

Gecekondu dediğiniz stadyum da maç yapmak için neden kavga ediyorsunuz o zaman bütün izmir takımlarının gözü BUCA ARENADA.....

Yorumu oyla      20      8  
6 Mayıs 2015 Çarşamba 14:14

"çarşı" Karşıyaka'nın göbeğinden yer altından raylı sistem yapıldı hala daha çivi çakmamış belediye diyorsun. Belli CHP'li olduğun. 15 bin kişilik stat istemek vizyonsuzluktur. Çok net. Türkiye'de şu an 30 bin ve üzeri çok sayıda stat yapılıyor. Burası Türkiye'nin 3.büyük şehri. Göztepe taraftarı 35 bin istiyoruz diyor ama 25 bine de razıyız diyorlar. 15 bin nedir?

Yorumu oyla      26      9  
çarşı 6 Mayıs 2015 Çarşamba 13:28

arkadaş bizde chpliyizde, sizin gibi fesat chpli değiliz bu stad demirbaştır, yani kskmizin geleceğidir bırakında bu izmire çivi çakmamış bir belediye başkanı varken neyi neden istemeyeşim bu stadı, gelir konusunda ise görecez hep birlikte nasıl iş yapacağını

Yorumu oyla      18      18  
6 Mayıs 2015 Çarşamba 13:20

Buca'ya 10 bin kişilik gecekonduya benzer stat yapıldı da ne oldu? Buca nerede? Şehir dışında dedikleri yer İzban Çiğli İstasyonu'na yürüme mesafesinde. Bu arada Göztepe taraftarı stat 25bin olsun kampanyası başlatmışlar.

Yorumu oyla      22      8  
stad 6 Mayıs 2015 Çarşamba 12:08

Hayırlısıyla bi başlasın artık.Şimdi Karşı çıkanlar da memnun kalacak.

Yorumu oyla      16      18  
poyraz 6 Mayıs 2015 Çarşamba 10:03

Karşıyaka stadının altına yapılacak dükkanlar ancak maç günleri iş yapar.Yani senede 17 gün.17 X 15 = 255 bin kişi yapar. Çiğli'deki meşhur alışveriş merkezi yalnızca servislerle yılda 5 milyon kişi taşıyor.Kıyaslamayı siz yapın artık.

Yorumu oyla      27      7  
İSA NEZİR 6 Mayıs 2015 Çarşamba 09:53

Başkanım izmirin bütünündeki duyarlılıgınız ankarada izmirlinin sesi olacağınızın göstergesidir.Tebrikler

Yorumu oyla      19      33  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Eroğlu İzmir’de rektörleri ziyaret etti
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu İzmir ziyareti kapsamında ...
Vatan Partisi konvoyuna baltalı saldırı!
Vatan Partisi Aydın milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur'un konvoyundaki ...
Bakan Eroğlu’ndan Çeşme mesajları: Sadece deniz değil…
AK Parti İzmir adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Çeşme’de ...
 
AK Partili Ceyhun'dan 'ithal aday' çıkışı!
Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı ...
Kılıçdaroğlu İzmir'de sahaya çıktı: Finalde Roman ateşi!
İzmir adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çalışmalara yoğun bir ...
AK Parti Adayı Turhan: İzmir bir‘inci’ olacak
Ak Parti 2. Bölge Milletvekili adayı İbrahim Turhan Seçim çalışmalarına ...
 
Karşıyaka’da ‘temiz ve sessiz’ seçim anlaşması
İzmir’in Karşıyaka İlçesi'nde, genel seçim öncesi, ses ve görüntü kirliliğine ...
Erdoğan’dan İzmir’de stat mitingi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Mayıs cumartesi günü İzmir'de 52 ...
Şeboy’dan Çeşme çıkarması, yazlıkçılardan büyük ilgi
İzmir’in gözde tatil mekanı Çeşme’de ziyaretler yapan AK Parti İzmir Milletvekili ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva